Debby Ryan's meest opvallende film- en tv-rollen

Inhoudsopgave:

Debby Ryan's meest opvallende film- en tv-rollen
Debby Ryan's meest opvallende film- en tv-rollen
Anonim

Debbie Ryan is op zichzelf beroemd, niet alleen omdat ze samen was met Josh Dunn van Twenty-One Pilots, die ze jaren geleden ontmoette, terwijl de twee in het geheim in het huwelijksbootje stapten. Na haar televisiedebuut op Barney & Friends te hebben gemaakt en haar grote doorbraak als Disney-kindsterretje met opmerkelijke rollen op Disney Channel veilig te stellen, nam de actrice haar bekendheid nog verder door, verhuisde ze naar andere projecten buiten Disney en maakte ze haar entree in de wereldwijde streamingplatform Netflix, meer dan eens in hoofdrollen.

Zoals verwacht met sommige Disney-sterren zoals Selena Gomez, Zendaya en Demi Lovato, die hun eigen eerlijke aandeel op het netwerk hadden, zingt Debby Ryan ook. Ze voegde haar zang toe aan de soundtracks van haar Disney-project en richtte in 2013 haar band The Never Ending op.

Met nog veel meer filmprojecten in het verschiet voor de veelzijdige actrice, is de voormalige Jessie nog steeds in de publieke belangstelling en bezig, met een acteercarrière die het vermelden waard is.

10 Toen Debby Ryan de hoofdrol verwierf in The Suite Life on Deck

DEBBY RYAN, COLE SPROUSE, BRENDA LIED OP DE SET VAN DE SUITE LEVEN AAN DEK
DEBBY RYAN, COLE SPROUSE, BRENDA LIED OP DE SET VAN DE SUITE LEVEN AAN DEK

De jonge ster had al een paar Disney-optredens voordat hij een hoofdrol kreeg in de spin-off van de populaire Disney Channel Original-serie in 2011 The Suite Life of Zack & Cody, getiteld The Suite Life on Deck.

Ze speelde samen met de echte tweelingbroers Zack & Cody (Cole en Dylan Sprouse) op het scherm en speelde Bailey Pickett, een tienermeisje uit een klein stadje op het cruiseschip The SS Tipton, die bevriend raakt met de broers en een relatie heeft met een van hen. De serie pilot ging in première in september 2008 en boekte een ongelooflijk kijksucces met première.

9 Debby Ryan leidde de naam Disney-serie in Jessie

Debby Ryan regisseert een aflevering van Disney Channe's Jessie
Debby Ryan regisseert een aflevering van Disney Channe's Jessie

Debby kwam in een meer uitgesproken schijnwerpers te staan toen ze haar eigen Disney-serie genaamd Jessie kreeg. De comedyserie werd uitgezonden op Disney Channel van september 2011 tot oktober 2015, en volgt een klein Texaanse meisje Jessie Prescott (Debby Ryan), die naar de grote stad verhuist, weg van haar strenge vader met grote dromen om een ster te worden, maar dan aan boord gaat op een heel nieuw avontuur als oppas.

Ryan heeft gedurende de vier seizoenen haar creatieve bijdrage geleverd aan de show en werd de jongste vrouw die een Disney Channel-productie regisseerde.

8 Debbie Ryan had geen klacht toen ze meedeed aan Sing it

De actrice en zangeres speelde de hoofdrol in de sitcom-televisieserie Sing It!, waarin ze Holli Holiday speelde, de beroemde en excentrieke zangeres in de fictieve talentenjacht Sing it!, en diende ook als jurylid om zichzelf te promoten in het programma.

De serie debuteerde in mei 2016 op YouTube Red. Zelfs de gechannelde rol van Ryan Paula Abdul kon de show niet redden, aangezien deze maar één seizoen overleefde.

7 16 wensen hielpen Ryan om nieuwe en volwassen doelgroepen te bereiken

In wat de demografie van Ryan's publiek verbreedde, speelde ze in de jongvolwassenenfilm 16 Wishes, die in juni 2010 in première ging op Disney Channel. De komische film introduceerde Ryan niet alleen bij een meer volwassen publiek op basis van het aantal kijkers, het was het meest bekeken kabelprogramma op Disney op de dag dat het in première ging.

Ryan speelde het tienermeisje, de oude Abby Jensen, die 16 wensen doet voordat ze 16 wordt, en merkt dat haar wensen uitkomen, maar niet zoals gepland.

6 De tijd dat Debby Ryan een verlegen middelbare scholier was in Radio Rebel

De film volgt Ryan als een introvert die undercover gaat als radio-persoonlijkheid "radio-rebel" om zelfverzekerder, inspirerender en openhartiger te worden.

Het tienerdrama werd in februari 2012 in de Verenigde Staten uitgezonden op Disney Channel en de volgende maand op YTV in Canada.

5 Debby Ryan gaf een onverzadigbaar optreden van een meisje in Insatiable

De ster tilde haar acteren naar een breder niveau toen ze de hoofdrol kreeg toen een middelbare scholier met overgewicht een emotioneel onstabiel verkiezingsmeisje werd dat undercover moordenaar werd met een eetstoornis in Netflix's Insatiable, die in augustus 2018 in première ging op het wereldwijde streamingplatform Netflix. Ze regisseerde dit duistere komediedrama als Patty Bladell.

Hoewel de ster een fantastisch optreden gaf, werd de serie na twee seizoenen geannuleerd, met gemengde reacties van de kijkers, meestal negatief over de show en het thema ervan.

4 Debby Ryan was een vampier met nachttanden

Nadat ze een donkere en verwrongen rol had gespeeld in Insatiable, kreeg Debby Ryan opnieuw bloedige handen en tanden in de 2020 vampier-thrillerfilm Night Teeth op Netflix.

De film volgt een menselijke invalchauffeur die Benny is ingehuurd om twee meisjes naar verschillende nachtclubs in Los Angeles te rijden. Hij raakt verwikkeld in de nachtelijke escapades van het meisje als hij ontdekt dat het vampiers zijn. Ryan speelt Blaire, een vampier met een zwak voor Benny, voor wie ze later gevoelens krijgt. Ze speelde naast Megan Fox en Euphoria's Sydney Sweeney.

3 Ryan nam een rol op zich in Horse Girl

Haar carrière vorderde verder toen ze samen met Alison Brie speelde in Netflix' geestverruimende psychologische film Horse Girl, die in februari 2020 in première ging op het streamingplatform.

Het volgt Sarah (Alison Brie), een sociaal onhandige vrouw met een voorliefde voor handwerk, paarden en bovennatuurlijke misdaadshows, ontdekt dat haar steeds lucide dromen haar wakkere leven binnendruppelen. Ryan speelt Nikki, Sarah's uitgaande kamergenoot.

2 Ze speelde in Spin Me Around met een bekende co-star

Ryan schittert naast Horse Girl-co-star Alison Brie in deze aankomende romantische komediethriller (die Brie ook mede schreef), die in augustus werd uitgebracht.

Nadat ze een volledig betaalde reis naar Italië heeft veiliggesteld voor een onderdompelingsprogramma door het restaurant waar ze negen jaar als manager heeft gewerkt, ontmoet Amber (Alison Brie) de rijke eigenaar Nick (Alexander Nivola) en begint ze aan een volledig anders en draaide rond avontuur. Ryan bevindt zich in deze thrillerkomedie en speelt de ondersteunende rol van Susie, ook restaurantmanager met haar excentrieke capriolen.

1 Ze kreeg een rol in de televisieserie The Resort

De duistere komische televisieserie ging in première op Peacock in juli en volgt een getrouwd stel dat op vakantie is in een resort en ongewone en mysterieuze gebeurtenissen tegenkomt op gebeurtenissen die 15 jaar geleden in 2007 plaatsvonden.

Ryan speelt een terugkerende rol als Hannah, vriendin van Sam (Skylar Gisondo), een vaste klant uit de The Resort-serie. Dit lijkt een goede terugkeer voor de actrice in het serielandschap, na de annulering van Netflix's Insatiable.

Aanbevolen: