Wat Christa B. Allen heeft gezegd over werken aan 'Revenge

Inhoudsopgave:

Wat Christa B. Allen heeft gezegd over werken aan 'Revenge
Wat Christa B. Allen heeft gezegd over werken aan 'Revenge
Anonim

Het is zeven jaar geleden dat de ABC-thriller 'Revenge' zijn seriefinale uitzond na zoveel adembenemende wendingen.

In de serie, losjes geïnspireerd door 'The Count of Monte Cristo' van Alexandre Dumas, speelt Emily VanCamp van MCU de hoofdrol Emily Thorne/Amanda Clarke, die terugkeert naar de Hamptons om wraak te nemen op degenen die haar en haar vader onrecht hebben aangedaan, beschuldigd van een misdaad die hij niet had begaan.

Naast VanCamp en haar antagonist Victoria Grayson (Madeleine Stowe), speelde de show ook '13 Going on 30'-ster Christa B. Allen in de rol van Victoria's dochter Charlotte. Door de jaren heen heeft Allen, vooral bekend van het spelen van een jongere Jennifer Garner in de eerder genoemde rom-com en in 'Ghosts of Girlfriends Past', behoorlijk wat thee gemorst bij het werken aan de show, met als hoogtepunt het drama over het niet ontvangen van een uitnodiging voor zijn virtuele reünie in 2021.

7 Christa B. Allen zegt dat ze lijkt op haar 'Revenge'-personage

Allen speelde Charlotte Grayson (later Clarke) in alle vier de seizoenen van de show. Aanvankelijk liefdevol en naïef, vindt het personage geleidelijk haar stem te midden van middelenmisbruik en het ontdekken van de duistere geheimen van haar familie.

"Ik ben zoals Charlotte in de manier waarop, wanneer ik een besluit heb genomen om iets te doen, ik het doe", zei Allen in een interview in 2013, terwijl de show nog werd uitgezonden.

"Er zijn niet veel dingen waar ik over twijfel en Charlotte is op dezelfde manier," vervolgde ze.

Ze voegde er toen aan toe: “Ze is behoorlijk sterk op die manier.”

Wat hun verschillen betreft, onthulde Allen dat ze was opgegroeid in een "compleet andere omgeving" dan haar karakter.

"Ik ben anders dan haar in de manier waarop ik ben opgegroeid in een compleet andere omgeving, dus dat was allemaal een soort leerervaring voor mij", zei ze over het duiken in de rol voor de show.

6 Het was emotioneel belastend om aan zo'n dramatische show als 'Revenge' te werken

Zoals fans zich herinneren, zou 'Revenge' een bom na de andere laten vallen, omdat de centrale personages onuitsprekelijke dingen met elkaar deden.

Het is niet verwonderlijk dat dat aspect van de show zijn tol kan eisen van acteurs, zoals Allen bevestigde in Q&A met fans gepubliceerd in 2019.

!Het kan heel moeilijk zijn als je een tv-show opneemt, omdat je soms vijf dagen per week werkt en in de weekenden pers- en media-dingen doet, zei ze.

"Mensen praten er altijd over als je niet aan het werk bent, je hebt interactie met fans en dat alles… je verlaat het werk nooit echt en, omdat deze specifieke show zo'n donkere verhaallijn had met mensen die echt wreed tegen elkaar, ik vond het echt moeilijk ", gaf ze toen toe.

Allen voegde toe: "Hoewel ik niet persoonlijk alles doormaakte waar Charlotte doorheen ging, is er iets aan de fysiologie van het creëren van die emoties in jezelf om ze op het scherm weer te geven, waarvan ik denk dat het een tol van je eist."

5 Allen over de relaties met Madeleine Stowe en de rest van de 'Revenge'-cast

Voorafgaand aan het virtuele reüniedrama, onthulde Allen dat zij en haar 'Revenge'-collega's elkaar minstens "een paar keer per jaar" tegenkomen. Het lijkt er echter op dat ze niet met iedereen gelijk kon opschieten.

Terwijl ze lovende woorden had voor Madeleine Stowe, beschreef Allen haar moeder op het scherm in drie woorden: "Godin. In evenwicht. Gepassioneerd." - ze gaf toe dat ze niet de beste vrienden was met iedereen in de cast.

"Ik zou zeggen dat de relaties tussen de cast zijn zoals elke werkomgeving," zei ze, en voegde eraan toe: "Sommigen van jullie zijn geweldige en beste vrienden en sommigen van jullie praten niet echt en dat is prima."

"Het is gewoon een werkplek en ieders relatie is anders."

Allen opende ook de relaties tussen castleden die veranderden in vergelijking met seizoen één.

"Seizoen één, het was alsof, ongelooflijk, de hele tijd. Iedereen was familie en, weet je, alles was geweldig. In seizoen vier waren de dingen veranderd, "zei ze met een glimlach.

Ze onthulde ook dat Ashley Madekwe (Ashley Davenport in de show) de co-ster is met wie ze het meest buiten haar werk omgaat.

4 Het grappigste moment op de 'Revenge'-set volgens Christa B. Allen

In dezelfde Q&A deelde Allen haar dierbaarste herinneringen aan de set, en herinnerde ze zich een bijzonder grappig incident met de beruchte grappenmaker Josh Bowman, die Charlotte's broer Daniel speelde in de show.

Dit specifieke incident was een vergelding tegen Bowman, die bekend stond om het uithalen van grappen met zijn medesterren.

"Er was een keer… Ik denk dat het tegen het einde van het vierde seizoen was, en ik geloof dat zijn personage aan het golfen was […] en zijn personage was alsof hij een golfbal sloeg en iemand zijn golfbal verving door een exploderende golfbal, dus toen hij hem raakte, explodeerde hij overal als dit stof', zei Allen.

"Het was echt leuk."

3 Christa B. Allen werd op een zeer ongebruikelijke manier in 'Revenge' gegoten

Allen keek terug op het krijgen van de rol van Charlotte toen ze 19 was en noemde haar auditieproces "het gekste verhaal".

"Het was pilotseizoen, ik was een film aan het opnemen en ik had een dag vrij van deze film waarin ik naar drie pilot-audities ging, waarvan 'Revenge' er een was. Ik hield van het script, maar ik was uitgeput, ik herinner me dat ik een dutje deed in mijn auto voor de auditie, omdat ik net zo uitgeput was van deze andere set waar ik op zat, "zei Allen.

"Ik wil meedoen en ik herinner me dat ik een heel goede auditie had", zei ze, voordat ze uitlegde: "Normaal gesproken zou je bij pilotcasting teruggaan voor minimaal drie of vier audities. En deze ging ik en Ik las op tape en ze stuurden mijn tape naar de producenten en ik denk dat ze die tape naar het netwerk en de studio stuurden, want ik ging niet terug, ik heb niet getest."

"Ik heb het geboekt vanaf die ene auditie en ik ben heel dankbaar dat het zo is gegaan."

2 'Revenge' verdient een spin-off, zegt Christa B. Allen

Allen heeft de kant van veel fans van 'Revenge' gekozen die meer willen nadat de show eindigde in 2015.

"Ik denk dat het te laat is om terug te gaan en een vijfde seizoen te maken, maar ik denk dat ['Revenge'] een soort reboot verdient, of dat nu een spin-off-serie of een film is," zei ze in de Q&A.

"Ik zeg je, de vraag ernaar is enorm", voegde ze eraan toe.

1 Christa B. Allen riep virtuele 'Revenge'-reünie uit omdat ze haar niet had uitgenodigd

In januari 2021 reageerde Allen op het nieuws dat vier van zijn 'Revenge'-medesterren - VanCamp, Bowman, Nick Wechsler (Jack Porter) en Barry Sloane (Aiden Mathis) - waren uitgenodigd voor een virtuele reünie waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat.

De actrice sprak op haar Instagram over het incident en onthulde dat ze niet "zoals gewoonlijk" was uitgenodigd.

"Ik krijg veel DM's over de virtuele reünie 'Revenge' op 6 februari. Ik had er natuurlijk graag bij geweest, maar zoals gewoonlijk was ik niet uitgenodigd. het inschrijfgeld voor deze reünie is een beetje hoog in deze moeilijke tijden, voel je vrij om rond dezelfde tijd en dezelfde dag gratis met mij live op TikTok te hangen.99, "schreef Allen op Instagram.

Toen iemand in de reacties schreef: "Misschien is die houding de reden waarom je niet bent uitgenodigd", verwees Allen naar het niet gevraagd worden als "pesten".

"@honneymxn als opstaan tegen pesten verkeerd is, wil ik niet gelijk hebben", antwoordde ze.

De organisator van het evenement legde later uit dat ze vanwege technische beperkingen slechts vier acteurs konden huisvesten, waardoor de uitnodiging aan Allen en de rest van de cast werd uitgebreid toen ze naar een ander platform voor de reünie verhuisden.

In de nasleep van de reactie die Allen ontving over haar reactie, schreef haar co-ster Stowe een Instagram-bericht om haar te prijzen.

"Ik zou graag willen dat 'Revenge'-fans (en alle anderen) enkele van de manieren kennen waarop ik @christaallen ken. Ze heeft een arbeidsethos waar ik me elke dag over verbaasde dat ze naar de set kwam, "schreef Stowe.

"Ik zag haar op 18-jarige leeftijd dingen doorstaan die een zwakkere persoon op de knieën zouden brengen, maar ze heeft zo'n innerlijke waardigheid dat ze gracieus in beweging bleef."

Aanbevolen: