How The Obscenely Dark Muppets Most Wanted Veranderden Kermit The Frog Memes Forever

Inhoudsopgave:

How The Obscenely Dark Muppets Most Wanted Veranderden Kermit The Frog Memes Forever
How The Obscenely Dark Muppets Most Wanted Veranderden Kermit The Frog Memes Forever
Anonim

Iedereen heeft de Evil Kermit-meme gezien. Ongeacht de omstandigheden lijkt een goede Kermit The Frog met in de hoofdrol het verhulde, schimmige gezicht van zijn kwaadaardige tweeling van toepassing te zijn … vooral in deze tijd. Hoewel bepaalde beroemdheden, zoals Leonardo DiCaprio, het onderwerp zijn van populaire memes, worden franchisefilms meestal het meest gebruikt. Stars Wars is waarschijnlijk het eerste dat in je opkomt, gezien de belachelijke hoeveelheid Obi-Wan-memes die er zijn. Maar The Muppets zijn meestal de beste kandidaten om memed te worden, waarschijnlijk vanwege hoe vermakelijk het is om verder gezonde personages te corrumperen.

Maar Kermit The Frog was al enigszins gecorrumpeerd door de eigenaren van The Muppets toen The Muppets Most Wanted in 2014 uitkwam. Afgezien van het creëren van Kermit's kwaadaardige tweeling, Constantine, en (per ongeluk) de onstuitbare populaire meme, plaatste het ook het geliefde personage op een legitieme donkere plaats … een Sovjet-goelag. Iedereen die iets van geschiedenis weet, weet dat er tijdens het communistische regime van Stalin een aantal werkelijk afschuwelijke dingen zijn gebeurd in de Goelags. Toch vonden de makers van de populaire familiefranchise het volkomen gepast om hun meest geliefde personage in zo'n omgeving op te sluiten…

6 Waarom Kermit de kikker in de goelag werd gestopt

Hoewel het waar is dat Muppets-maker Jim Henson oorspronkelijk wilde dat zijn personage een R-rating kreeg, werd de franchise uiteindelijk synoniem met familie-entertainment. Maar volgens een interview met MEL Magazine vond de regisseur en co-schrijver van Muppets Most Wanted, James Bobin, het volkomen natuurlijk om Kermit in een goelag te stoppen. De hele film was een eerbetoon aan de film The Great Muppet Caper uit 1981, een avonturen-/mysteriefilm. Zo zou hun vervolg zich ook in een donkerder gebied kunnen verdiepen terwijl ze er op die vrolijke Muppet-manier de draak mee steken.

"Het idee om Kermit in de Goelag te plaatsen ontstond natuurlijk toen we het verhaal aan het ontwikkelen waren", James Bobin, die ook de Muppets-film uit 2011 regisseerde met Jason Segel. "We wisten dat we een soort van identiteits-swap-caper-film wilden maken, en [co-schrijver] Nick [Stoller] en ik dachten dat het geweldig zou zijn om een kwaadaardige versie te hebben van 's werelds aardigste, aardigste, meest fatsoenlijke [Kermit] zijn. En natuurlijk, komisch gezien, wisten we dat geen van de Muppets - behalve Animal - besefte dat de overstap grappig zou zijn."

5 De oorsprong van Kermit the Frog's Evil Twin

Nadat ze erachter waren gekomen dat Kermit de Muppet was die de kwaadaardige tweeling zou krijgen, besloten James en Nick dat hij "Constantijn" zou heten.

"Constantijn kwam tot stand omdat de 'Koude Oorlog-Russische slechterik' echt een stijlfiguur was van het soort kappertjesfilms uit de jaren 70 en 80 die we parodiëren. Specifiek was generaal Orlov van Octopussy een grote inspiratiebron, "James uitgelegd aan MEL Magazine."De naam 'Constantine' kwam omdat ik het Russische equivalent van 'Kermit' wilde hebben, wat een ouderwetse naam is die populair was in de VS aan het einde van de 19e en het begin van de 20e eeuw. Dus deed ik wat onderzoek naar ouderwetse Russische namen; 'Constantine' bleef maar komen, en ik vond dat het goed paste bij de naam van een slechterik. Dus, omdat Constantijn een Russische slechterik was, was het logisch dat hij uit een Goelag kwam en het leek me een geweldige plek om Kermit eruit te hebben. van zijn element."

Natuurlijk wordt Kermit uiteindelijk aangezien voor zijn kwaadaardige tweelingbroer en in de Goelag gegooid terwijl Constantitne de Muppets commandeert om samen met het personage van Ricky Gervais in heel Europa overvallen te plegen. Maar een groot deel van de film speelt zich af in de Goelag, waar het de bedoeling is dat Kermit lijdt en zichzelf verliest om herboren te worden in een leider.

4 De Muppets Most Wanted Gulag grappig maken

Terwijl James en Nick zich in duister terrein bleven graven door Kermit de Goelag in te rollen, gekleed als Dr. Hannibal Lector van The Silence Of The Lambs, ze vinden al snel slimme en schattige manieren om de situatie te parodiëren. Terwijl de hele omgeving het gevoel geeft van een zeer donkere en al te echte geschiedenis (en in sommige gevallen aanwezig), bevolkten Nick en James de gevangenis met lieve en hilarische personages, waarvan de meeste werden gespeeld door zeer beroemde acteurs. En natuurlijk wordt Kermit uiteindelijk hun leider, wat hen inspireert om hun zelfvertrouwen te vinden, ongeveer op dezelfde manier als bij zijn Muppet-vrienden.

3 The Muppet Most Wanted heeft enkele van de beste Muppet-memes gemaakt

Joe Hennes, een Muppet-superfan en de eigenaar en redacteur van hun fansite, Tough Pigs, vertelde MEL Magazine dat hij verrast is dat Muppets Most Wanted nooit van de grond is gekomen.

"Ik weet niet precies waarom dat was. Ik hield een paar jaar geleden deze Muppet-evenementen voor fans, en wanneer ik het publiek vroeg wie Muppets Most Wanted had gezien, staken maar heel weinig mensen hun hand op - en dit waren fans van een Muppets-evenement! Hoe dan ook, de film heeft een aantal van de meest herkenbare Muppet-memes gecreëerd. Zoals, 'We're Doing a Sequel' is een beetje een meme geworden', legde Joe uit. 'Ik weet niet zeker waarom deze film - terwijl hij niet zo'n succes was - zoveel memes heeft gemaakt. Misschien komt het omdat deze afbeeldingen uit het linkerveld komen. We hebben Kermit nog nooit in de gevangenis gezien en we hebben hem nog nooit eerder met een kwaadaardige dubbelganger zien praten, dus deze beelden zijn echt grappig en ze vallen op tussen de talloze andere Kermit-memes."

2 Waarom The Evil Kermit Meme zo populair is

Hoewel er veel Kermit-memes zijn die populair zijn geworden, waaronder die van hem die van de Lipton-thee nipt, is de 'Evil Kermit'-meme zonder meer de beroemdste.

Hannah Jane Parkinson, een schrijver bij The Guardian die het artikel "Evil Kermit: The Perfect Meme for Terrible Times" schreef, gelooft dat dit komt omdat het beeld "de perfecte duivel-op-de-schouder meme is voor deze tijden van geopolitieke wereldwijde wanhoop wanneer de verleiding groot is om de handen in de lucht te steken en te bezwijken voor onze ergste impulsen."

1 Waarom zit Kermit de kikker in zoveel memes

"Wat betreft de reden waarom Kermit in de eerste plaats de 'King of the Memes' is geworden, denk ik dat het te maken heeft met Kermit's 'everyman' persona," zei Joe Hennes tegen MEL Magazine. "Hij is de Tom Hanks van de Muppets en dat heeft te maken met het feit dat hij een onbeschreven blad is. Hij is gewoon een groene stof en ogen - dat is het. Dezelfde reden waarom hij de alledaagse man in deze films is, is dezelfde reden waarom iemand kan een foto van Kermit maken, er wat witte tekst op plakken, en we kunnen het allemaal herkennen en we weten allemaal wat hij denkt."

Aanbevolen: