JohnnyDeppWon Trends op Twitter nadat rechter Amber Heard's pleidooi voor een nieuw proces weggooit

Inhoudsopgave:

JohnnyDeppWon Trends op Twitter nadat rechter Amber Heard's pleidooi voor een nieuw proces weggooit
JohnnyDeppWon Trends op Twitter nadat rechter Amber Heard's pleidooi voor een nieuw proces weggooit
Anonim

Johnny Depp-fans hebben Twitter gebruikt met de hashtag JohnnyDeppWon nadat de motie van Amber Heard om het vonnis van haar proces wegens laster tegen haar ex-man werd afgewezen.

Amber Heard's advocaten voerden aan

Amber Heard, 36, diende eerder deze maand een motie in op grond van het feit dat het vonnis dat ze de 59-jarige Johnny Depp had belasterd, niet werd ondersteund door bewijs. De Aquaman-actrice beweerde ook dat een jurylid niet goed was doorgelicht en ondervraagd om in de jury te zitten. Maar in nieuwe gerechtelijke documenten ontkende rechter Penny Azcarate woensdag alle pleidooien van Heard na het proces.

In een memorandum van 43 pagina's betoogden de advocaten van Heard dat het vonnis - en de $ 10 miljoen aan schadevergoeding die ze Depp nu verschuldigd is - moet worden weggegooid. Haar team voerde aan dat Depp tijdens het proces "uitsluitend te werk ging op basis van een theorie van laster door implicatie, en alle beweringen dat de verklaringen van mevrouw Heard feitelijk vals waren" heeft laten varen.

Amber Heard heeft verklaard dat ze de $ 10 miljoen dollar aan schadevergoeding aan Johnny Depp niet kan betalen

De advocaten van Amber Heard hebben eerder verklaard dat ze de $ 10,35 miljoen aan schadevergoeding die ze Depp verschuldigd is, niet kan betalen. De ster van Pineapple Express heeft ze eerder aangegeven dat ze in beroep wil gaan tegen het vonnis, maar daarvoor moet ze de volledige schadevergoeding betalen.

Ondertussen reageerde Depps hoofdadvocaat, Ben Chew, op het nieuws dat de verzoeken van Heard voor een nieuw proces zijn afgewezen. In een verklaring aan Courthouse News: "Wat we verwachtten, alleen langer, niet meer inhoudelijk."

Advocaten van Amber Heard hebben het oordeel van de jury 'onzinnig' genoemd

Johnny Depp's advocaten hebben eerder de poging van Amber Heard voor een nieuw proces "wanhopig" genoemd." Het juridische team van de Donnie Brasco-acteur smeekte een rechter uit Virginia om Depp's veroordeling wegens laster van $ 10 miljoen intact te laten. De advocaten van Heard vroegen de rechter om het juryoordeel op meerdere gronden te heroverwegen, waaronder een duidelijk geval van identiteitsverwisseling. Depp's ex-vrouw noemde het vonnis "onzinnig en ongegrond."

Een van Heards redenen voor een nieuw proces is gebaseerd op het feit dat een 77-jarige man werd opgeroepen voor juryplicht, maar een 52-jarige man, die dezelfde achternaam en hetzelfde adres had, werd niet goed gezeten voor de proefperiode van zes weken. Depp's advocaten hebben beweerd dat de identiteit van het jurylid niet relevant is en geen nadeel zou hebben berokkend aan de Aquaman-actrice.

Johnny Depp klaagde Amber aan wegens laster

De advocaten van de Pirates of the Caribbean-acteur zeiden in een verklaring: "De wanhopige vraag van mevrouw Heard om een onderzoek naar jurylid 15 op basis van een vermeende fout in zijn geboortedatum is … misplaatst … Bovendien, Het argument van mevrouw Heard is gebaseerd op pure speculatie."

Depp klaagde zijn voormalige partner aan vanwege een artikel uit 2018 dat ze voor de Washington Post schreef over haar ervaringen als overlevende van huiselijk geweld. De advocaten van de Edward Scissorhand-ster zeiden dat ze hem valselijk beschuldigden van misbruik. Op 1 juni oordeelde de jury in het voordeel van Depp. Hij kreeg $ 10 miljoen aan compenserende schadevergoeding en $ 5 miljoen aan punitieve schadevergoeding.

Als gevolg van een statuut van Virginia dat de punitieve schadevergoeding beperkt, hoeft Heard slechts $ 10,35 miljoen te betalen. De 36-jarige kreeg tegelijkertijd $ 2 miljoen aan schadevergoeding voor haar tegenaanklacht wegens opmerkingen die de advocaat van Depp over haar maakte.

Aanbevolen: