Britney Spears schreeuwt naar meme-artiest voor het schilderen van de 'Dragon Ball'-tekeningen van haar zoon

Inhoudsopgave:

Britney Spears schreeuwt naar meme-artiest voor het schilderen van de 'Dragon Ball'-tekeningen van haar zoon
Britney Spears schreeuwt naar meme-artiest voor het schilderen van de 'Dragon Ball'-tekeningen van haar zoon
Anonim

Britney Spears heeft gereageerd op de Australische straatartiest Lushsux die zich liet inspireren door een van de tekeningen van haar zoon voor een muurschildering.

De popster plaatste een foto van een muurschildering die was geïnspireerd op een van de tekeningen van haar zoons van de Japanse anime Dragon Ball.

Britney Spears houdt ervan dat Lushsux werd geïnspireerd door de tekening van haar zoon

De zangeres klonk oprecht blij dat een beroemde straatartiest zich door haar zoon zou laten inspireren.

De originele Dragon Ball-tekeningen werden in januari 2018 voor het eerst door de popster op haar Instagram geplaatst.

“De kunst van mijn baby!!! Zijn gaven zijn onmetelijk … zoals WOW!!! Mensen recreëren zijn kunst op straat!!! Hoe ontzettend gaaf is DAT ???!!!” Spears schreef in een bericht dat op 6 juli werd gepubliceerd.

Sommige gebruikers van sociale media wisten echter niet dat de zoon van Spears de personages oorspronkelijk tekende en liet doorschemeren dat de zanger zich niet bewust was van de populariteit van Dragon Ball.

“dit is een directe kopie van twee tekeningen van haar zoon een paar jaar geleden. Ze zijn gepost op haar insta in 2018,”een fan wees er snel op.

“het is een tekening van Dragonball Z. Dus een kopie van haar zoons kopie van anime-personages; hij heeft het niet gemaakt', schreef een andere fan, verwijzend naar Lushsux.

Van hun kant plaatste de Australische artiest de post van Spears opnieuw op hun Instagram.

"het is behoorlijk cool", schreef Lushsux.

Spears getagd Britneysgam, een van de eerste accounts die pleitte voor haar vrijheid

Sommige fans merkten op dat Spears niet alleen Lushsux tagde in haar oorspronkelijke bericht. Ze heeft ook het account @britneysgram getagd, een van de eerste sociale media-accounts die pleitte voor haar vrijheid in haar conservatorschapszaak.

The Princess of Pop verscheen op 23 juni voor de rechtbank om te getuigen. De Toxic-zangeres probeert zichzelf te bevrijden van een 13 jaar durende conservatoriumopleiding, die in 2008 begon vanwege zorgen over haar geestelijke gezondheid. Haar vader, Jamie Spears, heeft de leiding over haar fortuin en de besluitvorming over haar persona.

Voor de rechtbank beweerde Spears misbruik en schending van de privacy, waaronder het feit dat ze haar anticonceptieapparaat niet mocht laten verwijderen om nog een kind te kunnen krijgen. Ze beweerde ook dat ze tegen haar wil moest optreden.

"SHE TAGGED BRITNEYS GRAM," merkte een opgewonden fan op.

Spears die het account tagt, betekent dat ze weet dat fans die er zijn pleiten voor haar recht om te kiezen. Eerder dit jaar veroorzaakte een post waarin ze de documentaires over haar conservatorschap veroordeelde, bezorgdheid bij fans, die onvermurwbaar waren dat Spears niet de persoon was die op haar Instagram postte.

Aanbevolen: