Fans reageren op Lady Gaga's nieuwste bikinifoto op Instagram

Fans reageren op Lady Gaga's nieuwste bikinifoto op Instagram
Fans reageren op Lady Gaga's nieuwste bikinifoto op Instagram
Anonim

Of het nu gaat om de miljoenen views op haar YouTube-video's, de enorme wereldtournees of de interacties met fans, Lady Gaga is al meer dan tien jaar een prominente popartiest. Met een Instagram-aanhang van meer dan 43 miljoen volgers, heeft ze een toegewijde fanbase die klaar staat om Gaga met liefde te overladen. Lady Gaga zong 'Gaga, Ooh La La' op haar hit 'Bad Romance' uit 2009 en fans voelen hetzelfde na Gaga's recente bikinipost op Instagram.

In een post met meer dan 1,2 miljoen likes pronkt Lady Gaga met haar zomerlichaam in een bikini. In haar bijschrift verwijst ze naar haar album "Chromatica", dat in mei van dit jaar werd uitgebracht. Terwijl Gaga haar opwinding toont met een overvloed aan uitroeptekens in haar bijschrift, waren haar fans net zo enthousiast over dit bericht van Gaga. Bovendien maakten ze van de gelegenheid gebruik om haar te vertellen hoe mooi en geweldig ze eruitzag.

Sommige van deze opmerkingen varieerden van "Ja, schat!" tot "Magische dame die er altijd prachtig uitziet" tot "Gaga je rijpt als goede wijn." Deze opmerkingen zijn geschreven door fans, collega's en andere beroemde artiesten.

Op de foto verschijnt ook de Franse bulldog van Lady Gaga, 'Azië'. Fans waren enthousiast om Azië te zien, aangezien Lady Gaga al een tijdje geen foto's van haar hond had gepost. Een fan riep uit: "AZI AZI OMG WE MISSEN HAAR."

Fans hoeven niet lang te wachten om weer van Gaga te horen, aangezien ze op 30 augustus zal optreden tijdens de MTV Video Music Awards.

Aanbevolen: