Hier is hoe het is om voor Kim Kardashian te werken

Inhoudsopgave:

Hier is hoe het is om voor Kim Kardashian te werken
Hier is hoe het is om voor Kim Kardashian te werken
Anonim

Kim Kardashian West is de beroemdste persoon in de entertainmentindustrie geworden, en we kunnen volledig begrijpen waarom. Of het nu van haar hit E! realityshow "Keeping Up With The Kardashians", haar make-upimperium KKW Beauty, werkend aan haar Justice Project, of haar eigen lijn van shapewear, SKIMS, Kim heeft de wereld overgenomen.

Gezien hoe hard ze werkt en het aantal projecten waaraan ze begint, kunnen we gerust stellen dat ze veel hulp nodig heeft. Van persoonlijke assistenten tot visagisten, stylisten en managers, helemaal tot persoonlijke fotografen, Kim heeft een staf die groter is dan je je kunt voorstellen.

Ondanks dat je al die hulp nodig hebt, is het niet eenvoudig om een plek te scoren voor de koningin van Instagram. Er zijn veel stappen die een rol spelen bij het interviewen om voor Kim te werken, en wanneer je die plek vastloopt, wordt van je verwacht dat je veel regels volgt en onder veel druk werkt. Hier is alles wat we weten over hoe het is om voor Kim Kardashian te werken.

13 Een positie scoren vereist veel connecties

Hoewel werken voor Kim Kardashian of een van de Kardashians voor velen misschien een droombaan lijkt, zul je online geen vacature kunnen vinden! De enige manier om een plekje voor Kim te bemachtigen, is door iemand te kennen die voor Kim werkt. Verbindingen betekenen alles als het om de Kardashians gaat, en ze laten zeker niet iedereen zomaar solliciteren.

12 Kim's Assistenten Scout Potentiële Werknemers

Als het gaat om het vinden van potentiële werknemers voor Kim, is haar persoonlijke assistent degene die eventuele kanshebbers scout. Stephanie Shephard werkte jarenlang voor Kim Kardashian en als het erop aankwam nieuwe assistenten, make-upartiesten, stylisten of iemand anders die voor Kim aan het werk kwam, aan te nemen, zou het iemand moeten zijn die ze persoonlijk kende, aangezien Kim niet het risico wilde nemen om alleen maar iemand aan te nemen. iedereen van de straat!

11 Kim Kardashian Team is "One Big Extended Family"

Sinds Stephanie Shephard, de voormalige hoofdassistent van Kim Kardashian, degene was die iedereen en iedereen in dienst nam die met Kim in contact zou komen, zou het hele personeel snel veranderen in "één grote familie", zoals ze het uitdrukte. Omdat iedereen op de een of andere manier met elkaar verbonden was, waren ze een eigen gezin en werden ze zeker ook als familie behandeld. Dat is een van de dingen die we zo leuk vinden aan Kim, is dat ze haar werknemers als vrienden en familie behandelt in plaats van gewoon een andere persoon die voor haar werkt.

10 Assistenten komen vast te zitten met haar huisdieren

Als je een fan bent van "Keeping Up With The Kardashians", dan weet je dat Kim en haar zussen, Khloe en Kourtney, allemaal hun eigen huisdieren hebben gehad, geadopteerd en gekocht. Naarmate de tijd verstreek, zouden we de dieren echter niet meer op de show zien verschijnen. Welnu, het blijkt dat Kim en de rest van de Kardashian- en Jenner-clan hun huisdieren op hun assistenten dumpen. Kim, die allergisch was voor een kat die ze ooit had gekregen, moest die afgeven aan de assistente van Khloe Kardashian, omdat die van haar ook allergisch was.

9 Kim geeft geweldige kerstcadeaus aan haar personeel

Hoewel werken voor een van de grootste namen in de entertainmentindustrie een zware taak kan zijn, is het zeker de moeite waard. Het ziet er niet alleen absoluut fantastisch uit op iemands cv, maar er zijn ook tal van voordelen als het gaat om werken voor Kim Kardashian. Een ding waar Kim bekend om staat, is haar cadeaus geven, vooral rond de kersttijd. De eigenaresse van KKW Beauty schenkt al haar medewerkers een aantal mooie dingen, waardoor het werk des te meer de moeite waard is.

8 Winkelen bij Sephora is een grote nee-nee

Ondanks dat Kim Kardashian in het verleden met Sephora heeft gewerkt, met name om haar geur te promoten en te verkopen, lijkt het alsof ze alle banden met de make-upwinkel heeft verbroken. Kim, die nu de eigenaar en CEO is van een van de grootste make-upbedrijven ter wereld, KKW Beauty & Fragrance, heeft een strikt geen Sephora-beleid. Volgens een paar van haar medewerkers is winkelen bij Sephora een enorme faux pas en zou het worden gezien als een teken van ontrouw en verraad aan Kim en het make-upimperium dat ze heeft opgebouwd.

7 Daten tijdens het eerste jaar is niet toegestaan

Hoewel Kim Kardashian deze regel niet echt bij haar medewerkers doordringt, is het gewoon een gegeven. Daten tijdens je eerste paar jaar dat je voor Kim of een van de Kardashians werkt, heeft een enorme impact op je sociale leven. De uren zijn ongelooflijk lang en inspannend, wat daten bijna onmogelijk maakt. Stephanie Shephard, de voormalige assistente van Kim, onthulde dat ze meer dan twee jaar niet had gedate toen ze voor het eerst voor Kim begon te werken.

6 Overwerken wordt het nieuwe normaal

Als het gaat om werken voor Kim Kardashian, is overwerken bijna gegarandeerd! Als je bedenkt hoe beroemd Kim is, is de kans groot dat je een seconde kunt ademen of bijna geen. Hoewel ze haar werknemers niet als slaven behandelt, werken zowel Kim als haar assistenten non-stop, wat voor geen van de betrokkenen leuk kan zijn. Of het nu gaat om het organiseren van fotoshoots, vergaderingen, reisdetails of fittingen, er wordt overwerk verwacht wanneer je je aanmeldt als Kim's assistent.

5 Kim's assistenten staan 24/7 paraat

4

Alsof overuren nog niet erg genoeg was, wordt verwacht dat de belangrijkste assistenten van Kim Kardashian 24/7 bereikbaar zijn. In dit geval, als Kim midden in de nacht iets nodig heeft en je telefoon afgaat, wordt er ongetwijfeld van je verwacht dat je opstaat en aan het werk gaat. Hoewel dit iets is dat vereist is, verwacht Kim dit eigenlijk niet al te vaak, en als ze dat wel doet, kunnen we gerust stellen dat ze haar assistenten goed genoeg beta alt voor het werk dat ze erin steken.

3 Werknemers moeten er altijd goed uitzien

Werken voor een van de beroemdste mensen ter wereld vereist dat je er goed uitziet! Gezien hoe prachtig de hele Kardashian en Jenner-familie zijn, is het geen verrassing dat ze zich willen omringen met mensen die ook de tijd en moeite steken om er goed uit te zien. Hoewel dit misschien wat onaangenaam klinkt, vereist Kim niet dat je een model bent, maar vindt hij het gewoon leuk om onder gelijkgestemde mensen te zijn die ervan genieten om hun beste zelf naar voren te brengen.

2 Armen van assistenten worden eigendom van Kim Kardashian

Als je voor Kim Kardashian werkt, is de kans groot dat je je wapens neerlegt. Hoewel dit misschien vreemd klinkt, laten we het uitleggen. Kim Kardashian is de eigenaar en CEO van KKW Beauty, dat een paar keer per jaar collecties uitbrengt. Tijdens deze lanceringen swatcht Kim haar paletten op de armen van haar assistent, wat betekent dat er veel make-up nodig is om voor haar te werken op je onderarmen. Gelukkig krijgen assistenten onbeperkt KKW Beauty-producten, dus het is best de moeite waard.

1 Haar make-upartiesten werken exclusief voor haar

Als het gaat om Hollywood-make-upartiesten, worden ze meestal gecontracteerd voor een specifiek evenement, reis of project waaraan ze werken, of het nu een film, tv-show of toneelproductie is. In het geval van Kim Kardashian is ze geen fan van hier en daar boeken, ze houdt ervan om haar visagist 365 dagen lang als onderdeel van haar personeel te hebben. Kim en haar gewaardeerde Mario Dedivanovic werken al meer dan 10 jaar samen en hij heeft niet alleen enkele van de meest verbluffende looks op de rode loper gecreëerd, maar hij is er ook in geslaagd om zijn carrière als artiest vooruit te helpen door voor Kim te werken.

Aanbevolen: