Whitney Cummings bekritiseert de vader van Britney Spears wat betreft de escalatie van de popster

Inhoudsopgave:

Whitney Cummings bekritiseert de vader van Britney Spears wat betreft de escalatie van de popster
Whitney Cummings bekritiseert de vader van Britney Spears wat betreft de escalatie van de popster
Anonim

Whitney Cummings en Benton Ray verstrengelden zich in Britney Spears' vader op de Good For You Podcast, terwijl ze het Britney Spears-drama ontleedden en tot de conclusie kwamen dat haar vader haar volledige controle over elke beweging.

Jamie Spears bereikte al snel hun 'meest gehate' lijst toen Whitney en Benton Britney's meest recente, zeer verontrustende posts op sociale media uit elkaar haalden. Alle wegen leken naar haar vader te leiden als haar handler, wat ook overeenkomt met wat veel fans hebben gesuggereerd. Het lijkt erop dat Whitney legitieme zorgen heeft om het welzijn van Britney, maar ze was natuurlijk in staat om deze problemen aan het licht te brengen door een komische draai aan het gesprek te geven.

Ze benadrukte op hilarische wijze alle veelbetekenende tekenen dat Britney's vader haar elke beweging controleert, en bood zelfs aan om naar Spears' huis te rijden om haar te redden… het is tijd om FreeBritney te krijgen.

Whitney's komische samenvatting

Whitney Cummings heeft haar eigen ideeën over de betrokkenheid van Jamie Spears, en ze deed haar uiterste best om te beschrijven hoe al het bewijs in zijn richting wijst. Ze gelooft dat hij aan alle touwtjes in het leven van Britney trekt en dat hij de volledige controle heeft over al het contact dat ze met de buitenwereld heeft, wat in dit geval absoluut geen contact is.

Cummings begint met te identificeren dat geen enkele vrouw die ze kent ooit hetzelfde shirt zou dragen voor 3 dagen op rij, en stelt dat dit in feite een meer meeslepend teken is dan Britney's epische hoofdscheren instorting. Vervolgens scheurde ze de grammatica in haar Instagram-bijschriften uit elkaar en verklaarde dat de voor de hand liggende fouten en extra spaties meer wijzen op het schrijven van een man, waardoor Jamie Spears een klap uitdeelde door te zeggen dat het; "Als een vader die te veel drinkt."

Als we het over mode hebben, zijn Benton en Whitney het erover eens dat Britney niets moderns heeft gedragen en dat al haar kleren eruit zien alsof ze zo uit de jaren 90 komen. Ze slaat Britney's gedateerde crop-top en choke-kragen dicht, en zegt dat ze dat is; "ervan overtuigd dat ze volgapparatuur of schokkragen of zoiets zijn", zinspelend op het feit dat Britney's vader volledige en totale controle heeft op de meest slinkse manieren.

Interessante onthullingen

Whitney gelooft ook niet in de intense positiviteit in Britneys berichten. Ze verklaarde stoutmoedig dat al dit 'geluk' klinkt alsof het is geschreven door "een blanke heteroman met veel geld die haar berichten schrijft en zegt dat het leven geweldig is." Zo krijgt Jamie nog een klap.

Cummings wijst op iets dat zelfs Britney's meest arendsoogfans nog niet hebben genoemd… ze volgt geen huidige beroemdheden. Ze rijmde op het soort mensen dat Britney volgt, zoals Pitbull, Mariah Carey en Kenny Loggins. Het is moeilijk om te beweren dat deze meer zijn afgestemd op de menigte die haar vader zou volgen.

Wat is er gebeurd met de hippe, funky popster die we allemaal kenden en waar we van hielden? Niemand kan er echt zeker van zijn, maar volgens Whitney Cummings is één ding zeker… Jamie Spears heeft het antwoord op deze vraag.

Aanbevolen: