10 keer dat de Kardashians in het openbaar met elkaar vochten

Inhoudsopgave:

10 keer dat de Kardashians in het openbaar met elkaar vochten
10 keer dat de Kardashians in het openbaar met elkaar vochten
Anonim

Toen Ryan Seacrest zijn eigen productiebedrijf opende, deelde Kris Jenner haar wens om in een televisieshow te verschijnen met haar jonge gezin. Seacrest was geïnteresseerd in het maken van een show zoals The Osbournes en ontwikkelde Keeping Up With The Kardashians om te worden uitgezonden op E! als een niet-gescripte realityshow in 2007. Vanwege de hoge kijkcijfers van de show werd deze tot 2020 20 seizoenen uitgezonden door het netwerk. Een jaar later stapte het gezin over op Hulu met de serie The Kardashians. Vandaag de dag is Kim Kardashian met een nettowaarde van $1,4 miljard de rijkste van hen.

Gedurende de twintig jaar dat de Kardashians in de schijnwerpers staan, hebben ze elke mijlpaal en elk oprecht moment gedeeld. Hoewel het gezin op de eerste plaats komt, hebben ze veel ruzies en instortingen gehad die in de krantenkoppen zijn geëxplodeerd en de dynamiek van het gezin hebben veranderd. Laten we eens kijken naar de keren dat de Kardashians in het openbaar met elkaar vochten.

10 Kim en Khloe's portemonneegevecht

Een van de meest beruchte gevechten op Keeping Up With The Kardashians vond plaats in het tweede seizoen in 2008 tijdens hun eerste jaren van sterrendom. Khloe en Kim kregen ruzie nadat de laatste een nieuwe Bentley voor zichzelf had gekocht. Khloe was in het appartement van Rob haar zus aan het plannen toen Kim de kamer binnenstormde en haar zus begon te slaan met een portemonnee.

9 Kim en Kourtney's verhitte Twitter-gevecht

Kim en Kourtney Kardashian kregen een fysieke woordenwisseling tijdens de seizoenspremière van KUWTK in 2018. De zussen zetten hun strijd voort op een Twitter-tirade waarin ze hun acties verdedigden. De zussen gingen heen en weer, Khloe sprong ertussenin, maar sloten uiteindelijk vrede met elkaar.

8 Het gevecht om Kourtney Kardashian's 40e verjaardagsjurk

Kourtney Kardashian annuleerde bijna haar 40e verjaardagsfeestje nadat ze opnieuw ruzie had gekregen met Kim Kardashian. De oudste Kardashiaanse zus nodigde Kim uit om haar te helpen bij het kiezen van een outfit, maar ze wees elk stuk af. De stylist van Kourtney nam contact op met de samenwerkende ontwerpers van Kim en de zus beschuldigde Khloe ervan haar stijl te kopiëren. Kim vond haar later een chique Versace-jurk als zoenoffer.

7 Caitlyn Jenner verlaat haar twee stiefdochters uit een moederdagbericht

Caitlyn Jenner maakt al vele jaren deel uit van de Kardashian-clan en ze had moeite om op te schieten met twee van haar stiefdochters, Kourtney en Khloe. In 2018 wenste ze via Instagram alle moeders in haar familie Moederdag toe via een montage van foto's; ze liet echter Khloe en Kourtney weg.

6 Robert Kardashian's Instagram-bericht over Kim Kardashian

Robert Kardashian is een terugkerend onderdeel van de Kardashian-show geweest en in 2015 nam hij een pauze van alles terwijl hij probeerde te worstelen met emotionele stress. Hij plaatste een bizarre post op Instagram waarin hij Kim Kardashian vergeleek met het psychotische personage van Rosamund Pike uit Gone Girl. Terwijl de familie de absurde opmerking besprak, lieten ze het los omdat hij zijn problemen had.

5 Caitlyn Jenner's kritiek op Kris Jenner in haar memoires

Caitlyn Jenner bracht haar memoires The Secrets Of My Life uit in 2017 en noemde veel niet-vleiende aspecten van de Kardashian-clan, vooral Kris Jenner. De memoires maakten verschillende beschuldigingen tegen Kris, waaronder dat ze op de hoogte was van Caitlyns genderdysforie, wat Kris publiekelijk ontkende via sociale media.

4 Robert Kardashian's Twitter Rant tegen Kylie Jenner

In september 2016 was Robert Kardashian woedend nadat zijn zussen een babyshower voor zijn baby hadden georganiseerd, maar weigerde Blac Chyna uit te nodigen, de moeder van zijn toen aanstaande kind Dream. Hij uitte zijn irritatie via Twitter en lekte tweemaal het telefoonnummer van Kylie Jenner. Het nummer werd kort daarna buiten gebruik gesteld.

3 Kendall en Kylie's kledinggevecht

in.pinterest.com/pin/529032287458790050/

Kendall en Kylie Jenner kregen ruzie voordat ze naar de ESPY Awards 2015 gingen om Caitlyn Jenner te steunen. Terwijl de zussen klaar stonden in hun rode loperoutfits, had Kendall een jurk van Kylie geleend om later voor het avondeten te dragen. De jongste Kardashian vroeg haar zus echter om de jurk terug in haar kast te leggen en zelfstandig iets te zoeken. Een schreeuwend gevecht volgde op deze verklaring, die later voor de camera werd opgelost.

2 Kim Kardashian verliest haar diamanten oorbellen

Toen de familie Kardashian-Jenner op familievakantie ging naar Bora Bora, genoot Kim Kardashian van haar tijd in de zee met haar toenmalige echtgenoot Kris Humphries; het ging echter slechter toen ze een van haar diamanten oorbellen van $75.000 verloor.

bij haar zus dat er mensen stierven, en ze maakte zich zorgen over oppervlakkige dingen.

1 Khloe vertelt Kylie om tijd met het gezin door te brengen

Khloe Kardashian en Kylie Jenner hebben altijd een hechte band gehad en Kylie staat het dichtst bij de derde Kardashian-zus. De zussen woonden een feest bij om Kylie's tijdschriftomslag te vieren toen Kylie besloot het feest te verlaten met toenmalig vriendje Tyga. Omdat Kylie dat al meerdere keren eerder had gedaan, werd Khloe woedend en begon ze de jongste zus in de club uit te schelden.

De andere opmerkelijke gevechten die plaatsvonden waren de breuk tussen Kourtney en Kendall tijdens hun reis naar Aspen, Kourtney en Khloe die ruzie maakten over de meubels bij Kim's babyshower, en Kim en Kourtney die ruzie maakten tijdens de kerstfotoshoot. Hoewel de familie verschillende vetes heeft gehad, zijn ze elkaars rit of sterven ze en aanwezig voor elke belangrijke gebeurtenis.

Aanbevolen: