The Wilds': deze jongens verpesten het feest in seizoen twee

Inhoudsopgave:

The Wilds': deze jongens verpesten het feest in seizoen twee
The Wilds': deze jongens verpesten het feest in seizoen twee
Anonim

Het succes dat Amazon Prime de afgelopen jaren als streamingplatform heeft gezien, is onmiskenbaar groot. Het platform biedt zijn kijkers een breed scala aan films en tv-shows, zoals actievolle drama's en grappige unieke sitcoms. De laatste release zag een van hun goed presterende Prime Originals, The Wilds, terugkeren voor een nog mysterieuzer en explosiever tweede seizoen.

Seizoen 1 van de show introduceerde fans bij een groep van 8 tienermeisjes die een vliegtuigcrash overleven nadat ze waren aangemeld voor een retraite in de wildernis. Naarmate het seizoen vordert, schokt de show de kijkers door te onthullen dat niets was wat het leek en dat de meisjes in feite onbewust deelnamen aan een onderzoek dat was ontworpen om het gedrag van vrouwen in gespannen overlevingssituaties te bestuderen. Tegen het einde van seizoen 1 van The Wilds kwamen kijkers erachter dat de groep meisjes niet de enige was die op een eiland was gestrand om te overleven, maar dat er eigenlijk ook een onderzoek was geweest naar een groep tienerjongens. In de aanloop naar seizoen 2 spraken veel van de originele castleden hierover en plaagden ze de nieuwe personages en verhaallijnen. Dus wie zijn deze nieuwe leden die meedoen aan het overlevingsdrama? Laten we eens kijken naar de nieuwe gezichten die deel gaan uitmaken van seizoen 2 van The Wilds.

8 Zack Calderon als Rafael Garcia

Als eerste binnenkomen hebben we de jonge doorbraakster, Zack Calderon. De 22-jarige acteur lijkt aan het begin van zijn carrière te staan en verscheen nog maar net in de Craig Turk-serie FBI uit 2018 als Daniel Garcia. In het tweede seizoen van het overlevingsdrama voor jonge volwassenen speelt Calderon het personage van Rafael Garcia. Volgens Deadline is Rafael van Calderon een "stille, gevoelige tiener die in Tijuana woont maar naar de middelbare school gaat in San Diego." Fans kunnen verwachten dat zijn personage worstelt met het concept van een dubbele identiteit en misschien dat hij het hele seizoen worstelt om kracht en leiderschap uit te oefenen.

7 Adrian Laprete As Henry Tanaka

Daarna hebben we de in Hawaï geboren zanger en songwriter Adrian Laprete. De 20-jarige musicalster maakte zijn grote doorbraak in de acteerindustrie al in 2010 toen hij verscheen in een aflevering van Hawaii Five-0. Sindsdien heeft de jonge ster verschillende kleine en bijrollen gekregen in korte films, tv-shows en muziekvideo's. Voordat hij bij The Wilds kwam, had Laprete ook een behoorlijk gevestigde muzikale carrière opgebouwd, nadat hij had gewerkt met een aantal behoorlijk grote namen zoals Train en Jack Johnson en zelfs zijn eigen EP's en album had uitgebracht. In The Wilds portretteert Laprete het personage van Henry Tanaka die, volgens het Deadline-artikel, een "emo teruggetrokken type is dat zich liever terugtrekt in de veiligheid van zijn ruisonderdrukkende koptelefoon en stilstaat bij de duisternis in de wereld".

6 Nicholas Coombe als Josh Herbert

Een acteur die zich bij de cast zal voegen met een paar credits op zak, is Nicholas Coombe. Net als Laprete had de 27-jarige acteur al een gevestigde acteercarrière gehad voordat hij zich bij de cast van het Amazon Prime-drama voegde. Coombe's meest herkenbare rollen zijn die in Dora And The Lost City Of Gold als Randy, Spy Kids: Mission Critical als Ace en 68 Whiskey als Anthony Petrocelli. In The Wilds portretteert Coombe de rol van Josh Herbert, een rijke tiener met onhandige neigingen en veel stress die een "koffer gevuld met medicijnen" draagt.

5 Charles Alexander als Kirin O'Conner

Als volgende hebben we de 23-jarige acteur Charles Alexander. Voordat hij bij de cast van The Wilds kwam, toonde Alexander zijn veelzijdige vaardigheden terwijl hij schreef, regisseerde en speelde in zijn eigen korte 2020-film, Mother Dearest. In het overlevingsdrama portretteert Alexander het personage van Kirin O'Conner, een jock in alfastijl met een no-nonsense houding. Terwijl hij met The List sprak over zijn karakter, merkte Alexander op hoe hij ervoor had gezorgd dat hij afdwaalde van de 'typische macho-leider' en ervoor had gezorgd dat hij zijn eigen unieke stijl aan de rol had toegevoegd.

Alexander verklaarde: "Het was leuk, want de manier waarop hij in de ander scheurt, de anderen pest, hij doet het met … ik wilde er wat humor aan toevoegen, de manier waarop hij bepaalde dingen zegt".

4 Alex Fitzalan als Seth Novak

De stiefbroer van Laprete in de show is Alex Fitzalan als Seth Novak. Voordat hij bij The Wilds kwam, maakte Fitzalan deel uit van verschillende korte films en podcastseries. Zijn meest opvallende film- en televisierollen zijn Harry Bingham in Netflix's The Society en Tom in de horrorfilm van 2018, Slender Man. In The Wilds portretteert Fitzalan het karakter van Seth Novak, Henry's (Laprete) "tegenpool" stiefbroer die, volgens de officiële Wilds Instagram-pagina, "een rustige kerel lijkt te zijn" en een "zelfbenoemde people pleaser". Terwijl hij naast Alexander met The List sprak, onthulde de jonge acteur hoeveel hij ervan had genoten om zijn personage te spelen.

Fitzalan verklaarde: Het was geweldig. Het is een interessant personage om te spelen, omdat de eerste helft van het seizoen vrij licht is … Hij was een type leider, denk ik.”

3 Miles Gutierrez-Riley als Ivan Taylor

De volgende keer hebben we OG-castlid Mia Healey's BFF, Miles Gutierrez-Riley. In de rol van de jonge acteur in het Amazon Prime-drama zal Gutierrez-Riley zijn debuutrol op het scherm zien. In de show portretteert de in LA geboren acteur het personage van Ivan Taylor, een jonge activist die harde waarheden en zelfs hardere woorden zal brengen voor de gestrande groep jongens vanwege zijn aard van "onbeschaamd zichzelf".

2 Reed Shannon als Scotty Simms

Een andere acteur die zich bij The Wilds voegt met een reeds gevestigde acteercarrière achter zich, is Reed Shannon. Voorafgaand aan zijn rol in het overlevingsdrama, maakte Shannon deel uit van vele televisieshows. Met name de jonge acteur uitte het personage van Ekko in de Arcane-serie van 2021. In The Wilds speelt Shannon de rol van Scotty Simms die een grote persoonlijkheid en aanwezigheid zal brengen in de groep gestrande jongens.

1 Tanner Ray Rook als Bo Leonard

En tot slot, het laatste lid dat zich bij de onwetende groep gestrande tienerjongens voegt, is Tanner Ray Book. Voorafgaand aan zijn rol in seizoen 2 van The Wilds had Rook slechts één andere acteerwaarde op zijn naam staan. Zijn vorige rol op het scherm was die van Goblin in de eerste aflevering van Side Quest uit 2019. In het Amazon Prime-drama portretteert Rook het personage van Bo Leonard, Scotty's (Shannon) beste vriend met een hart van goud die volgens het Instagram-account van de show "het product is van een strikte opvoeding".

Aanbevolen: