Hoe is het om voor Miley Cyrus te werken?

Inhoudsopgave:

Hoe is het om voor Miley Cyrus te werken?
Hoe is het om voor Miley Cyrus te werken?
Anonim

Miley Cyrus heeft een lange weg afgelegd van Hannah Montana en haar brandschoon Disney-dagen. Vanaf het moment dat ze ongeveer 13 jaar oud was (en nog steeds Hannah speelde), was er een gevoel van de uitgesproken Miley Cyrus die doelbewust en soms kunstmatig probeerde schandalig te zijn om afstand te nemen van het brandschoon Disney-ding. Denk aan de hobbels en sleur bij de VMA Awards 2013 of de 'naakte' Vanity Fair-cover toen ze nog maar 15 jaar oud was. Er werd gezegd dat Disney niet erg blij was met haar gedrag. Maakte het haar uit? Niet echt.

En nu? We hebben een 20-jarige "volwassen" en schijnbaar nuchtere Disco Truck Miley Cyrus die niet langer "schandalig" doet in een klap, maar die fans nog steeds betrokken houdt en terugkomt voor meer.

Willekeurig? Echt niet. Ze weet precies wat ze doet. Ze is helder. Ze is gefocust. Ze is vastbesloten. En als je voor of met haar wilt werken, onthoud dan één ding: Miley gaat de beslissingen nemen en Miley zijn.

Dus, hoe is het om voor Miley te werken? Nou, om te beginnen is het soms onvoorspelbaar en schijnbaar chaotisch. Maar het is nooit saai.

Haar manager: ze is briljant

Adam Leber van (toepasselijke naam) Maverick Management, "beheert" Miley. Zijn visie? Blijf meestal uit haar buurt.

Over Miley zegt hij: "Ik wou dat ik de eer kon opeisen voor enkele van de briljante beslissingen die ze onderweg nam. Ik denk dat ze gewoon een solide partner nodig had. Ze is een visionair, ze weet precies wat ze wil doen, wie haar publiek is en ze is een meester in het verbinden met dat publiek." Miley is de visionair. Hij is de man die de trein weghoudt van een treinwrak. Nou ja, meestal.

Ze is hands-on en doet het op haar manier

En Leber gaf commentaar op een ander aspect van Miley's stijl: Miley "houdt ervan om iets terug te geven en mensen te helpen" Ze gaf ooit een superfan een zomerbaantje als haar assistente.

En toen ze mentor was van The Voice, zegt Leber: "De producers zullen je vertellen dat ze de meest praktische coach is die ze ooit hebben gezien. Ze is er op dagen dat de camera niet aanwezig is, aan de telefoon, en 27 keer per dag e-mailen met deze kinderen. Ze staat op de grond."

Dus als je voor Miley werkt, verwacht dan niet dat je gewoon je eigen ding doet. Ze zal duidelijk maken wat ze verwacht. Ze is op de hoogte van elk detail. En dat betekent dat je grote verantwoordelijkheid draagt. Maar het goede nieuws is dat ze zich ook toelegt op het begeleiden en opleiden van haar medewerkers. Iedereen wint in Miley's wereld. Het is hard werken, maar absoluut de moeite waard.

Leven in de dierentuin met de opnieuw opgestarte Miley

Trouwens, als je voor Miley werkt, moet je van dieren houden, waaronder varkens, honden, katten, paarden en geiten. Ze heeft ze allemaal en nog wat. Ze blijft maar nieuwe adopteren.

Nog iets: denk nooit dat de Miley van een paar jaar geleden de Miley van vandaag is. Op 27-jarige leeftijd heeft ze een paar traumatische jaren achter de rug, waaronder het afbranden van haar huis tijdens de bosbranden in Californië in 2018 en een huwelijk met en een niet-zo-vriendelijke scheiding van Liam Hemsworth (die trouwens alle dieren redde toen het vuur sloeg). Vandaag, na maanden in lockdown met haar ex Cody Simpson, is ze schijnbaar nuchter en volwassener. Ze is volwassen geworden, net als haar fans.

En ze weet dat de Miley van het hobbel- en grindtijdperk gewoon niet zal wassen als ze haar fans mee wil nemen op reis. Dat betekent dat als je voor Miley werkt, je een nuchtere en gezonde levensstijl zult moeten omarmen. Voorlopig tenminste.

Denk echt en swing beide kanten op

Miley zal niet altijd aardig zijn, maar ze zal echt zijn. Ze is slim, naar verluidt met een I. Q. in het zeer intelligente bereik. En ze lijdt niet graag dwazen. Je moet er snel bij zijn om voor haar te werken.

Oh ja. Laten we niet vergeten dat als je voor Miley werkt, je eraan moet wennen om vriendinnen en vriendjes in de buurt te hebben. Het is gewoon zoals het is geweest voor Miley sinds ze een tiener was en 'uit de kast kwam' voor haar moeder Tish.

Dus, hoe is het echt om voor Miley Cyrus te werken? Nou, je blijft niet in het duister tasten. Je weet precies wat je moet doen, wanneer je het moet doen en welk resultaat ze verwacht. Ze is zo hands-on als ze komen. Ze zal je begeleiden, maar ze verwacht een hoge mate van verantwoordelijkheid. En je zult de nieuwe, nuchtere, meer volwassen levensstijl moeten omarmen waar ze zich tegenwoordig aan heeft toegewijd.

Ten eerste en vooral moet je het soort persoon zijn dat volgt en niet leidt. Miley is de leider van haar roedel.

Wees voorbereid op enkele verrassingen en go with the flow is ons advies. Miley vindt dat ze het recht heeft om te doen wat ze wil. Wen er dus maar aan.

En, oh ja, je moet wel ontzettend veel van dieren houden.

Aanbevolen: