Britney Spears en Sam Asghari trouwen VANDAAG

Inhoudsopgave:

Britney Spears en Sam Asghari trouwen VANDAAG
Britney Spears en Sam Asghari trouwen VANDAAG
Anonim

Britney Spears is klaar om in het huwelijksbootje te stappen met verloofde Sam Asghari, met rapporten die suggereren dat de twee tortelduifjes al vandaag door het gangpad zullen lopen. Het paar zal naar verwachting man en vrouw worden voor een zeer exclusieve en kleine gastenlijst van ongeveer 100 mensen - en verrassing-verrassing - de ouders van Brit zijn niet uitgenodigd.

Britney Spears gaat vandaag trouwen met Sam Asghari

Volgens TMZ vindt de bruiloft vandaag eindelijk plaats, nadat het paar had aangekondigd dat ze in september 2021 verloofd waren. Destijds ging Brit naar Instagram om te pronken met haar 4-karaats diamanten ring die naar verluidt haar verloofde $ 70 kostte, 000.

Bronnen vertelden de outlet dat The Holy Speart haar broer, Bryan Spears, heeft uitgenodigd, maar dat zij en Sam hebben besloten haar ouders Lynne en Jamie Spears niet uit te nodigen, evenals haar zus Jamie Lynne Spears. Brit had een publieke fall-out met alle drie tijdens haar 13-jarige conservatorium, die uiteindelijk eindigde in november.

Details voor de grote dag worden nog gladgestreken, en het is onzeker wie Brit zal weggeven bij het altaar.

Dit is niet de eerste keer dat Brit door het gangpad loopt

Dit wordt huwelijk 3 voor de Princess of Pop, die voor het eerst trouwde met haar jeugdvriend Jason Allen Alexander in A Little White Wedding Chapel in Las Vegas. Natuurlijk liet Brit de hele zaak 55 uur later nietig verklaren.

Het popicoon trouwde later met haar achtergronddanseres, Kevin Federline, op het hoogtepunt van haar carrière. De twee waren getrouwd van 2004 tot ze ermee ophielden in 2007. Ze delen twee kinderen, Sean Preston, 16, en Jayden, 15.

Brit vertelde James Corden eerder in The Late Late Show dat ze "niet meer in het huwelijk geloofde". De zangeres veranderde van gedachten en sprak openlijk over het feit dat ze wilde trouwen en haar gezin wilde laten groeien na het einde van haar conservatorium.

“Ik denk dat [ik] nooit meer het hele mannending zal doen, of trouwen”, zei ze destijds. “Ik ben gewoon klaar met mannen. "Ik mag iemand een tongzoen geven, maar ik ga met niemand trouwen, nee. Ik geloof niet meer in het huwelijk."

Aanbevolen: