De echte reden waarom Harry Styles werd afgewezen voor de nieuwe Elvis-film

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Harry Styles werd afgewezen voor de nieuwe Elvis-film
De echte reden waarom Harry Styles werd afgewezen voor de nieuwe Elvis-film
Anonim

Baz Luhrmann brengt zijn eerste film in bijna tien jaar uit, en het is een biopic over de veelgeprezen Amerikaanse zanger en acteur, 'King of Rock and Roll', Elvis Aaron Presley. Het wordt dit jaar, 23 juni, in de bioscoop uitgebracht.

Er zijn enkele recente controversiële meningen geweest nadat Harry Style onlangs opende dat hij de rol in de film niet kreeg, waardoor veel fans al nogal teleurgesteld waren over Baz Luhrmann. De reden waarom hij werd afgewezen, is misschien niet wat je denkt.

Waarom werd Harry Styles afgewezen om de rol van Elvis Presley te spelen?

Op 18 mei 2022 verscheen Harry Styles in de SiriusXM-show van Howard Stern. In het interview bespreekt hij hoe hij zich gedwongen voelde om auditie te doen voor de aankomende film van Baz Luhrmann.

Hij verduidelijkte dat hij niet boos was omdat hij niet in de film werd gecast, en hij was het ermee eens dat hij niet bepaald op Elvis Presley lijkt. De vraag rijst, waarom kreeg Harry Styles, een gewaardeerde muzikant en getalenteerde acteur, de rol niet? De reden komt neer op iets heel positiefs, ondanks dat Harry niet de kans krijgt om de rol van een van zijn idolen te spelen.

Baz Luhrmann besprak zijn castingbeslissingen voor zijn biopic over Elvis in een Australische ontbijtradioshow genaamd Fitzy en Wippa op NovaFM. Hij vertelde de gastheren dat de reden waarom Harry Styles niet werd gekozen voor de titulaire rol van Elvis Presley simpelweg was omdat hij al een icoon is. Het publiek dat naar de film kijkt, zou zich meer richten op de eminente popmuzikant en acteur dan op de biopic, het verhaal van Elvis.

Dus, zo niet Harry Styles, wie zal dan de titulaire rol van Elvis Presley spelen? Het antwoord is niemand minder dan Austin Butler!

De cast van de nieuwe Elvis-film

De cast van de Elvis-biopic bestaat uit Austin Butler als Elvis Presley, Tom Hanks als Elvis' manager, Tom Parker, Olivia DeJonge als Elvis' vrouw, Priscilla Presley, Stranger Things-ster Dacre Motgomery als Steve Binder en nog veel meer. Ondanks dat fans teleurgesteld zijn dat Harry de rol niet heeft gekregen, wordt het optreden van Austin Butler nu al alom geprezen. Luhrmann bespreekt de inzet en toewijding van Butler toen hij "twee jaar non-stop, Elvis leefde en ademde".

Hij verklaarde ook dat hij Butler niet door een traditioneel auditieproces liet gaan, en dat het krijgen van de rol een simpel voorbeeld van kismet leek te zijn.

Luhrmann beschreef verder het inspannende proces dat hij Butler liet doorlopen om Elvis authentiek te creëren met een echte toon. Hij duwde hem zo hard dat Elvis niet alleen maar geportretteerd werd, maar zijn essentie werd geleefd en uitgevoerd door iemand die ongelooflijk goed op hem afgestemd is.

Butler versloeg niet alleen Styles voor de titelrol van Elvis, maar werd ook verkozen boven Ansel Elgort en Miles Teller.

Wat volgt er voor de acteercarrière van Harry Styles?

Hoewel Harry Styles Elvis niet zal spelen in de film van Baz Lurhmann, zullen fans ongetwijfeld te maken krijgen met zijn aanwezigheid in de bioscoop. De komende maanden zullen er een groot aantal films met Harry op het witte doek te zien zijn. Hij werd gecast als de hoofdrolspeler van twee films: Olivia Wilde's psychologische thriller getiteld Dont Worry Darling, die uitkomt op 23 september, naast een romantisch drama getiteld My Policeman, dat ergens in de herfst uitkomt.

Hij voegt zich ook bij het Marvel-filmuniversum en speelt het personage Eros, ook bekend als Starfox. Hij is pas aan het einde van de film in de mid-credits scene verschenen, maar dit maakt de verwachting voor zijn verschijning in de volgende films vrij.

Wat zijn je gedachten? Vind je dat Harry Styles gecast had moeten worden als Elvis Presley, of ben je tevreden met Austin Butler die de rol blijft haken?

Aanbevolen: