The Challenge: All Stars 3' Cast, gerangschikt op aantal finales Ran

Inhoudsopgave:

The Challenge: All Stars 3' Cast, gerangschikt op aantal finales Ran
The Challenge: All Stars 3' Cast, gerangschikt op aantal finales Ran
Anonim

MTV's The Challenge is terug voor zijn derde All-Stars-seizoen op Paramount +, dit keer met een speciale groep Challenge-all-stars. Na het vinden van succes op het streamingplatform met de eerste twee seizoenen van The Challenge: All Stars, besloot Bunim/Murray Productions voor het derde seizoen een groep echte concurrenten binnen te halen. Dit seizoen mochten alleen uitdagers die eerder in een Challenge-finale hebben gelopen om zich bij de cast van alle sterren aan te sluiten.

Van de Challenge OG's Mark Long en Darrell Taylor tot nieuwere bedreigingen zoals Jordan Wiseley en ieders favoriete roodharige Wes Bergmann, dit seizoen van All Stars belooft op alle fronten spannend en vermakelijk te worden. We weten dat elk van de 24 leden van de cast minstens één keer eerder een finale van The Challenge heeft gehaald, maar hoe scoren deze concurrenten tegen elkaar? Dit zijn de acht beste Challenge All Stars van seizoen drie die de meeste finales hebben gehaald.

8 Darrell Taylor heeft 7 ‘Challenge’-finales gelopen

Darrell Taylor wordt gerespecteerd als een van de beste uitdagers om op MTV te strijden. Hij maakt deel uit van het spel sinds 2003's Challenge: The Gauntlet, die zijn eerste Challenge-overwinning markeerde. Sindsdien heeft Darrell in 12 seizoenen deelgenomen, waaronder Champs vs. Pros en de eerste twee All Stars-seizoenen op Paramount+. Van de 12 seizoenen heeft Darrell zeven finales gelopen, waaronder Challenge All Stars en All Stars 2. Hij heeft vijf van de zeven finales gewonnen waarin hij heeft gelopen. Op 42-jarige leeftijd blijft Darrell Taylor een kracht waarmee rekening moet worden gehouden in The Challenge.

7 Wes Bergmann liep in 7 ‘Challenge’ finales

Sinds zijn eerste Challenge in 2006 heeft Wes Bergmann fans veel vermakelijke en onvergetelijke momenten gebracht. Van The Challenge: Fresh Meat tot zijn meest recente Challenge, Double Agents, Wes heeft in 17 verschillende seizoenen meegedaan, waaronder drie versies van Champs. Van de 17 seizoenen heeft de 37-jarige dierenarts zeven finales gelopen, waarvan hij er twee heeft gewonnen.

Hoewel The Challenge All Stars 3 het eerste All Stars-seizoen van Wes zal zijn, vonden veel fans dat hij vanaf het begin deel had moeten uitmaken van de spin-off. Wes heeft het echter druk gehad met zijn ondernemende bedrijven tijdens zijn tijd weg van The Challenge.

6 Derrick Kosinski nam deel aan 6 ‘Challenge’-finales

Derrick Kosinski maakt deel uit van de Challenge-familie sinds hij in 2005 deelnam aan Battle of the Sexes 2. Sindsdien is Derrick een fan-favoriete OG van de serie geworden. Hij heeft in totaal 12 seizoenen meegedaan, waaronder de eerste twee Challenge All Stars-seizoenen. Van deze seizoenen liep Derrick in zes finales, waarmee hij drie overwinningen mee naar huis nam.

De 38-jarige is niet iemand om mee te sollen in de show, aangezien hij meestal een groep vrienden aan zijn zijde heeft en bekend staat om het mee naar huis nemen van die dagelijkse uitdagingsoverwinningen.

5 Mark Long heeft 5 finales onder zijn riem

Mark Long wordt vaak de Challenge God Father genoemd, omdat hij een sterk gezicht van de serie is sinds de Real World/Road Rules Challenge in 1999, die hij won. Mark heeft deelgenomen aan zeven verschillende seizoenen van The Challenge en hij heeft vijf finales gelopen, met twee overwinningen op zijn naam.

Mark Long was een van de belangrijkste breinen achter de oproep voor een All Stars-seizoen van The Challenge, nadat hij Bunim/Murray Productions had benaderd met het idee van een seizoen van alle OG's van de serie dat concurrenten terug zou brengen die jaren geleden verschenen. Nu All Stars 3 vereist dat elke deelnemer een finale onder hun riem heeft, zal Mark dit seizoen zeker wat zwaardere concurrentie zien.

4 Jordan Wiseley liep 4 finales

Jordan Wiseley zal een van de nieuwere Challenge-gezichten zijn die meedoet aan de All Stars-spellen. Jordan's eerste seizoen van The Challenge was in 2013 met Rivals 2. Hij heeft in totaal zeven seizoenen meegedaan, waaronder Champs vs. Pros.

Binnen de zeven seizoenen heeft Jordan vier finales gespeeld, waarvan hij er drie heeft gewonnen. Jordan heeft niet deelgenomen aan de laatste paar uitdagingen op MTV, maar veel fans zijn enthousiast om hem te zien op All Stars en verwachten dat hij de anderen voor hun geld zal geven.

3 Veronica Portillo heeft 4 ‘Challenge’ finales gelopen

Veronica Portillo is een van de toppers in The Challenge en niet alleen onder de vrouwen. Haar eerste seizoen was Challenge 2000 in 2000, die ze won. Sindsdien heeft Veronica 12 seizoenen meegedaan. Dit wordt haar eerste All Stars-seizoen en het is al lang geleden.

Veronica heeft vier finales op haar naam staan en heeft er drie gewonnen. Op 44-jarige leeftijd is Veronica hier om te bewijzen dat ze nog steeds heeft wat nodig is om het einde te bereiken.

2 Brad Fiorenza liep in 4 finales

Brad Fiorenza plays komt naar The Challenge met zowel een sterke fysieke als sociale aanwezigheid. Zijn eerste uitdaging was in 2004 met Battle of the Sexes 2. Hij maakte deel uit van 11 verschillende seizoenen en nam deel aan vier finales, met één overwinning.

All Stars 3 wordt Brads tweede seizoen op Paramount+. In All Stars 2 werd Brad vlak voor de finale uitgeschakeld en miste hij zijn kans op $ 250.000. We kunnen aannemen dat hij dit seizoen terugkomt om nog harder te vechten.

1 Ja Duffy heeft 2 'Challenge' finales

Ja Duffy heeft niet zoveel ervaring met The Challenge als veel van de andere castleden. Yes is pas vier seizoenen van The Challenge geweest, met Challenge 2000 als zijn eerste. Voordat hij terugkwam voor de eerste Challenge: All Stars, was Yes niet meer in de show geweest sinds Battle of the Sexes in 2003.

Ondanks dat hij al bijna twee decennia niet meer heeft deelgenomen, kwam Yes binnen en pakte de overwinning voor het eerste seizoen van All Stars. Van zijn vier seizoenen heeft Yes twee finales behaald en beide seizoenen gewonnen.

Aanbevolen: