Lorde Goes Blonde en Twitter beschuldigt haar ervan een 'Billie Eilish Wannabe' te zijn

Inhoudsopgave:

Lorde Goes Blonde en Twitter beschuldigt haar ervan een 'Billie Eilish Wannabe' te zijn
Lorde Goes Blonde en Twitter beschuldigt haar ervan een 'Billie Eilish Wannabe' te zijn
Anonim

Maanden nadat Billie Eilish haar neongroene haar verwisselde voor een blond kapsel, is Lorde in haar voetsporen getreden en hetzelfde gedaan. De zangeres van Solar Power heeft een videoclip uitgebracht voor haar nieuwe track Mood Ring, en is daarin onherkenbaar! Twitter-gebruikers en fans van Billie Eilish geloven dat Lorde's blonde haar en gelijkenis met de Ocean Eyes-zanger griezelig is, en hebben haar bestempeld als een "Billie Eilish-wannabe".

Is het toeval of geleende inspiratie?

Na jaren geen muziek uit te brengen of fans te informeren over haar verblijfplaats, markeerde 2021 de terugkeer van Lorde en haar muzikale genie! De nieuwe look van de zangeres in haar nieuwste videoclip is vergeleken met de recente transformatie van Eilish, en haar fans gingen naar Twitter om het aan te pakken.

"billie wannabe", schreef een gebruiker terwijl een ander zei: "Ze doet niet zo haar best om Billie te zijn."

"Billie's impact!!!" zei een derde, wat suggereert dat Lorde's nieuwe haarmake-over was beïnvloed door die van de zanger.

"Billie brak letterlijk het internet met de onthulling van haar blonde haar. Noem iemand die dat ook deed…" gutste een fan.

"Ze wil zo graag billie zijn."

Sommige fans zeiden dat het nieuwe haar van Lorde hen deed denken aan het Game of Thrones-personage van Emilia Clarke, Daenerys Targaryen

Lorde's fans verduidelijkten dat de zangeres niet echt een permanente haartransformatie had ondergaan en een pruik droeg voor de videoclip. "Het is letterlijk een pruik-lorde die in de livestream zei dat ze een personage in de video speelt, dus…"

Minuten voordat de muziekvideo werd uitgebracht, organiseerde Lorde een livestream die werd bijgewoond door meer dan 25.000 mensen. Ze besprak haar nieuwe look in de video en zei: "Ik heb een soort transformatie ondergaan voor deze video omdat het nummer satirisch is. Ik schreef vanuit het perspectief van een personage dat ik niet ben, hoewel ik soms wat heb gedeeld van haar eigenschappen. Ze is erg cool, ik hou van haar vibes."

Nu Lorde weer muziek maakt, verwachten fans dat ze gaat samenwerken met grote namen als Harry Styles, aangezien de hitmaker van Royals haar interesse toonde om hetzelfde te doen.

Haar aankomende album Solar Power komt uit op 20 augustus 2021.

Aanbevolen: