Wat is er gebeurd tussen Emily Ratajkowski en Johnny Depp?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Emily Ratajkowski en Johnny Depp?
Wat is er gebeurd tussen Emily Ratajkowski en Johnny Depp?
Anonim

Emily Ratajkowski heeft haar standpunt heel duidelijk gemaakt over de kwestie Johnny Depp en Amber Heard. Ondanks dat Depp veel steun krijgt, lijkt het erop dat sommige beroemdheden een andere kant beginnen te laten zien met hun steun, waaronder Emily.

We gaan dieper in op wat ze moest doen via TikTok over de kwestie, samen met het ontleden van een huidige relatie waar ze op dit moment bij betrokken zou kunnen zijn.

Emily Ratajkowski plaatst een TikTok ter ondersteuning van Amber Heard

Emily Ratajkowski, bij velen bekend als Gibby's vriendin in iCarly - model geworden in Robin Thicke's videoclip voor zijn zeer controversiële nummer "You Know You Want It", is op TikTok verschenen om Amber Heard vocaal te steunen. In de 6 seconden durende video, ingesteld op een versnelde versie van Jazmine Sullivan's hit uit 2008 "Lions, Tigers, and Bears", synchroniseert Emily het lied terwijl de tekst over haar gezicht op het scherm verschijnt.

Daarin schrijft ze: "Ik ben niet bang voor leeuwen, tijgers en beren, maar ik ben bang dat roe v wade wordt omvergeworpen, Harvey in beroep gaat, shia's verlossingstournee, de manier waarop je' ze sleepten allemaal barnsteen mee en het precedent dat die rechtszaak schiep." Bij deze video staat het bijschrift dat luidt: "het is 2022 en het wordt nog SCARIER om een vrouw te zijn."

TikTok-referenties van Emily Ratajkowski uitgelegd

Alles wat ze in haar video heeft genoemd, verwijst naar recente beroemdheden en politieke gebeurtenissen waar veel Amerikanen en mensen over de hele wereld over spraken.

Volgens een artikel geplaatst door Vanity Fair, is Shia LaBeouf onlangs geïnterviewd door acteur Jon Bernthal op zijn podcast Real Ones over hoe het misbruik in zijn film "Honey Boy", die de zelfverklaarde autobiografische gebeurtenissen verbeeldt die voorkwam in de vroege carrière van LaBeouf, was bijna volledig verzonnen.

Dat, bovenop de hangende beschuldigingen van huiselijk geweld jegens ex-vriendin, het Britse talent FKA Twigs met meerdere koppeltekens, het het publiek moeilijk heeft gemaakt om hem te vergeven.

Volgens Forbes kreeg Harvey Weinstein in augustus 2022 hoger beroep tegen zijn veroordeling voor aanranding. Dit is angstaanjagend nieuws en geeft een krachtig signaal af aan alle jonge aanstormende talenten in de entertainmentindustrie dat gerechtigheid voor zijn slachtoffers de mogelijkheid heeft om niet te worden gediend.

En, natuurlijk, Roe v. Wade werd eerder dit jaar vernietigd, wat abortus in de VS legaliseerde. Alle onderwerpen zijn zeer valide punten vanuit een feministisch perspectief en moeten zeer serieus worden genomen.

Emily's standpunt over Amber Heard vs. Johnny Depp heeft echter zowel kritiek gekregen onder haar fans als fans van Johnny Depp.

Is Emily Ratajkowski in het geheim aan het daten met een gescheiden vrouw?

Kritiek komt voornamelijk voort uit de geruchten dat Emily Ratajkowski in het geheim uitgaat met Brad Pitt, die door zijn ex-vrouw Angelina Jolie is beschuldigd van huiselijk geweld.

Een FBI-rapport ingediend door Angelina Jolie tegen Brad Pitt werd in augustus 2022 geanalyseerd door The Rolling Stones Magazine. In het rapport staan de beschuldigingen van het binnenlandse geschil dat ertoe leidde dat Jolie in 2016 een echtscheiding aanvroeg. Veel details over het geschil, dat plaatsvond tijdens een rit met een privéjet van Nice, Frankrijk, naar Los Angeles, werd pas onlangs openbaar gemaakt.

Het dossier beweert dat Brad Pitt zwaar dronk tijdens de vlucht en ruzie had met de toen 15-jarige Maddox toen hij naar hem uitviel "alsof hij ging aanvallen". Op dat moment sprong Jolie op en sloeg haar armen om zijn nek, waardoor hij in een wurggreep werd gehouden in een poging hem van hun zoon weg te slepen.

Meer details zijn onder meer dat Brad Pitt Jolie met geweld in de badkamer van de jet duwt, tegen het plafond slaat en rode wijn op Jolie's dekens en kleding giet terwijl ze eronder ligt. In totaal bedroeg de schade die hij veroorzaakte naar schatting $ 25.000.

Sinds de details over het FBI-rapport semi-openbaar zijn gemaakt (met veel geredigeerde informatie vanwege privacyredenen), hebben mensen gewezen op overeenkomsten tussen Brad Pitt en Angelina, en Johnny Depp en Amber Heard. Dit zorgt er ook voor dat mensen hun hoofd krabben en zich afvragen; als Emily Ratajkowski echt met Brad Pitt aan het daten is, zou dat haar dan een hypocriet maken?

TikTok-gebruikers hebben die vraag zeker gesteld in het commentaargedeelte onder haar video, hoewel ze nog op geen van hen heeft gereageerd. Alleen de tijd zal leren of de Brad Pitt-geruchten waar zijn en of haar fans haar zullen blijven steunen als dat zo is.

Aanbevolen: