Afscheid nemen: een terugblik op de 10 meest controversiële 'KUWTK'-verhaallijnen

Inhoudsopgave:

Afscheid nemen: een terugblik op de 10 meest controversiële 'KUWTK'-verhaallijnen
Afscheid nemen: een terugblik op de 10 meest controversiële 'KUWTK'-verhaallijnen
Anonim

Het is het einde van een tijdperk. Na 20 seizoenen, gevuld met het meeste drama dat reality-televisie zou kunnen opbrengen, E!’s hitshow Keeping Up With The Kardashians loopt ten einde. De show, die de manier veranderde waarop kijkers naar realityshows keken, veranderde Kim, Kourtney, Khloe, Kris, Kylie en Kendall praktisch in Hollywood-roy alty's, met talloze spin-offs gecreëerd.

De beslissing om de serie te beëindigen werd genomen door de familie, die in september 2020 een gezamenlijke verklaring aflegde via sociale media. "We zullen de prachtige herinneringen en talloze mensen die we onderweg hebben ontmoet voor altijd koesteren", Kim schreef op haar Instagram.

Gelukkig zijn die herinneringen binnen handbereik van fans, die herinneringen kunnen ophalen aan hun favoriete momenten - goed, slecht, emotioneel en controversieel - door afleveringen opnieuw te bekijken.

Kijk hier eens terug op enkele zeer controversiële momenten die door de jaren heen door de superpopulaire familie zijn gecreëerd.

10 Kim's Ocean Meltdown over haar diamanten oorbel

Kim Kardashian huilt om oorbel
Kim Kardashian huilt om oorbel

Dit moment werd meteen een van de grootste memes op sociale media nadat het gebeurde. In 2011, tijdens een familievakantie in Bora, Bora (een van de favoriete vakantiebestemmingen van het gezin), gooide Kim's toenmalige echtgenoot Kris Humphries haar nonchalant in de oceaan waar ze haar diamanten oorbel verloor, wat leidde tot een emotionele ineenstorting.

9 De scheiding van Kim en Kris Humphries

Kris en Kim
Kris en Kim

Kim's huwelijk met voormalig NBA-speler Kris Humphries was op zijn zachtst gezegd van korte duur. Het stel ontmoette elkaar in december 2010 voordat ze zich in mei verloofden. Nadat ze in augustus was getrouwd, vroeg Kim 72 dagen later de scheiding aan. Humphries opende jaren later over zijn huwelijk en noemde het een 'levensles'. Critici vonden echter dat het hele huwelijk één grote publiciteitsstunt was.

8 Caitlyn's grote aankondiging

Caitlyn Jenner op rode loper
Caitlyn Jenner op rode loper

In april 2015 kwam Caitlyn Jenner uit de kast als transgendervrouw op 20/20, maar fans konden de reactie van de familie pas de volgende maand zien toen E! hebben er hun tweedelige special op uitgezonden. De emoties liepen hoog op in de familie, vooral toen Kendall toegaf: "Ik vind het gewoon eng als iemand zegt dat Bruce er niet meer zal zijn."

7 Kim wordt beroofd onder schot in Parijs

Kim Kardashian Parijs Overval
Kim Kardashian Parijs Overval

Fans wisten dat wanneer de show besloot om eindelijk te praten over de nacht dat Kim onder schot werd beroofd in Parijs in oktober 2016, het een tranentrekker zou zijn. "Ze sleepten me naar de gang bovenaan de trap", herinnert ze zich. "Toen zag ik het pistool helder als de dag."

6 Caitlyns memoires en de rimpeling die het door de familie stuurde

Caitlyn Jenner boek tour
Caitlyn Jenner boek tour

Nadat Caitlyn haar memoires The Secrets of My Life had uitgebracht, was haar familie op zijn zachtst gezegd niet erg enthousiast. Caitlyns memoires bevatten tonnen schokkende geheimen, waaronder Caitlyn die zei dat Kris wist dat ze transgender was.

Het veroorzaakte een breuk in de beroemde familie toen Kim en Kris openlijk hun teleurstelling uitten over hoe ze in het boek werden afgebeeld, waarbij Kris zei dat er "leugens" waren afgedrukt.

5 De bijna-doodervaring van Lamar Odom

Khloe en Lamar
Khloe en Lamar

In 2015 werd het gezin onverwachts opgeschrikt toen Khloe's ex-man, NBA-speler Lamar Odom, die onlangs fans berispte omdat ze suggereerden dat hij opnieuw gebruikte, bijna dood was nadat hij in een vierdaagse coma was weggegleden. Het gezin haastte zich uiteindelijk naar hem toe en er waren enkele beelden te zien in de show, waaronder beelden van Odom in het ziekenhuis van Nevada.

4 Kylie en de beroemde lipfilters

Kylie Jenner lipfilters
Kylie Jenner lipfilters

Toen Kylie's gezicht dramatisch begon te veranderen, merkten fans dat er iets niet klopte, ook al ontkende ze dat ze werk had gedaan. Toen haar lippen voller begonnen te worden, beweerde ze dat het gewoon het werk van lipliner was. Ze gaf echter uiteindelijk toe dat ze in 2015 aan een aflevering had gewerkt, waarbij ze zei dat haar lippen altijd een onzekerheid van haar waren geweest.

Naarmate de jaren verstreken, bleef Kylie's imago veranderen, waarbij critici haar onherkenbaar noemden.

3 Kylie's zwangerschap

Kylie Jenner zwanger
Kylie Jenner zwanger

De wereld werd tijdens Kylie's hele zwangerschap met baby Stormi in het ongewisse gehouden, en terwijl geruchten de ronde deden dat ze misschien droeg toen ze niet in de show te zien was, bleef ze stil. Uiteindelijk gaf ze toe dat de geruchten waar waren NADAT ze bevallen was van haar dochter.

2 Tristan Thompson's vreemdgaanschandaal

Khloe en Tristan
Khloe en Tristan

Fans waren geschokt toen bekend werd dat Khloe's vriend, Tristan Thompson, een affaire had met Kylie's beste vriend Jordyn Woods. Het paar opende erover in een emotionele aflevering van de show toen Thompson zei dat hij door het verliezen van Khloe "een deel van zichzelf verloor."

Kylie werd ook getroffen door het verlies van dit schandaal, in die zin dat ze een van haar beste vrienden verloor.

1 Kim en Kourtney's All-Out Brawl

Kim Kardashian vecht tegen Kourtney Kardashian
Kim Kardashian vecht tegen Kourtney Kardashian

Tijdens de première van seizoen 18 van de show waren fans getuige van Kim en Kourtney, die gewoonlijk in verbale gevechten verwikkeld raakten, vuisten met elkaar gooiden nadat Kim een hatelijke opmerking had gemaakt over Kourtney's arbeidsethos. Gelukkig kwamen ze er uiteindelijk uit, zoals zussen meestal doen.

Aanbevolen: