Hier is waarom Jennifer Lopez ervan hield Billie Eilish te ontmoeten

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Jennifer Lopez ervan hield Billie Eilish te ontmoeten
Hier is waarom Jennifer Lopez ervan hield Billie Eilish te ontmoeten
Anonim

Jennifer Lopez is een van de beroemdste Triple Threats, vooral omdat ze uitblinkt in elk aspect van haar carrière. Of ze nu danst, leuke liedjes zingt zoals 'Jenny From The Block' of een hoofdrol speelt in films als The Wedding Planner, J. Lo houdt haar fans scherp.

Jennifer Lopez is altijd in het nieuws, of het nu gaat om haar relatie met haar ex P. Diddy of haar spraakmakende relatie met Alex Rodriguez. De ster is ook moeder van haar 12-jarige tweeling Maximilian en Emme die ze deelt met haar ex-man Marc Anthony. Jennifer Lopez heeft een heel leuk verhaal over een ervaring die ze had met haar dochter Emme en de geweldige Billie Eilish.

Laten we eens kijken…

Een schattige ontmoeting

Ariana Grande en Billie Eilish houden van elkaar, en misschien zullen fans binnenkort de jonge zus en J. Lo ook met elkaar zien tweeten.

J. Lo en Emme ontmoetten Billie Eilish en het was een emotionele ervaring. Volgens People.com legde Lopez uit dat het een groot moment voor haar was omdat ze begon na te denken over de mensen die naar haar eigen muziek luisteren. Ze zei: "Het deed me meer waarderen wat ik doe, mijn fans meer, wat Billie voor mijn dochter deed. Het was allemaal als een cirkelvormig moment. We houden van Billie." Volgens ET Canada noemde Lopez het "een raar soort 3D-visie van mezelf" en zei dat het "mooi" was als ze haar eigen fans zou ontmoeten die emotioneel zouden worden.

De zangeres zei ook dat toen ze backstage gingen bij een van Eilish' concerten om haar persoonlijk te ontmoeten, ze kon zien dat Emme echt starstruck was, volgens People.com.

"Ik zag hoe mijn dochter in paniek raakte over Billie Eilish," zei ze, en legde uit dat Emme haar hand op haar mond legde en naar adem snakte. Lopez vervolgde: "En ik keek naar haar, en ik dacht: 'Wat is er aan de hand?' en ze is letterlijk… de tranen omdat ze dit meisje verafgoodde."

Moeder/dochter connectie

Voor Jennifer Lopez was de ontmoeting met Billie Eilish een moment voor haar om echt contact te maken met haar dochter, wat zo lief is.

Toen Lopez werd geïnterviewd tijdens de Film Independent Spirit Awards in februari 2020, zei ze dat ze ervoor zorgt dat ze tijd doorbrengt met haar dochter, maar niets forceert. Ze zei: "Voor ons gaat het er niet om haar in de schijnwerpers te zetten, het gaat erom dat we dingen samen doen die ons binden … ik zet haar niet overal in. Als ze wil, kan ze; zo niet, dan is dat prima, ook, " volgens Extra TV.

Closer Weekly zegt dat Emme een rol speelde in J. Lo's "Limitless" muziekvideo. Dit was een groot probleem voor de familie aangezien het nummer uit Second Act komt, de lieve film waarin J. Lo speelde met Milo Ventimiglia.

Lopez zei dat haar dochter in de video wilde zijn en ze wees haar af, maar zoals ze uitlegde: Ik zei lange tijd nee en toen zei ik uiteindelijk ja. En ik zei: 'Schat, weet je het zeker? Je kunt halverwege niet zeggen dat je moe bent. Je moet het doen.'”

Emme de zangeres

Het is geen wonder dat Emme emotioneel werd toen ze Billie Eilish ontmoette, want het blijkt dat de 12-jarige dol is op zingen. Volgens Billboard.com zong ze tijdens een aantal optredens op Jennifer Lopez's "It's My Party Tour". Ze zong ook het nummer "Let's Get Loud" van J. Lo tijdens de Super Bowl.

Emme legde uit hoeveel ze genoot van de ervaring van optreden. Ze zei: "Ik sta graag op het podium en de dansers staan allemaal achter me", vervolgt ze, "omdat ik bij elke show in een andere richting kijk om te zien wie er achter me staat. Mijn favoriete persoon om te zien is mijn moeder, " volgens Billboard.com. Ze vertelde ook dat ze nerveus was en plankenkoorts kreeg toen ze jonger was, maar ze was in staat om daar doorheen te werken.

Het klinkt alsof Jennifer Lopez haar dochter heeft geïnspireerd om deel te nemen aan een paar verschillende creatieve bezigheden. Oprahmag.com deelde mee dat Emme een kinderboek heeft geschreven genaamd Lord Help Me, dat in september 2020 zal verschijnen. Emme legde uit waarom ze werd geïnspireerd om eraan te werken: "Ik heb dit boek geschreven om geld in te zamelen om luiaards te redden en tegelijkertijd andere kinderen les te geven. hoe we kunnen bidden en om hulp kunnen vragen - twee dingen die me veel troost bieden."

Moeders willen altijd een band hebben met hun pre-tienerdochters, en het klinkt alsof Jennifer Lopez en Emme echt een geweldige ervaring hadden toen ze backstage gingen om Billie Eilish te ontmoeten. Het is een perfecte herinnering dat zelfs de dochter van een superberoemde zangeres gaat huilen als ze een muzikant ontmoet waar ze van houden.

Aanbevolen: