Is de tweelingbroer van Cole Sprouse jaloers op het succes van zijn broer in Hollywood?

Inhoudsopgave:

Is de tweelingbroer van Cole Sprouse jaloers op het succes van zijn broer in Hollywood?
Is de tweelingbroer van Cole Sprouse jaloers op het succes van zijn broer in Hollywood?
Anonim

Voormalige Disney Channel-sterren Cole en zijn tweelingbroer Dylan Sprouse staan bekend om hun hitshows The Suite Life of Zack and Cody en de vervolgserie The Suite Life on Deck.

Naarmate ze groeiden, hebben de broers en zussen echter carrièrepaden gekozen, waarvan de ene leidt tot een meer succesvolle carrière dan de andere.

Tijdens Suite Life waren ze de best betaalde tiener Disney-acteurs, en dat leidde ertoe dat ze de rijkste tweelingen en tieners in de industrie werden.

Momenteel hebben Cole en Dylan een gecombineerd vermogen van $16 miljoen.

Nadat hun projecten waren afgelopen, afzonderlijk en samen, besloten Cole en Dylan een loopbaanonderbreking te nemen om zich te concentreren op hun universitaire studies. Maar Cole dook later groots op, waardoor fans zich afvroegen hoe Dylan zich voelde over het succes van zijn tweelingzus.

Ze maakten acteercomebacks… maar anders dan die van elkaar

Beide acteurs waren zeven jaar weg van de schermen. In 2017 kwamen ze allebei weer in de schijnwerpers.

Toen ze begonnen deel te nemen aan verschillende projecten, leek Cole een meer succesvolle carrière als acteur te hebben. Hij nam deel aan twee films en twee televisieseries, die allemaal veel kijkers hadden.

Hij werd weer populair in zijn rol als Jughead Jones voor de tienerdrama-televisieserie Riverdale, waar fans dolblij waren toen Cole weer acteerde. De rol leek perfect te zijn voor de acteur.

De tv-serie lijkt het tot op de dag van vandaag nog steeds erg goed te doen, aangezien hun fans het zevende seizoen verwachten.

Lili Reinhart en Cole Sprouse in Riverdale
Lili Reinhart en Cole Sprouse in Riverdale

Cole werkte ook samen met zijn co-ster Lili Reinhart, met wie hij twee jaar een relatie had. De acteurs deelden ook een relatie in de tv-serie. Hun breuk werd destijds per ongeluk genoemd door co-ster Skeet Ulrich tijdens een Instagram-live.

Aan de andere kant is Dylan niet zo vaak op de grote schermen geweest als zijn broer, hoewel hij erg productief is sinds hij zijn carrière in 2017 hervatte.

De acteur heeft deelgenomen aan zeven projecten, verscheen vervolgens in twee muziekvideo's en nam deel aan twee videogames sinds hij zijn universitaire studie afrondde.

Dylan Sprouse in 'After We Collided&39
Dylan Sprouse in 'After We Collided&39

After We Collided was de eerste film waarin de acteur verscheen sinds zijn onderbreking. Helaas lijkt zijn rol als Trevor ten einde te zijn gekomen, aangezien het personage niet zal verschijnen in de komende After-sequels.

Is Dylan de minst favoriete tweeling?

Tijdens hun tijd als Disney Channel-sterren leek Dylan de populairste tweelingzus vanwege zijn extraverte persoonlijkheid op en buiten het scherm; hij leek meer extravert te zijn, terwijl Cole gereserveerder en schijnbaar egocentrisch was.

Toen ze terugkwamen van zijn lange onderbreking, leek Cole echter altijd de troon terug te winnen door de favoriete tweelingbroer van de twee broers te worden.

Hij was niet alleen de hoofdpersoon voor Riverdale, maar ook voor de film Five Feet Apart.

Dylan leek een meer alledaags leven te leiden met zijn Victoria's Secret-supermodelvriendin, Barbara Palvin, met wie hij in 2018 begon te daten. Hij nam tussendoor af en toe deel aan acteer-/modellenprojecten.

Er is geen slecht bloed tussen de Sprouse Twins

De relatie tussen de broers blijft hetzelfde. Omdat ze al heel lang in de branche actief zijn, is het duidelijk dat hun verschillende persoonlijkheden en voorkeuren ertoe zouden leiden dat hun carrière anders zou zijn en verschillende rollen zou vervullen.

Over de kleine projecten waaraan Dylan heeft deelgenomen, waaronder een Instagram-serie met zijn vriendin Barbara, waar ze hun reis van hun aankoop en eigendom van land op het platteland documenteerden.

"Maakt het de industrie iets uit dat er twee zijn? In het begin misschien wel, maar voor zover tweelingen als geheel bestaan, is het niet zo dat we tweelingrollen krijgen. Er zijn er maar één of twee om de paar jaar, en ze huren meestal gewoon dezelfde acteur in en geven het een groen scherm, dus dat was niet echt een realiteit, "vertelde Dylan aan Daily Beast.

"Ik heb het gevoel dat mijn stem luider is dan het was, maar ik heb niet het gevoel dat mensen me nog volledig zien voor wie ik ben als creatief", legde Dylan uit in termen van hoe de industrie hem ziet als acteur.

Dylan zei tijdens een interview met MTV News dat hij graag met deze broer zou acteren, maar dat ze erg kieskeurig zijn als het gaat om de plot van het verhaal.

"Het is gemakkelijk om een tweeling in elke rol te stereotyperen. Er zijn niet veel geweldige tweelingrollen geschreven en vaak, als die er zijn, worden ze aan een enkele acteur gegeven die zichzelf op beide plaatsen groen laat zien."

Cole en Dylan kibbelen graag met elkaar via sociale media, vaak grappen makend over wie populairder is dan de ander. De twee broers zijn erg hecht en omdat ze al heel lang samenwerken, kunnen ze niet jaloers op elkaar zijn.

Beide acteurs hebben hun relevantie in de filmindustrie behouden, aangezien het vermogen van Dylan hetzelfde is als dat van zijn broer. Omdat ze allebei werken aan projecten die verre van op elkaar lijken, is het duidelijk dat de Sprouse-tweeling terug is in de industrie en nog een lange carrière heeft om naar uit te kijken.

En wie weet, zeg nooit nooit tegen een project waar Dylan en Cole op hetzelfde scherm te zien zijn.

Aanbevolen: