Virgil Abloh's Final Homecoming': Kanye West, Kim Kardashian, Drake, Rihanna en Kid Cudi nemen afscheid

Inhoudsopgave:

Virgil Abloh's Final Homecoming': Kanye West, Kim Kardashian, Drake, Rihanna en Kid Cudi nemen afscheid
Virgil Abloh's Final Homecoming': Kanye West, Kim Kardashian, Drake, Rihanna en Kid Cudi nemen afscheid
Anonim

Virgil Abloh heeft niet alleen een stempel gedrukt op de mode-industrie door zijn werk, hij had invloed op de levens van iedereen die hem echt op een diep persoonlijk niveau leerde kennen. Hij werd gerespecteerd om zijn positie als Creative Director van Louis Vuitton en absoluut bewonderd om zijn ongelooflijke passie, niet alleen voor zijn carrière, maar voor het leven. Hij sloot vriendschappen voor het leven met de beroemdheden waarmee hij nauw samenwerkte, en veel van die grote namen legden grote afstanden af om bij zijn allerlaatste thuiskomst te zijn.

De achtergrond van deze intieme bijeenkomst was de geboorteplaats van Virgil, Chicago, en degenen die werden beïnvloed door zijn aanstekelijke liefde voor het leven kwamen om hem te eren en respect te betuigen aan een man die nooit zal worden vergeten - een man die een voetafdruk achterliet in de modewereld die nooit zal worden gedupliceerd.

Een bijeenkomst ter nagedachtenis aan Virgil Abloh

De levenslange bijdragen van Virgil Abloh en het ware weefsel van zijn liefhebbende persoonlijkheid werden vastgelegd door middel van een reeks lofprijzingen ter herdenking van zijn leven. Aanwezig waren onder meer Rihanna, A$AP Rocky, Drake, Kid Cudi, Kim Kardashian en Kanye West, om er maar een paar te noemen.

Abloh had een unieke manier om persoonlijk contact te maken met de mensen met wie hij werkte, en zijn enthousiasme straalde uit elke porie. Hij was pas de derde zwarte man die ooit de leider en belangrijkste artistieke maker van een groot Frans modehuis was. Hij cultiveerde een grote verschuiving in de mode-industrie door het merk te verheffen op een manier die niemand anders ooit had gekund.

Hij was wijs en getalenteerd voorbij zijn jaren, en bezat een filantropische en analytische benadering van elk project waarin hij zich onderdompelde. Onvermoeibaar werkend met bewonderenswaardige toewijding en een onverzadigbare drang om altijd meer te bereiken, was zijn werk net zo betoverend als zijn werk. persoonlijkheid was. Hij had een magische manier om streetwear te combineren met haute couture en de resultaten waren verbluffend creatief en veroverden de modewereld stormenderhand.

Virgil Abloh was slechts 41 jaar oud toen hij stierf aan hartangiosarcoom, een zeer zeldzame vorm van kanker.

De sterren straalden om hem heen

Virgil Abloh werd omringd door sterren toen zijn zus een oprechte toespraak hield over de manier waarop hij levens heeft geraakt door zijn diep diepe vriendschappen. Ze sprak over de puurheid van zijn liefde en het pad dat hij uitstippelde voor de zwarte gemeenschap. Abloh's herdenkingsdienst werd gehouden in het Museum of Contemporary Art in Chicago, en werd bijeengebracht om de creativiteit te weerspiegelen die anderen gedurende zijn hele leven teweegbracht.

De legendarische Lauryn Hill was niet alleen aanwezig, maar gaf ook een emotioneel geladen live-optreden ter ere van Virgil. Ze voerde 'Everything Is Everything' uit terwijl het met beroemdheden bezaaide publiek toekeek. Overweldigd door verdriet over het verlies van zijn dierbare vriend, hield Tyler The Creator een oprechte lofrede en vocht zichtbaar tegen de tranen.

De krachtige aanwezigheid van beroemdheden bij zijn herdenking weerspiegelde de invloed die Virgil had op degenen die het geluk hadden hem te leren kennen. De sterren schenen helder ter ere van hem.

Aanbevolen: