Addison Rae promoot het 1-jarig jubileum van Kim Kardashian's Skims

Inhoudsopgave:

Addison Rae promoot het 1-jarig jubileum van Kim Kardashian's Skims
Addison Rae promoot het 1-jarig jubileum van Kim Kardashian's Skims
Anonim

Het is geen geheim dat Addison Rae een goede vriend is van de Kardashians, vooral met Kourtney en Mason, maar de band tussen Addison Rae en de Kardashian-familie wordt elke dag sterker. Elke keer dat Addison een Instagram-bericht plaatst, zijn de Kardashians een van de eersten die hun liefde en steun uitstralen, en nu heeft ze zich aangesloten bij de SKIMS-lijn van Kim Kardashian.

Het is moeilijk te geloven dat het nog maar een jaar geleden is, maar het is officieel - vandaag markeert het eenjarig jubileum van de SKIMS-lijn van Kim Kardashian en Addison Rae is het model en de woordvoerder van het merk geworden.

Om dit mijlpaalmoment te vieren, poseert Addison Rae in SKIMS op haar Instagram-account, en ze onderschrijft haar afbeelding met een bericht waarin ze haar liefde voor deze afslankende onderkleding uitbeeldt.

Addison Rae promoot SKIMS

De Kardashians weten zeker wanneer ze iets goeds zien dat hun verkoopwinsten naar het hoogste niveau zal brengen, en deze keer is Addison Rae de 'it girl' voor de baan! Rae is wekenlang populair en heeft maar liefst 26,7 miljoen Instagram-volgers verzameld, en het lijkt erop dat alles waar ze haar zinnen op zet torenhoog zal vliegen.

De eerste afbeelding toont Rae die verleidelijk poseert in zwarte SKIMS en hakken, terwijl ze op een bed staat. De kamer waarin ze zich bevindt is gesmoord met muur-tot-muur SKIMS-posters. De tweede afbeelding is een zwoele foto van Rae met haar hakken afgetrapt, liggend op het bed en een SKIMS-bodysuit onthullend.

De Kardashians hebben misschien hun nieuwe merkambassadeur gevonden.

SKIMS vieren

Dit is misschien de verjaardag van SKIMS, maar vraag het elke vrouw die dit product bezit, en ze zal je zeker vertellen dat elke dag in dit ondergoed een waar feest is. Ontworpen om te vormen en te vormen op de juiste plaatsen, is SKIMS een enorme hit geweest en heeft het een beroep gedaan op vrouwen van alle rangen en standen, over de hele wereld. Ze zijn betaalbaar geprijsd, worden met precisie op de markt gebracht en bieden een feelgood-oplossing voor dameskleding, waardoor outfits beter passen en het zelfvertrouwen stijgt.

SKIMS krijgt niet alleen de eer voor het creëren van een torenhoog vertrouwen, het merk ziet ook torenhoge verkopen. Het merk heeft keer op keer verkooprecords gebroken en ver overtreft de verkoop van hun grootste concurrent, SPANX. In feite heeft SKIMS cirkels rond hun concurrent gemaakt. TMZ meldt dat een uniek nieuw uitgebracht Spanx-item afgelopen juni 2020 in slechts enkele minuten $ 2 miljoen aan verkopen voor Kim Kardashian opleverde. Dat is vergeleken met de verkoop van SPANX die $ 4 miljoen verdiende in de loop van hun hele eerste jaar in bedrijf.

Met de promotie van Addison Rae ter ere van hun eenjarig jubileum, zijn we er zeker van dat SKIMS het komende jaar nog hoger zal stijgen.

Aanbevolen: