Dit is wat 'The Office'-ster Ed Helms nu doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat 'The Office'-ster Ed Helms nu doet
Dit is wat 'The Office'-ster Ed Helms nu doet
Anonim

Ed Helms was een relatieve laatkomer in NBC's hitkomedie The Office, maar hij werd al snel een favoriet bij de fans. Met in de hoofdrol Andy Bernard, een verkoper van Dunder Mifflin die later werd gepromoveerd tot regiomanager, was Helms warm, grappig en charmant aardig. Net als zijn personage ging hij van bijrol naar grote speler in de show, en hij bleef bij de cast van de serie tot het eindigde in 2013.

Voor The Office was Helms al een bekend gezicht op televisie. Hij verscheen regelmatig in The Daily Show en The Colbert Report en uitte een geanimeerd personage in American Dad. Er waren maar weinig filmrollen en zijn rollen waren relatief klein in de films waarin hij speelde, maar hij deed genoeg om een plaats op The Office veilig te stellen. Toen hij het uiteindelijk overnam van Steve Carrell, die officemanager Micheal Scott speelde, verzekerde zijn extra schermtijd zijn plaats in ons hart en onze tv- en bioscoopschermen.

Zoals het spreekwoord zegt, wanneer een deur sluit, gaat er een andere open, en dit was zeer waar voor Helms. Toen de deuren van Dunder Mifflin schijnbaar voorgoed gesloten waren, werden er vele andere deuren geopend waar de acteur in kon stappen.

Life After The Office

Na het kantoor
Na het kantoor

Tijdens zijn tijd bij The Office vond Helms tijd om zijn plek in Hollywood te verdienen, met terugkerende rollen in The Hangover-trilogie en indiecomedy, Jeff Who Lives at Home. Toen de serie eindigde, bleef hij aanwezig zijn op het grote scherm.

Net nadat hij in 2013 afscheid had genomen van het personage Andy Bernard, bleef Helms ons aan het lachen maken, want datzelfde jaar kregen we The Hangover 3 en We're The Miller s. In de jaren die volgden, vertoonde zijn carrière geen tekenen van vertraging.

Hij speelde met Parks and Recreation-ster Amy Poehler in de komedie They Came Together in 2014. In 2015 speelde hij de zoon van Clark Griswald in de semi-succesvolle reboot van een van de beste komedies van de jaren 80, National Lampoons vakantie. En hij bleef een gezicht op onze bioscoopschermen in een reeks andere populaire filmkomedies, waaronder Father Figures, Cedar Rapids en Tag.

Een tijdlang ontkwam je niet aan Ed Helms, want hij bleef ook voor televisie werken. Hij maakte opmerkelijke optredens in Brooklyn Nine-Nine, The Mindy Project en Angie Tribeca met zijn beroemde Office co-ster, Rashida Jones.

Is de trein van Ed Helms eindelijk langzamer gaan rijden? Welnee. Hij is de afgelopen jaren een populair gezicht gebleven in zowel de bioscoop als de televisie, hoewel hij zijn tijd bij The Office nooit is vergeten. Op de vraag wat Andy Bernard van de hele quarantainesituatie zou vinden in een interview met de EW, zei Helms:

"Het hangt ervan af wanneer in de serie je Andy ziet. Er zijn momenten waarop hij bijna manisch is. Ik heb het gevoel dat hij het prima zou vinden om dagenlang a capella op zijn telefoon te jammen."

Hij zei verder toen hij het over zijn geliefde karakter had:

Een van mijn favoriete Andy-regels aller tijden - en ik kan me de aflevering niet eens herinneren of waar hij het precies over had - maar hij is duidelijk in een slechte toestand en hij is een beetje depressief. Hij zegt zoiets als, 'Ik bedoel, gisteravond at ik een pizza boven de gootsteen als een rat! Dat is de Andy die echt zou draaien tijdens quarantaine.'

We hebben niet gehoord hoe Helms de recente wereldgebeurtenissen heeft aangepakt, aangezien hij zijn privéleven dicht bij zijn borst houdt. Niet veel mensen weten dat de acteur getrouwd is of dat hij bijvoorbeeld een kind heeft, omdat hij op zijn hoede is over zijn gezinsleven. De enige keer dat hij ooit over hen heeft gesproken, was in The Jimmy Kimmel Show, hoewel hij ervoor zorgde dat ze hun namen niet aan het publiek bekendmaakten.

Wat is Ed Helms nu aan het doen?

Ed Helms
Ed Helms

Nou, we kunnen je niet veel vertellen over zijn privéleven, om redenen die je duidelijk zullen zijn na het lezen van de laatste alinea! Maar we kunnen je een beetje vertellen waar hij qua carrière staat. In de afgelopen twaalf maanden was Helms in twee films te zien. De eerste was kannibaalkomedie (het is niet zo gruwelijk als het klinkt) Corporate Animals, die zijn debuut maakte op het Sundance Film Festival in 2019. En eerder dit jaar speelde Helms in Coffee & Kareem, dat helaas niet een van de beste Netflix Original-films die de streamingdienst hebben bereikt.

Een snelle blik op de IMDB-pagina van de acteur toont slechts één film, Togetherish, en daar zijn op dit moment niet veel details over. Maar één ding is zeker, Ed Helms blijft een zeer drukke man in zowel film- als tv-land, en we zijn er zeker van dat zijn carrière de komende jaren nieuwe hoogten zal blijven bereiken. Maar als je deze Ed leest, is er dan een kans op een Office-reünie? Zorg ervoor dat dit zo is, want we zouden graag willen weten wat er met Andy Bernard is gebeurd na de sluiting van Dunder Mifflin.

Aanbevolen: