De ware betekenis van de tatoeages van Jeremy Allen White

Inhoudsopgave:

De ware betekenis van de tatoeages van Jeremy Allen White
De ware betekenis van de tatoeages van Jeremy Allen White
Anonim

Tijdens elf seizoenen Shameless hebben we ons afgevraagd wat de driehoekige tatoeage van Lip Gallagher betekende. Maar volgens de acteur die hem speelt, Jeremy Allen White, is het niet zo'n cool verhaal als fans misschien denken. Jeremy zelf heeft zelfs gezegd dat zijn tatoeage niet zo belangrijk is en dat hij alleen in een opwelling is gekomen.

Maar fans namen het op zich om te theoretiseren wat de driehoek betekent, maar het is echt niet zo diep als ze misschien dachten. De tatoeage is niet eens echt van Lip; het is van wit. En misschien heeft hij nog meer tatoeages waar fans nooit van wisten.

Bijgewerkt op 14 augustus 2022: Jeremy Allen White lijkt geen tatoeages meer te hebben gekregen sinds fans zijn driehoeksinkt voor het eerst zagen. Er zijn nog steeds theorieën dat hij veel meer tatoeages heeft, ook met verschillende betekenissen.

Redditors hebben theorieën over Lip's tatoeage

Fans gingen naar Reddit om de betekenis van de driehoekige tatoeage te bespreken en hadden veel theorieën. Ze gingen er niet vanuit dat de tatoeage van White zou kunnen zijn; in plaats daarvan kwamen ze tot de conclusie dat het van Lip moest zijn.

Veel fans waren het erover eens dat het iets met wiskunde te maken had, omdat Lip de slimste Gallagher is (samen met zijn vader Frank, als hij dat wil, tenminste). Fans dachten ook dat het iets met wiskunde te maken had, omdat het lijkt op de Griekse hoofdletter Delta.

"Ik weet dat in de wiskunde Delta wordt gebruikt om 'verandering' te vertegenwoordigen", schreef een fan op Reddit. "Dus ik zei altijd tegen mezelf dat het dat betekende, want hij is een brainiac."

Dit is een interessante en slimme theorie.

"Ik heb een goede vriend die is afgestudeerd in wiskunde, natuurkunde en techniek", schreef een andere fan. "Hij heeft exact dezelfde tatoeage op zijn rug omdat hij zegt dat het de meest solide basis is die de mens kent."

Een andere fan kwam met een andere interessante theorie die aansluit bij Lips leven. 'Is het niet het logo van de Anonieme Alcoholisten?' Lip, zoals kijkers door de seizoenen heen zagen, worstelde met alcoholisme en ging vele malen naar de Anonieme Alcoholisten. Het symbool voor de steungroep heeft een driehoek erin, dus dit zou een goede uitleg zijn.

Andere fans hadden andere theorieën. "Ik dacht dat hij voor Darkside of the moon ging en had geen geld meer", schreef iemand, wat klinkt als iets dat een Gallagher zou overkomen.

Maar het blijkt dat geen van deze slimme verklaringen waar is.

Wat betekent de tatoeage van Jeremy Allen White?

De tatoeage, zo blijkt, is niet van Lip; het is een echte tatoeage die Jeremy heeft. White onthulde de betekenis van zijn tatoeage in een interview met Fox.

"Ik waardeer je vraag, maar het is een heel flauw antwoord dat ik hiervoor heb", zei White. "De driehoekige tatoeage was voor een paar vrienden. Ik kreeg hem toen ik heel jong was. Ik was 17 en het was heel slecht gedaan, dus het is erg verheven."

Wit heeft niet beschreven wat het symboliseert, maar het zou gewoon drie goede vrienden kunnen voorstellen die met elkaar verbonden zijn door de lijnen van de driehoek. White gaf toe dat toen hij de piloot voor het eerst neerschoot voor Shameless, ze het in eerste instantie wilden dekken.

"Ik ging de piloot fotograferen voor Shameless, en het was zo'n beetje een pijn om te verbergen," vervolgde hij. "[De make-upartiesten] hadden zoiets van 'het is zo verheven, wat je er ook mee doet, je ziet het zo ongeveer.' Uiteindelijk hebben we de tatoeëerder gevraagd of ik zijn tatoeage op mijn lichaam mocht hebben, dus Lip kreeg de tatoeage net zo goed als ikzelf."

Hoewel zijn driehoek geen prop is, wilde White wel een tattoo prop voor zijn film The Rental. De regisseur, Dave Franco, "gaf hem groen licht om een tatoeage te ontwerpen." Maar wit ging een beetje overboord.

"Ik sprak met Dave dat Josh meerdere tatoeages had", legt White uit. "Maar ik wilde samen met mijn echte vriend Josh mijn eigen tatoeages met hem ontwerpen. We kwamen met al deze ideeën en ik probeerde een beetje van mijn spullen en het artistieke werk van mijn vriend te integreren. We hebben allemaal geprobeerd iets te vinden dat werkte. Helaas liet ik de tatoeages aan Dave zien, en hij zei: 'Ik denk dat het een beetje te veel is.'"

Het idee voor een tatoeage was een kangoeroe met bokshandschoenen.

Wit heeft volgens geruchten andere tatoeages

Steve Howey ging naar Twitter om Jeremy's andere (vermeende) tatoeages te ontmaskeren; hij suggereerde dat Jeremy meerdere en alle vormen heeft. De ironische post kreeg veel aandacht, maar het lijkt een grap te zijn, vooral omdat fans voortdurend dorsten naar Jeremy, al dan niet getatoeëerd.

Er is ook een foto op internet van White die zijn biceps buigt met het woord Shameless erop getatoeëerd, maar het is niet bevestigd of die afbeelding echt is, of van een echte tatoeage.

Het zou leuk geweest zijn om White en de rest van de cast tatoeages te zien krijgen ter herdenking van hun tijd in de show. Ze zijn allemaal samen opgegroeid, dus waarom niet?

Maar nogmaals, het zou de fans nog een reden hebben gegeven om te huilen over het einde van de show.

Aanbevolen: