The Office': Seth Rogan deed ooit auditie voor de rol van Dwight Schrute

Inhoudsopgave:

The Office': Seth Rogan deed ooit auditie voor de rol van Dwight Schrute
The Office': Seth Rogan deed ooit auditie voor de rol van Dwight Schrute
Anonim

Seth Rogen is een van de meest sympathieke mensen in het bedrijf en in de loop van de tijd heeft hij een unieke erfenis voor zichzelf gesmeed in Hollywood. De getalenteerde schrijver en performer heeft alles gedaan onder de zon, inclusief wat werk voor Netflix. Hoewel hij tal van unieke ideeën in gedachten heeft, is Rogen's brood en boter zijn komedie, vooral wanneer hij samenwerkt met zijn vriend, James Franco. Als zijn eerdere werk een indicatie is, dan moet het beste nog komen voor Rogen.

Toen hij nog voet aan de grond had in Hollywood, deed de jongere Rogen audities voor een aantal opmerkelijke projecten, waaronder The Office. Dat klopt, als het anders was gelopen, had de man met een unieke lach bij Dunder Mifflin gewerkt als papierverkoper.

Dus, wat is hier precies gebeurd? Laten we eens nader kijken en zien wat er aan de hand is!

Seth Audities voor Dwight Schrute

In 2005 maakte The Office zijn debuut op televisie en groeide uiteindelijk uit tot een van de grootste shows aller tijden. Voorafgaand aan de uitzending van de show had de castingafdeling hun handen vol, want er waren veel getalenteerde mensen op zoek naar rollen.

Seth Rogen wilde naam maken als acteur, en uiteindelijk kreeg hij een auditie om de rol van Dwight Schrute op zich te nemen. Voorafgaand aan de auditie had Seth werk gekregen in de entertainmentindustrie. Volgens IMDb was hij een ster in de show Freaks and Geeks en was hij in Anchorman verschenen in een kleine rol op het grote scherm.

Op dit moment moest Rogen nog een begrip worden en The Office had een enorm potentieel dankzij het feit dat zijn buitenlandse inspiratie een succes was. We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe opgewonden Rogen was dat hij de kans kreeg om een rol in de serie te krijgen.

Er is een video van zijn auditie die mensen online kunnen bekijken, en het geeft enig inzicht in hoe hij het personage zou hebben gespeeld en hoe het auditieproces was.

Uiteindelijk gingen de dingen niet zoals Rogen tijdens de auditie, omdat een andere man die de rol wilde spelen de perfecte match bleek te zijn voor de bietenboer.

Rainn Wilson krijgt het optreden

Ondanks het feit dat de getalenteerde Seth Rogen in was voor de rol van Dwight Schrute, kon acteur Rainn Wilson meedoen en auditie doen, wat de juiste persoon bleek te zijn om de rol naar een hoger niveau te tillen.

Voorafgaand aan zijn auditie bij The Office, werkte Rainn Wilson aan een solide carrière als acteur op zowel het grote als het kleine scherm.

Op televisie kreeg Wilson rollen in shows als Charmed, Dark Angel en CSI voordat hij een grotere rol kreeg in Six Feet Under, dat eindigde in hetzelfde jaar dat The Office begon.

Op het grote scherm vond Wilson ook succes in kleinere rollen. Volgens IMDb verscheen hij in films als Galaxy Quest, Almost Famous en House of 1000 Corpses, waaruit bleek dat castingdirecteuren geïnteresseerd waren om met hem in verschillende rollen samen te werken. Al zijn succes tot op dat moment maakte hem ongetwijfeld een hot item voor een show die op zoek was naar een solide acteur met een bewezen achtergrond.

Wilson kreeg uiteindelijk de rol van Dwight Schrute, en we moeten de casting director de eer geven, want dit bleek de juiste keuze te zijn. Gelukkig zou alles goed komen voor alle betrokken partijen.

Het kantoor gaat van start, maar Seth ook

Hoewel Seth Rogen werd gepasseerd voor de rol van Dwight Schrute, zou het goed komen voor de artiest. Niet alleen dat, maar de show werd uiteindelijk een juggernaut op zich.

Zoals we in de loop van de tijd hebben gezien, is The Office een van de grootste shows van zijn tijd en blijft het een fanatieke aanhang hebben. Het maakt niet uit hoe lang het geleden is dat er een nieuwe aflevering is uitgezonden, het unieke van de show heeft ervoor gezorgd dat het tot bloei is gekomen, en een blik op sociale media zal onthullen dat mensen de show citeren alsof het nog steeds het populairste ding op televisie is.

Voor Seth Rogen ging het goed. Volgens IMDb zou Rogen, in hetzelfde jaar dat The Office debuteerde, een rol krijgen in The 40-Year-Old Virgin, wat een enorme kickstarter was voor zijn acteercarrière. Hij zou uiteindelijk zijn weg vinden naar hits als Knocked Up, This Is The End, Pineapple Express en Neighbours. Niet alleen dat, maar zijn stemacteren heeft hem rollen opgeleverd in Kung-Fu Panda en The Lion King.

Normaal gesproken kan het verliezen van een rol het einde van de weg zijn voor een artiest, maar voor Seth Rogen heeft het uiteindelijk alle juiste deuren geopend. Dit is een zeldzaam geval waarbij alles goed ging voor iedereen.

Aanbevolen: