Hier is hoe het is om voor Madonna te werken

Inhoudsopgave:

Hier is hoe het is om voor Madonna te werken
Hier is hoe het is om voor Madonna te werken
Anonim

Madonna is zonder twijfel een van de meest invloedrijke artiesten van onze tijd! Ze heeft niet alleen in haar eentje het gezicht van muziek veranderd, maar ze heeft sinds haar debuut in de jaren tachtig ook consequent nieuw materiaal uitgebracht.

De ster wordt beschouwd als de best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden, een titel die alleen zij bezit naast Mariah Carey en Celine Dion. Met een carrière die zo legendarisch en succesvol is als de hare, is het geen verrassing als het gaat om de talloze beschuldigingen en recensies van de mensen die ooit voor de zangeres werkten.

Of het nu is dat haar personeel stopt, lange dagen maakt of niet wordt betaald, Madonna is zeker in de problemen gekomen. De ster is honderden miljoenen waard en heeft een team dat groter is dan je je ooit zou kunnen voorstellen. Hier zijn enkele getuigenissen van voormalige werknemers die laten zien hoe het echt is om voor Madonna te werken.

12 Haar dansers waren ooit bereid om voor haar gearresteerd te worden

Madonna is zonder twijfel een van de meest iconische zangeressen in de muziekindustrie, en haar status is zeker op haar dansers afgekomen. Tijdens Madonna's tour in 1990 in Toronto, Canada, dreigde de politie de zangeres en haar dansers te arresteren als ze provocerende danspasjes zouden blijven uitvoeren. In dit geval kon het Madonna en haar dansers niets schelen en waren ze bereid om de gevolgen onder ogen te zien, allemaal in naam van de dans, iets wat haar fans misschien zullen verbazen!

11 Ze is beschuldigd van het inhouden van betalingen

Hoewel haar achtergronddansers zelfs zo ver zijn gegaan dat ze met arrestatie werden bedreigd om naast Madonna te staan, zijn er andere gevallen geweest waarin dansers beweerden dat Madonna betalingen van hen inhield. De ster heeft zich een aantal keren in de hot seat bevonden als het gaat om het betalen van haar team, en het lijkt erop dat haar bemanning van haar tour in 2004 niet volledig is betaald.

10 Een aantal van haar voormalige dansers hebben haar aangeklaagd

Vanwege deze aantijgingen tegen Madonna zijn haar achtergronddansers en een aantal andere mensen die voor de zangeres hebben gewerkt zelfs zover gegaan dat ze haar en haar productiebedrijf hebben aangeklaagd omdat ze niet op tijd of helemaal niet werden betaald! Naast betaling is Madonna ook aangeklaagd door podia en fans, die het slachtoffer zijn geworden van haar extreme traagheid, waardoor kaarthouders uren moesten wachten voordat ze op het podium kwam! Ziet er helemaal niet goed uit.

9 Ze is ervan beschuldigd te narcistisch te zijn

Madonna verplettert de muziekscene sinds haar debuut in 1982! De zangeres heeft een aantal hits, albums, succesvolle tours en films verzameld, waardoor ze gemakkelijk een van de meest succesvolle muzikanten van onze tijd is. Gezien hoe succesvol ze is, beweren veel mensen die nauw met Madonna werken of hebben samengewerkt, dat ze erg "narcistisch" en "zelf-betrokken" is.

8 Van hen wordt verwacht dat ze lange uren werken

De best verkopende vrouwelijke act aller tijden zijn, is geen gemakkelijke klus om vol te houden! Madonna is constant vol met paparazzi en fans, die veiligheid nodig hebben voor haar, haar kinderen en natuurlijk haar team van kindermeisjes, publicisten en managers, die allemaal extreem lange uren moeten werken. Hoewel werken voor Madonna altijd een pluspunt is op je cv, lijkt het alsof de 24/7 verwachting het gewoon niet waard is.

7 Ze heeft haar oppas ontslagen omdat ze een maand verlof had gevraagd

Angela Jacobsen werkte een aantal jaren voor Madonna als oppas! Ze werd beschouwd als de "hoofd" oppas, die voor Madonna werkte in de tijd dat ze van plan was een kind voor Malawi te adopteren. Tijdens deze chaotische maanden besloot Angela een brief voor verlof in te leveren, maar Madonna nam dit niet goed op en ontsloeg haar ter plekke!

6 Ze heeft haar trainer ontslagen omdat ze naar verluidt met haar vriend sliep

Het lijkt alsof Madonna een staat van dienst heeft met het ontslaan van haar staf! Naast het loslaten van haar oppas, ontsloeg Madonna ook haar personal trainer. Madonna beweert dat haar trainer met haar vriend naar bed is geweest en haar heeft gebeld tijdens een van haar eigen shows in Manilla. De ster maakte van de gelegenheid gebruik tijdens haar Rebel Hearts-tour om het publiek toe te spreken en hen te laten weten dat haar trainer met haar vriend sliep, wat er uiteindelijk toe leidde dat ze werd ontslagen.

5 Voormalige werknemers hebben haar aangeklaagd wegens seksuele intimidatie

Madonna is ongelooflijk vocaal geweest over de MeToo-beweging, maar het lijkt erop dat ze een aantal claims wegens seksuele intimidatie tegen haar heeft ingediend. Volgens E! Online klaagde een voormalige medewerker van Madonna haar en enkele leidinggevenden van haar productiebedrijf aan wegens seksuele intimidatie en onrechtmatige beëindiging. Hoewel Madonna en haar team deze beschuldigingen hebben ontkend, was dit niet de eerste keer dat een dergelijke claim tegen de zangeres werd ingediend.

4 Madonna's chauffeur stopt omdat hij niet genoeg pauzes heeft

Zoals gezegd, wordt van Madonna's medewerkers verwacht dat ze ongelooflijk lange dagen maken, en dat geldt ook voor haar persoonlijke chauffeur! Zelf rondrijden kan moeilijk zijn, vooral als je Madonna bent, dan is het inhuren van een chauffeur een must, maar het verstrekken van wettelijke pauzes en betaald verlof is ook een must, maar blijkbaar heeft Madonna de memo niet gekregen. De chauffeur van de zanger kon de slopende uren niet meer aan en nam ontslag!

3 Van persoonlijke assistenten wordt verwacht dat ze 24/7 bereikbaar zijn

Als je dacht dat Madonna rondrijden een zware taak was, probeer dan eens een persoonlijke assistent te zijn van de "Vogue"-zanger. Omdat Madonna net zo belangrijk is als Madonna, heeft ze veel persoonlijke assistenten op haar wenken die haar kunnen bellen om haar koffie te pakken, haar paraplu's vast te houden, school op te halen en haar te halen wat ze maar nodig heeft. Hoewel dit allemaal redelijk klinkt voor een baan als persoonlijke assistent, wordt van hen verwacht dat ze 24/7 bereikbaar zijn, wat betekent dat als Madonna om 3 uur 's nachts een stuk New Yorkse pizza wil, je zeker weet dat ze haar assistent sms't.

2 Dat is waarom Madonna's twee assistenten stoppen

Aangezien er van Madonna's persoonlijke assistenten wordt verwacht dat ze de klok rond klaar en beschikbaar voor haar zijn, is het geen verrassing dat twee van haar assistenten tegelijkertijd stoppen. Volgens de Daily Mail was de tijd dat haar oppas werd ontslagen op hetzelfde moment dat haar chauffeur stopte, en haar beide persoonlijke assistenten vertrokken ook! Dit was nogal een tijd voor Madonna, en de kans is groot dat wanneer uw werknemers links en rechts stoppen, zij misschien niet het probleem zijn.

1 Ontwerpers bestempelen haar ook als "moeilijk"

Tijdens Madonna's 2015 Brit Awards-optreden werd de zangeres tegen de grond gesleurd nadat er een garderobestoring was met haar cape. Giorgia Armani, die de cape ontwierp, beweert dat ze wilden dat deze met een haak zou worden gemaakt, zodat de zangeres hem gemakkelijk kon afdoen, maar Madonna eiste dat hij in plaats daarvan om haar nek werd vastgemaakt, waardoor ze hem niet eerder kon losmaken haar dansers waren bedoeld om het voor elkaar te krijgen. Armani noemde de zangeres zelf "moeilijk", aangezien ze weigerde de gemakkelijke weg te kiezen.

Aanbevolen: