Alles wat Sabrina Carpenter's muziek ons heeft verteld over haar vriendjes

Inhoudsopgave:

Alles wat Sabrina Carpenter's muziek ons heeft verteld over haar vriendjes
Alles wat Sabrina Carpenter's muziek ons heeft verteld over haar vriendjes
Anonim

Girl Meets World-ster Sabrina Carpenter heeft naam gemaakt in de entertainmentindustrie. Voordat ze een mega Disney-ster was, werd ze zelfs derde in The Next Miley Cyrus Projec t, een zangwedstrijd van Miley zelf, die bewees dat ze voorbestemd was om een ster te worden. Sabrina heeft ook fans verrast met haar prachtige stem en muziekcarrière en bracht vier studioalbums uit. Maar niet alles is gemakkelijk voor haar geweest. De tekst van een van haar liedjes kreeg weerslag.

Maanden nadat Sabrina werd verscheurd door voornamelijk Olivia Rodrigo's fans omdat ze blijkbaar met Joshua Bassett uitging en haar nummer Skin uitbracht, vertelde ze eindelijk hoe dat moment haar carrière en haar leven echt beïnvloedde. In de week van de release debuteerde Skin op nummer 48 in de Billboard Hot 100, waarmee het het hoogste debuut op de kaart voor de week was. Het nummer bereikte ook nummer één in Nieuw-Zeeland en piekte in de top 30 in het Verenigd Koninkrijk. Dus toen Sabrina Skin uitbracht, was het nummer alom populair. Sindsdien vragen fans zich af: wat heeft de ster onthuld over haar vriendjes via haar muziek?

Sabrina Carpenter Song' Skin' reageert op Olivia Rodrigo's 'Drivers License'

Er zijn veel redenen waarom Skin een van Sabrina's populairste nummers is. Een daarvan is omdat fans het geweldig vonden en opmerkingen plaatsten als: "Skin is meer dan alleen een nummer. Het is een mooie, emotionele ervaring, een achtbaanreis, een herinnering dat er een licht is aan het einde van de tunnel en dat je dat zou moeten doen' laat je niet kapot maken door andere mensen. Ik ben zo trots op Sabrina en alles wat ze is. Dit is geweldig."

Een andere fan schreef ook: "Eerlijk gezegd is Skin zo'n geweldig nummer. De zang van Sabrina Carpenter, samen met de teksten, is zo mooi en poëtisch. De muziekvideo is zo perfect en mijn favoriet van haar. Ik ben een fan sinds Girl Meets World, en ik ben zo trots op haar en hoe ze zichzelf houdt." Het nummer was ook erg populair vanwege de overtuiging dat Sabrina het nummer had geschreven als reactie op Olivia's rijbewijs.

Sabrina Carpenter zegt dat haar 'skin'-teksten verkeerd worden geïnterpreteerd

Terwijl Olivia de hitlijsten domineerde, werd Sabrina door de modder gesleept. In een interview met Billboard in oktober 2021, bijna negen maanden na de release, vertelde Sabrina over haar carrière na de release van alle nummers en hun populariteit. In het interview opende ze hoe mensen de muziek ontvingen en hoe het haar echt in de war bracht, door te zeggen: "Dat was een nummer waar ik helaas doorheen ging, op een moment in mijn leven waar ik negeer het." Toen voegde ze eraan toe: "Toen ik het nummer schreef, weet ik niet of ik had verwacht dat het zou worden gehoord - wat waarschijnlijk de reden is waarom het van een veel waarheidsgetrouwere plaats kwam."

Sabrina voegde eraan toe dat de hele ervaring rond het nummer overweldigend was, deels omdat ze denkt dat het nummer totaal verkeerd werd opgevat. Toen zei ze dat het tijdverspilling was, omdat mensen de waarheid nooit zullen weten.

Joshua en Sabrina zijn misschien wel of niet uitgegaan nadat de acteur het schijnbaar uitgemaakt had met Olivia. Fans waren er eigenlijk van overtuigd dat er een liefdesdriehoek gaande was toen Olivia het nummer Drivers License in januari 2020 uitbracht. Veel fans speculeerden dat het nummer ging over hun relatie en dat Joshua verder ging met Sabrina. Olivia zingt over haar ex die verder gaat met een blond meisje dat het internet heeft gebroken.

Heeft Sabrina Carpenter een date gehad met haar co-ster Corey Fogelmanis van 'Girl Meets World'?

In 2018 vertelde Sabrina tijdens een interview met Seventeen magazine over haar hoofdrol in Girl Meets World, het uitbrengen van twee popalbums (Singular: Act I en Singular: Act II), en haar relaties met haar Girl Meets World-co-sterren. Vooral Corey Fogelmanis. Fans dachten dat het paar aan het daten was. Sabrina ontkende de geruchten echter op een Instagram-bericht. Ze schreef: "Je bent een geweldige vriend en ik ben vereerd je te kennen en niet met je uit te gaan. Bedankt dat je er voor me bent en niet met me uitgaat. Ik hou zoveel van je. Platonisch."

Sabrina sprak ook over haar derde album getiteld Singular. De actrice gaf toe dat ze dieper en intiemer ging met haar teksten op het album en zei: "Toen ik 18 werd, zeiden [muziekmanagers] dingen als: 'Mensen zullen je veel sneller serieus nemen als je gewoon naar buiten gaat met de volwassen inhoud.' "Maar ik vond dat ik daar niet over moest schrijven alleen omdat ik 18 ben; Ik moet het doen als ik er echt doorheen ga - en ik was nooit die jongen die de [meer volwassen] dingen in het persoonlijke leven deed. Ik hou van liefde, ik hou ervan om er dieper op in te gaan, en ik ervaar alle normale 19-jarige gevoelens, maar ik wilde voorzichtig zijn." Carpenter onthulde ook dat angst een van haar grootste worstelingen was, maar ze werkte door het.

Hoewel er geruchten gaan dat Sabrina met een aantal beroemdheden is uitgegaan, zoals Griffin Gluck, Casey Cott, Corey Fogelmanis en Bradley Simpson, praat de actrice niet veel over haar liefdesleven. Om deze reden is het niet gemakkelijk om te weten met wie ze echt heeft gedate, behalve de ster van High School Musical: The Musical: The Series, Joshua Bassett en Good Luck Charlie's acteur, Bradley Steven Perry.

Aanbevolen: