De cast van Schitt's Creek gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van Schitt's Creek gerangschikt op nettowaarde
De cast van Schitt's Creek gerangschikt op nettowaarde
Anonim

De cast van Schitt's Creek varieert van acteerlegendes zoals Catherine O'Hara en Eugene Levy tot nieuwkomers zoals Annie Murphy, die bijna failliet was toen ze in de serie werd gecast. Gelukkig werd Schitt's Creek een succes en duurde het zes seizoenen, dus Murphy is niet langer blut. Ook ontving ze in 2020 een Emmy Award voor haar werk aan de show. Ongetwijfeld heeft het succes van de serie bijgedragen aan het vermogen van de acteur, maar wie van de castleden heeft vandaag het meeste geld?

Fans zullen misschien verrast zijn om te weten hoeveel de acteur die Roland speelt, bijvoorbeeld waard is, terwijl ze misschien niet zo geschokt zijn over de verdiensten van O'Hara. De cast bevat ook minder bekende sterren zoals Emily Hampshire en Jennifer Robertson, die natuurlijk ook andere rollen hebben gehad, maar hoeveel zijn ze waard?

10 Karen Robinson is $1 tot $5 miljoen waard

Karen Robinson, die de geweldige Ronnie speelde in Schitt's Creek, heeft 100 acteercredits op IMDb en werkt sinds 1994 als actrice. Ze speelde in projecten zoals Lars and the Real Girl, Narc en Mary Kills People.

9 Emily Hampshire is $ 3 miljoen waard

Emily Hampshire acteert al sinds ze een kind was toen ze voor het eerst verscheen in twee afleveringen van Are You Afraid of the Dark? Ze is vooral bekend van rollen in 12 Monkeys, Snow Cake en It's A Boy Girl Thing.

8 Sarah Levy is $4 miljoen waard

Sarah Levy, de zus van Dan Levy en de dochter van Eugene Levy, is $ 4 miljoen waard. Ze heeft slechts 15 acteercredits onder haar naam op IMDb, maar ze heeft ook nationale commercials gemaakt voor Capitol One met haar vader, wat ongetwijfeld veel geld opleverde.

7 Dustin Milligan is $4 miljoen waard

Dustin Milligan speelde eerder in het eerste seizoen van 90210 en speelt momenteel in Peacock's Rutherford Falls. Hij verscheen ook in de film A Simple Favor en in de film Extract.

6 Annie Murphy is $4 miljoen waard

Annie Murphy, die bijna blut was toen ze op Schitt's Creek werd geworpen, is nu maar liefst $ 4 miljoen waard. Voordat ze de rol van haar leven kreeg, speelde Murphy voornamelijk bijrollen in films en speelde ze gastrollen in verschillende televisieshows, maar sinds Schitt's Creek speelt ze de hoofdrol in de AMC-dramedy Kevin Can Fk Himself. Meest recent speelde Murphy de rol van jonge Ruth in Netflix's Russian Doll.

5 Jennifer Robertson is $8 miljoen waard

Jennifer Robertson, die Jocelyn speelde in Schitt's Creek, is $ 8 miljoen waard. Ze heeft regelmatig rollen gespeeld in Ginny & Georgia, Wingin' It en Comedy Inc. Ze heeft ook gewerkt als comedyschrijver voor shows zoals Scaredy Squirrel, Comedy Inc., The Holmes Show en Point Blank.

4 Chris Elliott is $10 miljoen waard

Geloof het of niet, Chris Elliott, die Roland speelt in Schitt's Creek, is in het echte leven $ 10 miljoen waard, wat ver afstaat van wat zijn personage in de show waard is. Voorafgaand aan zijn werk aan de serie verscheen de acteur in populaire films als There's Something About Mary en Groundhog Day. De acteur was in de jaren '90 ook een seizoen lang een castlid van Saturday Night Live. Hij heeft ook gewerkt als schrijver voor Late Night with David Letterman en heeft shows geproduceerd zoals Get a Life en Eagleheart.

3 Catherine O'Hara is $10 miljoen waard

De geweldige en getalenteerde Catherine O'Hara is 10 miljoen dollar waard. Ze kreeg haar start op SCTV en speelde daarna in geliefde films Home Alone en Beetlejuice. Ze staat ook bekend om haar optreden in Christopher Guest-films zoals Best in Show, A Mighty Wind, For Your Consideration en Waiting For Guffman. O'Hara heeft ook stemwerk gedaan, met name in de film Frankenweenie. Ze heeft meer dan honderd acteercredits onder haar naam op IMDb en werkte ook als adviesproducent aan Schitt's Creek.

2 Dan Levy is $14 miljoen waard

Dan Levy, de zoon van Eugene Levy en samen met zijn vader de oprichter van Schitt's Creek, is $ 14 miljoen waard. Hij heeft niet veel acteercredits, maar als maker van een populaire tv-show krijg je zeker het grote geld. Zijn eerste optreden op het scherm was een bruiloftsgast in de videoclip van Kelly Clarkson voor haar nummer "Behind These Hazel Eyes". De acteur heeft ook gastspots gehad op Modern Family en Sex Education. Levy werkte natuurlijk ook als uitvoerend producent bij Schitt's Creek en als schrijver en regisseerde zelfs vier afleveringen.

1 Eugene Levy is $30 miljoen waard

Eugene Levy spant de kroon als het castlid van Schitt's Creek die het meeste geld waard is met een nettowaarde van $ 30 miljoen. Hij heeft eerder in meerdere projecten gezeten met zijn co-ster uit Schitt's Creek, Catherine O'Hara, waaronder Best in Show en A Mighty Wind. Hij staat ook bekend om zijn rollen in American Pie en Waiting for Guffman. Hij heeft meer dan honderd acteercredits op IMDb, en heeft ook gewerkt als schrijver en regisseur en was ook uitvoerend producent bij Schitt's Creek.

Aanbevolen: