Had Destiny's Child veeleisende tourverzoeken?

Inhoudsopgave:

Had Destiny's Child veeleisende tourverzoeken?
Had Destiny's Child veeleisende tourverzoeken?
Anonim

Beyoncé is misschien de koningin B, maar voordat ze de solo-superster werd, maakte ze nu deel uit van Destiny's Child. Dit is een band waar de meesten van ons voor in de buurt waren en waar we vaak meer enthousiast over waren dan andere popbands. Tussen de ongelooflijke video's en de hotshot-dansroutines was Destiny's Child de belichaming van "hard werken en je kunt slagen".

Begin als een groep vrienden die gewoon samen wilden zingen, veranderde de band in wat we uiteindelijk in de vroege jaren 2000 hebben meegemaakt. Beheerd door de vader van Beyoncé en regelmatig leden laten vallen (maar er kwamen altijd nieuwe bij), duurde het tot ze een kookpunt bereikten dat ze uit elkaar gingen. En zelfs toen was de ontbinding van Destiny's Child verre van permanent. Een reünietour, opnieuw uitgebrachte albums en foto's die bewijzen dat ze nog steeds met zijn drieën rondhangen (soms ook samen optreden) bewijzen dat deze dames meer waren dan alleen maar zingende maatjes; het waren eigenlijk zussen!

Ze waren niet zonder hun argumenten, maar dat kan niet worden vermeden als je te maken hebt met meerdere eigenzinnige dames. Waren ze net zo koppig over hun toureisen als hun visie op succes? Ja en nee. Destiny's Child was nooit zo veeleisend als sommige hedendaagse popsterren, maar ze hadden zeker hun momenten. We hebben een gedeelte van een van hun rijders gevonden dat laat zien hoe veeleisend ze waren.

Eten was enorm

We zijn erin geslaagd om één pagina van hun 13 pagina's tellende backstage rijder/tourcontract te vinden, en laten we je vertellen: het is een zeer, zeer beheersbare lijst met eisen. In de eerste plaats gericht op eten en drinken, is een selectie van enkele van de meer dramatische eisen: "fijn porselein en serviesgoed wordt geleverd samen met glazen, er wordt geen piepschuim of plastic keukengerei geaccepteerd … [Een halve kist kleine flesjes bronwater] … Deli tray voor 6, geen varkensvlees. Er is ook het feit dat ze in totaal 36 handdoeken willen: een dozijn handdoeken, een dozijn badhanddoeken en nog een dozijn badhanddoeken voor de dansers. We vinden het vooral hilarisch dat ze naast de handdoeken "zacht" hebben gespecificeerd, voor het geval een arme, dwaze PA dacht dat het acceptabel zou zijn om staalwollen handdoeken of zoiets te kopen? Wie weet. Better safe than sorry, raden we aan.

We zijn eerlijk gezegd een beetje verrast. Als het om beroemdheden gaat, gaan we ervan uit dat hoe groter de ster is, hoe intenser hun eisen zijn. Terwijl Destiny's Child een paar jaar een van de grootste groepen in pop en R&B was, lijkt het erop dat ze het nooit naar hun hoofd hebben laten stijgen. Dat was echter voor de groep zelf. De individuen hadden zeker wat specifiekere eisen kunnen stellen, wat ons ertoe aanzette om wat dieper in te gaan op de individuele rijders die er voor hen zijn. Geen verrassing, dat leidt ons rechtstreeks naar de eisen van Beyoncé.

Kind van het lot
Kind van het lot

Beyoncé is groter en gedurfder geworden

Het is niet verwonderlijk dat Beyoncé's backstage-wensen steeds intenser zijn geworden in vergelijking met hoe ze waren tijdens de Destiny's Child-dagen. Terwijl sommige dingen hetzelfde zijn gebleven (zoals het hebben van een verscheidenheid aan gezond voedsel), is de rest behoorlijk gegroeid. Dit zijn een paar selecties van haar backstage-eisen toen ze de Mrs. Carter World Tour deed. Blijkbaar heeft de berijder “niet alleen een baby-proof kamer (voor haar baby Blue-Ivy, 21 maanden) maar ook om de kamer ‘helemaal in het wit’ in te richten. Het geheel witte boudoir moet groot genoeg zijn om comfortabel plaats te bieden aan acht personen, en verbazingwekkend genoeg moet de temperatuur precies op '22 graden' worden ingesteld, wat eerlijk gezegd allemaal behoorlijk geldig is, gewoon opmerkelijk, schokkend specifiek.

We zouden haar zeker geen diva noemen, maar we zouden haar heel, heel specifiek noemen. Het is echter logisch! Nu ze haar Destiny's Child-fase voorbij is, is het geen verrassing dat ze wat verfijnder en specifieker is geworden in haar behoeften. Destiny's Child begon tenslotte toen ze nog maar kinderen waren; sommigen van hen zo jong als 9! Beyoncé is nu oud genoeg om moeder te zijn van een 8-jarige en is goed gegroeid in haar luxe leven. Wennen aan het hebben van dingen gewoon zo is alleen maar eerlijk. Willen we tenslotte niet dat onze huizen zo comfortabel mogelijk voor ons zijn? Misschien kan Beyoncé alleen ontspannen in een sneeuwvrije woonkamer.

Hoewel we een beetje geschokt waren dat Destiny's Child uiteindelijk zo chill was, hadden we dat misschien niet moeten zijn. Als je nieuw bent in de wereld van het supersterrendom, kan het even duren voordat je vraagt wat je waard bent. En we voelen ons veel comfortabeler bij het ondersteunen van hun ingehouden "eisen" van voedsel en water (wauw, diva's) in vergelijking met eisen zoals andere popsterren. Tussen Biebers privéjet en Rihanna's grote pelsdeken zouden concertzalen en boekingsagenten ongetwijfeld opgelucht zijn als ze vandaag een Destiny's Child-rijder zouden ontvangen.

Aanbevolen: