Waarom rechter Joe Brown tijd achter de tralies doorbracht nadat zijn show was afgelopen

Inhoudsopgave:

Waarom rechter Joe Brown tijd achter de tralies doorbracht nadat zijn show was afgelopen
Waarom rechter Joe Brown tijd achter de tralies doorbracht nadat zijn show was afgelopen
Anonim

Om de meeste mensen gelukkig te maken in het leven, moeten ze tijd besteden aan het opbouwen en onderhouden van persoonlijke relaties. Aan de positieve kant, wanneer mensen zich omringen met de juiste mensen, wordt elk aspect van hun leven verbeterd. Helaas ontstaan er echter vaak ruzies als mensen veel tijd met elkaar doorbrengen. Omdat iedereen weet hoe het voelt om een grote ruzie met iemand te krijgen, kan het heel leuk zijn om te zien hoe gewone mensen hun geschillen oplossen en dat is waar rechtbankshows om de hoek komen kijken.

Tijdens de jaren '80 was The People's Court de populairste rechtbankshow die er was. Tijdens latere decennia kwamen andere rechtbankshows op de voorgrond, waaronder Hot Bench, Judge Judy, en de opvolgerserie met enkele nieuwe cast- en crewleden, Judy Justice. Natuurlijk was ook de rechtbankshow Judge Joe Brown ongeveer vijftien jaar populair. Sinds die serie echter ten einde liep, heeft de titulaire ster een aantal moeilijke tijden doorgemaakt, waaronder een periode achter de tralies.

Waarom Joe Brown in de problemen kwam met de wet

Lang voordat Joe Brown een televisiester werd, leidde hij al een zeer opmerkelijk leven. Veel mensen weten dit tenslotte niet, maar voordat hij een tv-show kreeg, was Brown een legitieme advocaat en strafrechter. In feite kreeg Brown zijn tv-optreden nadat hij was afgetrapt in een zaak waarin hij diende als rechter die betrekking had op de moord op Martin Luther King Jr. Nadat hij uit de zaak was verwijderd vanwege beschuldigingen van vooringenomenheid, nam Brown verschillende interviews af. om zichzelf te verdedigen en zijn persoonlijkheid trok de aandacht van de producers van Judge Judy. De rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis. Gezien Browns juridische achtergrond had hij vrijwel zeker nooit verwacht dat hij tot een gevangenisstraf zou worden veroordeeld.

In de jaren sinds de laatste aflevering van Judge Joe Brown voor het eerst werd uitgezonden in 2013, is de titulaire ster van de show grotendeels uit de schijnwerpers gebleven. Er zijn echter uitzonderingen geweest, waaronder de tijd dat Brown in 2014 werd gearresteerd. In een grappige wending kwam Brown in aanraking met de wet na gebeurtenissen die plaatsvonden in een echte rechtszaal.

In 2014 probeerde Joe Brown een vrouw te helpen die werd aangeklaagd in verband met een kinderalimentatiezaak. Op basis van wat Brown destijds aan ABC News vertelde, leek de rechter die haar zaken voorzat het er niet mee eens te zijn dat hij als advocaat in de rechtbank optrad. "Toen ik erop stond dat de aanklacht van de vrouw zou worden afgewezen. Hij begon te praten over, ik ben geen advocaat zus-en-zo. … Ik zei: 'Weet je, het is verkeerd. … Je bent beter dan dit.'"

Ervan uitgaande dat Joe Browns versie van de gebeurtenissen juist was, lijkt het er zeker niet op dat hij iets buitengewoons heeft gedaan. Terugpraten met een rechter in de rechtbank is echter iets dat iedereen zou moeten vermijden als ze kunnen en wat er naast Brown gebeurde, is een perfect voorbeeld van waarom dat het geval is. Brown werd immers met minachting van de rechtbank vastgehouden en als gevolg daarvan vijf dagen achter de tralies doorgebracht.

Na de vrijlating van Joe's Brown uit de gevangenis, sprak hij met het tijdschrift People over zijn ervaring achter de tralies. Het is niet verwonderlijk dat Brown een zeer negatief beeld schetste van het leven achter de tralies voordat hij het had over uit de andere kant komen. Na het leven in de gevangenis te hebben vergeleken met 'in slavenverblijven', zei Brown verder: 'Gevangenis in de gevangenis. Het is saai, het is vies. Maar ik heb het overleefd. Ik adem vrije lucht in."

Joe Brown heeft gezegevierd in de rechtbank en kort in de politiek

Rekening houdend met het feit dat Joe Brown vijf dagen in de gevangenis heeft doorgebracht nadat zijn show was geannuleerd, zou het voor sommige mensen gemakkelijk kunnen zijn om aan te nemen dat zijn leven rotsachtig was als hij niet voor de camera staat. In werkelijkheid is dat echter zeker niet het geval, aangezien Brown een lange geschiedenis van bloeiend leven heeft. Toen Brown bijvoorbeeld in 2010 werd aangeklaagd voor fraude en laster door iemand die in zijn show verscheen, koos de rechter die de zaak voorzat de kant van Brown.

Naast de zege in de lasterzaak die tegen hem was aangespannen, genoot Joe Brown ook enig succes in de politieke arena. Het jaar nadat rechter Joe Brown op televisie een einde maakte, lanceerde de titulaire ster van de show een politieke carrière. Gezien het feit dat Brown een legitieme advocaat is, had hij de kwalificaties om officier van justitie te worden. Nadat hij zijn naam in de hoed had gegooid, won Brown de Democratische voorverkiezingen, wat echt een ongelooflijke prestatie is. Nadat Brown echter enkele zeer controversiële opmerkingen had gemaakt over de seksualiteit van zijn Republikeinse tegenstander, officier van justitie Amy Weirich, verloor hij de algemene verkiezingen.

Aanbevolen: