Dit is wat fans voorspellen dat de toekomst van JoJo Siwa eruit zal zien

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans voorspellen dat de toekomst van JoJo Siwa eruit zal zien
Dit is wat fans voorspellen dat de toekomst van JoJo Siwa eruit zal zien
Anonim

Vanaf het moment dat ze voor het eerst op reality-tv verscheen, wisten kijkers dat JoJo Siwa anders was. Gedurende haar hele carrière, ook al is ze volwassen geworden, heeft JoJo altijd haar eigen uiterlijk en haar super-bubbelende persoonlijkheid behouden.

Dat veranderde niet toen ze onlangs uit de kast kwam, en ook niet toen ze te maken kreeg met de onvermijdelijke kritiek van sommige online trollen. Maar nu JoJo volwassen wordt, beginnen fans zich af te vragen hoe haar toekomst eruit zal zien.

Veel mensen zijn bang dat JoJo door een "Miley-fase" zal gaan en haar jongere fanbase volledig zal vervreemden. Anderen hebben echter meer positieve ideeën over waar Siwa's roem haar zal brengen.

Omstanders zeggen dat JoJo haar merk briljant heeft gebouwd

Hoewel er veel parallellen zijn tussen het merk van JoJo Siwa en de vroege versie van Miley Cyrus/Hannah Montana-producten, geven fans JoJo de eer dat ze vanaf de eerste dag een briljante merkstrategie hebben ingezet.

Catering voor kinderen betekent veel geld, dachten fans, dus JoJo maakte een slimme zet door zichzelf in glitter te dompelen, haar haar in strikken te doen en op het niveau te komen van kinderen die op dat moment haar leeftijd hadden. Naarmate ze ouder wordt, is JoJo alleen maar de volgende generatie tweens en pre-tweens blijven aantrekken die van haar gesuikerde liedjes, modellijn en meer houden.

Dat betekent echter niet dat ze het merk niet kan veranderen naarmate ze ouder wordt; een paar fans suggereerden dat het merk JoJo Siwa zijn weg kon voortzetten terwijl de oprichter zelf een beetje terugdeinst. Fans vergeleken het merk van Siwa met de Lisa Frank-lijn, die uiteindelijk vanzelf van de grond kwam zonder een "gezicht" eraan vast te maken.

Toch, zoals iemand opmerkte, zou JoJo waarschijnlijk haar hoge pony's en technicolor-garderobe voor altijd bij kunnen houden; "Haar leeftijd doet er niet toe, want de kinderen geven er niet om." Talloze fans vergeleken JoJo met de Wiggles; een tijdloos en altijd aantrekkelijk karakter voor kinderen.

Sommigen suggereerden ook dat, ondanks dat haar stem niet "goed genoeg" was om van "kinderartiest" naar "echte artiest" te gaan, JoJo misschien een platencontract zou kunnen sluiten vergelijkbaar met die van Jake Paul en Danielle Bregoli. Als ze het kunnen, beweren fans, dan kan Siwa dat ook.

Ze heeft echter zeker veel meer opties dan die twee persoonlijkheden.

Fans zeggen dat JoJo Siwa serieuze zakelijke smarts heeft

Waar het op neerkomt, zeggen fans, is dat JoJo weet hoe ze haar bedrijf achter de schermen en voor de camera moet werken. En het is niet alleen JoJo's met glitter bedekte branding waarvan fans denken dat het super slim is.

Eén fan zei zelfs: "ze heeft bewezen goed opgeleid te zijn als het gaat om marketing en branding", plus, zeggen ze, ze heeft "onschatbare" werkervaring in verschillende rollen.

Dat zorgt ervoor dat fans denken dat JoJo misschien een rol op uitvoerend niveau gaat spelen, mogelijk bij Nickelodeon, aangezien ze al een goede band heeft met Viacom. Zelfs als ze nooit een echte "baan" bij welk bedrijf dan ook aanvaardt, zal JoJo's cashflow door simpelweg haar geld op een slimme manier te beheren, blijven draaien.

Het is al duidelijk dat JoJo Siwa veel van haar geld uitgeeft, maar omdat ze zo jong begon te verdienen, is de kans groot dat haar moeder haar al vroeg een intelligent financieel advies heeft gegeven.

JoJo heeft ook een aantal fatsoenlijke acteerkarbonades

Hoewel niet iedereen enthousiast is over JoJo's muzikale vaardigheid, heeft ze een bepaalde aanwezigheid op het podium die haar hielp schitteren op 'Dance Moms', en ze heeft die sterrenkracht in de jaren daarna niet verloren. Een fan dacht dat JoJo nog veel meer sap over had als entertainer nadat hij JoJo in concert had gezien.

Hoewel ze toegaven dat "haar zang niet de beste was" (dat lijkt helaas de consensus te zijn), waren fans het erover eens dat JoJo al het andere had genageld, inclusief haar aanwezigheid op het podium. Het is die energie die haar merk in de schijnwerpers houdt en kinderen doet schreeuwen over JoJo en haar strikken.

Die persoonlijkheid leende zich ook voor sommige acteeroptredens, aangezien JoJo zich op zijn gemak voelt om op tv te zijn in verschillende hoedanigheden - zij het meestal reality-tv-series.

JoJo spreekt niet alleen al veel Nickelodeon-kijkers aan, maar ze vertakt zich ook naar andere media. Ze heeft onlangs geschiedenis geschreven met 'Dancing with the Stars' en sommige fans denken dat ze misschien overgaat in hosting, mogelijk van de spelshowvariant.

Ze zou het carrièrepad van Nick Cannon enigszins kunnen imiteren; van kleine acteeroptredens tot muziek tot hosting en mega-miljoenen, JoJo heeft absoluut het "spul" voor dat soort rollen - zonder het schandalige element dat Nick naar de tafel brengt.

Ze heeft zelfs al als co-host met Nick gewerkt, aan de Nickelodeon-show 'Lip Sync Battle Shorties', dus dat is het bewijs dat fans misschien iets op het spoor zijn.

Toch, met zoveel potentiële carrièrepaden, is het moeilijk te raden welke optie - als die er is - JoJo Siwa zal kiezen. Zoals een commentator opmerkte, kon JoJo ook "met pensioen gaan wanneer ze er zin in heeft. Meisje heeft zoveel geld!"

Aanbevolen: