Is Ezra Miller geannuleerd door Hollywood?

Inhoudsopgave:

Is Ezra Miller geannuleerd door Hollywood?
Is Ezra Miller geannuleerd door Hollywood?
Anonim

De DCEU ontketent al jaren een spervuur van aanbiedingen op grote schermen en de franchise heeft grote dingen in het verschiet. Natuurlijk hebben ze hun deel van de problemen gehad, maar hun films maken geld mee, en er is hoop dat ze het schip eerder vroeger dan later kunnen rechtzetten.

Ezra Miller is de Flash in de franchise en ze hebben verschillende opmerkelijke DCEU-optredens gemaakt. De zaken zijn echter ontspoord voor Miller, die niet uit juridische problemen lijkt te blijven.

Laten we eens kijken wat er met Miller aan de hand is en wat DC in de nabije toekomst met hen zou kunnen doen.

Ezra Miller is de flits van de DCEU

Oktober 2014 was een gedenkwaardige gelegenheid voor de DCEU, toen de franchise op het grote scherm Ezra Miller opgaf om de Flash te spelen. De Scarlet Speedster is een iconische held en Miller zou geweldige dingen gaan doen in de franchise.

Twee jaar later maakte Miller hun debuut in Batman v. Superman: Dawn of Justice, waardoor mensen een voorproefje kregen van wat komen ging. Datzelfde jaar had Miller een cameo in Suicide Squad, en zo hadden ze twee optredens in de franchise.

Sinds die optredens is Miller alleen verschenen in zowel Justice League als Zack Snyder's Justice League.

Volgend jaar zal Miller de hoofdrol spelen in de langverwachte DCEU-film, The Flash. Het project loopt al jaren en er zijn veel problemen geweest tijdens het productieproces. Eindelijk kunnen fans de op zichzelf staande film van Miller zien.

Hoewel Miller goed bij het personage paste, zijn ze een reeks juridische problemen tegengekomen die de krantenkoppen hebben gehaald.

Ze hebben een reeks incidenten gehad

In april heeft Yahoo de reeks juridische problemen uiteengezet waarmee Ezra Miller te maken heeft gehad, en als ze allemaal worden opgesomd, wordt echt een beeld geschetst van hoe slecht het is geworden voor de artiest.

Het begon in 2020 toen Miller "op video werd vastgelegd terwijl hij een vrouw leek te stikken in een bar in Reykjavik, IJsland". Van daaruit uitte de acteur bedreigingen, en vervolgens werd de beruchte gearresteerd in Hawaï nadat "agenten van de politie van Hawaï reageerden op meldingen van een wanordelijke bar-patroon in South Hilo, Hawaii, later geïdentificeerd als Miller. De acteur zou "geagiteerd" zijn geraakt "Tijdens een karaoke-uitvoering van Lady Gaga's A Star is Born anthem, "Shallow", en probeerde naar verluidt de microfoon van een vrouw te grijpen voordat hij uitviel naar een man die darts aan het spelen was."

Alleen al die incidenten waren meer dan genoeg om mensen zich zorgen te maken over Miller en hun toekomst in entertainment, maar daar bleef het niet bij.

Op 8 juni werden er ernstige beschuldigingen geuit tegen Miller.

"De ouders van de 18-jarige Tokata Iron Eyes beweren in gerechtelijke documenten dat Miller hun dochter op 12-jarige leeftijd begon te verzorgen en Tokata van alcohol, marihuana en LSD heeft voorzien", meldt Yahoo.

Het is duidelijk dat het een donkere plek wordt voor de artiest, en sommigen vragen zich af hoe hun toekomst met DC eruit ziet.

Bewaart DC ze op lange termijn?

Zoals het er nu uitziet, blijft Ezra Miller in The Flash.

"Met "The Flash" zeggen insiders dat het niet mogelijk zou zijn om Miller te vervangen zonder de hele film opnieuw op te nemen. Ze zitten in zowat elke scène en er is niet genoeg digitale technologie om die magie te configureren zonder terug naar af. En het opnieuw maken van de hele film is voor geen enkele film een realistisch voorstel - laat staan voor een film die maanden geleden de productie heeft afgerond en al honderden miljoenen heeft gekost, " meldt Variety.

Bovendien lijkt er enige overtuiging te zijn dat Millers tijd als Barry Allen ten einde zou kunnen komen.

Volgens Rolling Stone: "Op 30 maart hielden Warner Bros. en DC-managers een spontane noodvergadering om de toekomst van Ezra Miller met de studio te bespreken na de recente arrestatie van The Flash star wegens wanordelijk gedrag en intimidatie. Volgens een goed geïnformeerde bron was de consensus in de zaal om alle toekomstige projecten waarbij Miller betrokken is, te pauzeren, inclusief mogelijke optredens in het DC Extended Universe."

Als Miller aan de kant wordt geschoven, wordt het interessant om te zien wat de studio doet voor het geliefde personage. Ze zouden Grant Gustin in de rol kunnen schuiven, aangezien hij hetzelfde personage op tv speelt. Ze kunnen ook helemaal naar een andere versie van Flash draaien.

Ezra Miller heeft een aantal grote problemen veroorzaakt voor zichzelf en voor DC, dus ik hoop dat Miller hun leven snel weer op de rails kan krijgen.

Aanbevolen: