De echte reden waarom Gwyneth P altrow van Brad Pitt houdt

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Gwyneth P altrow van Brad Pitt houdt
De echte reden waarom Gwyneth P altrow van Brad Pitt houdt
Anonim

Gwyneth P altrow en Brad Pitt behoren tot de twee beroemdste beroemdheden in Hollywood. Ondanks het feit dat deze twee bekende namen zijn, vergeten fans vaak dat Brad en Gwyneth ooit een item waren! Het dynamische duo dateerde van 1994 tot 1997 en werd destijds beschouwd als het "it"-koppel. Hoewel de twee op de lange termijn niet zijn gelukt, blijft Gwyneth een fan van Brad en dat is allemaal te danken aan één ding dat hij voor haar deed tijdens hun tijd samen.

Als je bedenkt hoe twijfelachtig veel Hollywood-praktijken kunnen zijn, vooral toen Harvey Weinstein de leiding had. Gwyneth is behoorlijk openhartig geweest over haar ervaring in de industrie in de loop van haar carrière en onthulde hoezeer Brad Pitt eind jaren 90 voor haar was.

Gwyneth's liefde voor Brad

Gwyneth P altrow en Brad Pitt zijn twee namen die bijna iedereen zou kunnen herkennen! Hoewel we ze als individuen kennen en ervan houden, vergeten fans vaak dat deze twee ooit een hot item waren! Gwyneth, die net begon in de industrie, begon met Brad Pitt te daten in 1994. Hoewel ze al snel internationale faam en succes zou behalen, kreeg haar tijd met Brad veel aandacht rond hun relatie, in plaats van haar carrière. Hoewel het duo pas in 1997 uitging, lijkt het alsof P altrow voor altijd een plekje in haar hart voor Brad zal hebben.

De actrice van 'Shakespeare In Love' maakte een gebeurtenis bekend die in 1995 plaatsvond en die de manier waarop we Brad Pitt zien veranderden, natuurlijk ten goede! De ster verscheen op "The Howard Stern Show", die na te zijn benaderd door Harvey Weinstein, haar toenmalige vriend, Brad Pitt, ervoor zorgde dat er niet met haar werd gespeeld. Gezien wat Hollywood-topman Harvey Weinstein heeft uitgespookt, kunnen we allemaal de puzzel oplossen waarin Gwyneth zich bevond.

Gwyneth kon niet dankbaarder zijn dat Brad namens haar optrad en beweerde dat hij Harvey's leven bedreigde! P altrow ging door met het bespreken van de kwestie en zei hoe "hij [Brad] zijn roem en macht gebruikte om mij te beschermen in een tijd dat ik nog geen roem of macht had", zei Gwyneth. Brad heeft ook gesproken over het moment in 1995 waarop hij tegen Harvey Weinstein zei: "Als je haar ooit weer een ongemakkelijk gevoel geeft, vermoord ik je". Als je Brad Pitt in "Fight Club" of een andere film van hem hebt gezien, dan weet je dat hij het meent.

Gywneth zou de hoofdrol spelen in twee van Harvey's films, dus Brad Pitt wist dat hij voet bij stuk moest houden en ervoor moest zorgen dat ze de hele tijd veilig en wel zou blijven. "Ik wilde er gewoon zeker van zijn dat er verder niets zou gebeuren", zei Brad. Tijdens haar interview met Howard Stern blijft P altrow niets dan dankbaarheid tonen voor sterren die ervoor kiezen hun platform en macht te gebruiken voor het welzijn van de industrie.

Aanbevolen: