Kim Kardashian eet niet echt wat ze promoot in deze advertentie

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian eet niet echt wat ze promoot in deze advertentie
Kim Kardashian eet niet echt wat ze promoot in deze advertentie
Anonim

Kim Kardashian's nieuwste samenwerking met Beyond Meat wordt niet goed ontvangen nadat werd onthuld dat de realityster het product in de advertentie niet echt opeet.

In de video wordt Kim voorgesteld als de nieuwe Chief Taste Consultant voor het plantaardige merk. De clip werd gedeeld op haar persoonlijke Instagram-account. "Ik ben in hulp gestapt met mijn grootste troef", zegt Kim. "Mijn smaak." Kim gaat dan verder met het proberen van een verscheidenheid aan gerechten die vermoedelijk met Beyond Meat zijn gemaakt, waaronder een taco en een burger.

“Nu ik de Chief Taste Consultant van Beyond Meat ben, is er nooit een beter moment geweest om verder te gaan”, zegt Kim aan het einde van de video.

Beyond Meat gaf een persbericht waarin Kim's nieuwe rol wordt beschreven en legt uit: "Kim zal de heerlijke, voedzame en duurzame productportfolio van het merk benadrukken met haar kenmerkende recepten en boeiende creatieve inhoud."

De echte reden waarom Kim weigert meer dan vlees te eten

Sinds de video is gepost, hebben fans met arendsogen erop gewezen dat Kim de items in de commercial niet lijkt te eten. In één scène kauwt de realityster bijvoorbeeld met haar mond, maar heeft ze een perfect stuk hamburger in haar hand zonder beet.

Op een ander punt in de video ha alt een chef-kok een vol bord met kip-offertes weg waar Kim geen deuk in lijkt te hebben gemaakt, meldt ET Canada.

De reacties op de post waren hyper gericht op Kim's nep-eten. "Dit is meer dan vlees, zo lekker dat je het niet eens hoeft te eten", schreef iemand. "De hamburger is niet gebeten", zei een andere volger, terwijl een ander eraan toevoegde: "Dit is net als de pepsi-advertentie van Kendall."

Tot nu toe hebben Kim noch Beyond Meat gereageerd op de noodlottige campagne.

Er zijn veel theorieën geweest over waarom Kim het eten in de commercial niet echt eet, en sommigen suggereren dat het een dieetbeperking is of dat ze de producten van het merk gewoon niet lekker vindt.

Maar The Takeout wijst erop dat commercials meerdere opnames nodig hebben om te perfectioneren. Veel van dezelfde scènes worden keer op keer opgenomen. Als Kim elke keer een echte hap zou moeten nemen, zou dat meer zijn dan ze aankon. Het eten van echt eten op een set kan ook praktische problemen veroorzaken die iedereen meer tijd kosten, bijvoorbeeld als het eten de make-up van de acteur uitsmeert of in hun tanden komt.

De afhaalmogelijkheid is dat het niet abnormaal is dat acteurs tijdens een scène geen eten eten (zelfs als ze dat lijken te doen), maar het is ironisch gezien het feit dat Kim haar liefde voor een voedselmerk promoot.

Aanbevolen: