The Crown': Helena Bonham Carter voelt "enorme droefheid" bij het afscheid nemen van haar karakter

Inhoudsopgave:

The Crown': Helena Bonham Carter voelt "enorme droefheid" bij het afscheid nemen van haar karakter
The Crown': Helena Bonham Carter voelt "enorme droefheid" bij het afscheid nemen van haar karakter
Anonim

Helena Bonham Carter bestudeerde het personage van prinses Margaret goed genoeg om haar te portretteren, en nu haar tijd in The Crown voorbij is, is de acteur emotioneel als altijd.

Ze heeft eerder veelzijdige personages gespeeld, van de Rode Koningin in Alice In Wonderland tot Bellatrix Lestrange in de Harry Potter-franchise. Voor haar fans was het een beetje een bitterzoete reis om haar de gotische jurk en glanzend zwart haar van Lestrange te zien verwisselen voor de elegante jurken van prinses Margaret.

De serie herschikt acteurs om de twee seizoenen om de voortschrijdende leeftijden van de koninklijke familie door de jaren heen te weerspiegelen. Helena en haar co-sterren nemen afscheid van de serie in een nieuwe video gedeeld door Netflix.

Helena Bonham Carter neemt afscheid van de kroon

De acteur speelde prinses Margaret, de jongere zus van koningin Elizabeth II in seizoen 3 en 4 van The Crown, en nam het stokje over van de getalenteerde Vanessa Kirby.

Helena was emotioneel over haar tijd in de serie en vertelde dat het personage van de prinsessen een geweldig gezelschap voor haar was geweest. "Na twee jaar bij haar te hebben gewoond, voelde ik me enorm verdrietig om afscheid van haar te nemen, want ze was een geweldig gezelschap."

Ze deelde haar twee cent over hoe het voelde om acteur te zijn en zei: "Het is grappig om acteur te zijn, je voelt je alsof je een pension bent en mensen trekken er even in, en dan gaan ze ga weg.."

Helena vertelde verder dat er tijden waren geweest dat ze geen lijn kon trekken tussen haar rol en haar echte zelf. "Soms springt Margaret eruit, niet als ik voor de camera sta en zeg ik, 'Oh God.'"

"Het was een perfect onderdeel voor mijn tijd van leven, " concludeerde Carter.

Olivia Colman is klaar om andere rollen te spelen

De Engelse acteur deelde een ander perspectief dan haar tegenspeler en zei dat ze enthousiast was om iets anders te doen.

"Ik heb van elke seconde genoten en het zal een van de mooiste ervaringen van mijn werkende leven zijn." zei ze.

Ze voegde eraan toe: "Maar ik kijk er naar uit om iets anders te spelen. Ik wil iets totaal tegenovergestelde spelen, ik wil je laten weten, laat het een beetje los."

Aanbevolen: