10 co-sterren die elkaar niet op het scherm wilden kussen (en waarom)

Inhoudsopgave:

10 co-sterren die elkaar niet op het scherm wilden kussen (en waarom)
10 co-sterren die elkaar niet op het scherm wilden kussen (en waarom)
Anonim

Soms hebben acteurs van nature een geweldige chemie. Zo'n verstandhouding is daarom van enorm voordeel voor romantische scènes. Soms kan het ertoe leiden dat de sterren spontaan kussen zonder dat het deel uitmaakt van het script. Maar niet alle co-sterren kunnen het goed met elkaar vinden en dit kan hun romantische interacties beïnvloeden. Hoewel goed acteren ons zou doen geloven dat co-sterren dol zijn op knuffelen, is dit niet altijd het geval. In feite hadden veel acteurs een hekel aan het kussen van elkaar, terwijl anderen ronduit weigerden.

Deze co-sterren wilden elkaar echt niet kussen op het scherm. De redenen waarom zijn talrijk en complex, van stinkende adem tot onverdraagzaamheid. Blijf lezen om erachter te komen welke co-sterren niet op het scherm wilden knuffelen en waarom.

10 Leonardo DiCaprio en Joanna Lumley - 'The Wolf Of Wall Street'

De Wolf van Wall Street
De Wolf van Wall Street

Terwijl Leo DiCaprio veel mooie vrouwen kust in Martin Scorsese's The Wolf of Wall Street, was er één tegenspeler die hij extreem nerveus voelde om te kussen: de Britse nationale schat Joanna Lumley.

De kus was ook niet leuk voor Lumley, omdat ze de scène 15 keer moesten filmen voordat Scorsese tevreden was, waardoor beide acteurs tegen het einde uitgeput achterbleven.

9 Shailene Woodley en Miles Teller - 'The Spectacular Now'

Tijdens het filmen van tienerfilm The Spectacular Now trollden Shailene Woodley en Miles Teller elkaar onophoudelijk voor hun kusscènes. Woodley staat bekend om haar naturalistische levensstijl, waaronder het poetsen van haar tanden met klei, dus Teller vond het niet leuk om haar te kussen nadat ze kruidensupplementen had gebruikt. Ondertussen had Woodley een afkeer van Tellers consumptie van Gatorade en chocoladerepen voor de kusscènes.

8 Scarlett Johansson en Jonathan Rhys Meyers - 'Match Point'

Scarlett Johansson in Match Point
Scarlett Johansson in Match Point

Na meerdere keren met Woody Allen te hebben gewerkt, contrasteerde Scarlett Johansson haar verschillende zoenervaringen in twee van Allens films: Match Point en Vicky Christina Barcelona.

In de eerste moest Johansson Jonathan Rhys Meyers kussen, wat ze niet leuk vond vanwege de stoppels van de acteur. Maar ze zei dat het kussen van Penelope Cruz in de laatste film "zeker prettiger" was.

7 Emma Watson en Rupert Grint - 'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II'

We kunnen begrijpen waarom Harry Potter-sterren Emma Watson en Rupert Grint zich ongemakkelijk zouden voelen bij zoenen, omdat ze elkaar al kennen sinds ze nog maar kinderen waren.

Grint beschreef hun kusscène als "surrealistisch", en legde uit aan Mensen: "Ik ken Emma al sinds ze letterlijk 9 jaar oud was en we hadden dezelfde broer-zus-relatie… Ik heb een herinnering aan haar gezicht dat steeds dichterbij. Zoals, 'Oh mijn god'."

6 Tom Cruise en Thandie Newton - 'Mission: Impossible 2'

Thandie Newton en Tom Cruise
Thandie Newton en Tom Cruise

Blijkbaar is Tom Cruise een slechte zoener. Dat is tenminste wat zijn Mission: Impossible co-ster Thandie Newton zei, hoe dan ook. Ze haatte het om Cruise te kussen en vertelde Elle dat "Kissing Tom Cruise een beetje icky en een beetje nat was." Nou, dat schrikt ons af.

5 Al Pacino en Chris Sarandon - 'Dog Day Afternoon'

Hoewel deze klassieke misdaadfilm uit 1975 in die tijd behoorlijk baanbrekend was, vanwege de weergave van LGBT-personages, was er wat problematisch gedrag achter de schermen.

Oorspronkelijk had de film een homokus tussen Al Pacino en Chris Sarandon, die minnaars speelde. Maar volgens het dvd-commentaar weigerde Pacino de kusscène te doen, omdat hij vond dat het script "de homokwestie opdreef". Een kus van hetzelfde geslacht zou baanbrekend zijn geweest in de jaren '70, dus het is jammer dat Pacino er fel tegen was.

4 Julia Roberts en Nick Nolte - 'I Love Trouble'

Ik hou van problemen
Ik hou van problemen

Julia Roberts en Nick Nolte konden het gewoon niet met elkaar vinden tijdens de opnames van de romcom I love Trouble uit de vroege jaren 90. Dienovereenkomstig wilde het paar elkaar niet kussen, en Roberts beschreef haar tegenspeler als "walgelijk" in een interview met de New York Times uit 1994.

3 Liam Hemsworth en Jennifer Lawrence - 'Hunger Games'

Hongerspelen
Hongerspelen

Jennifer Lawrence staat bekend om haar ietwat slecht gevoel voor humor, dus ze trollde haar tegenhanger van de Hongerspelen Liam Hemsworth op een ronduit walgelijke manier. Tijdens een optreden in The Tonight Show zei Hemsworth dat "elke keer dat ik Jennifer moest kussen, het behoorlijk ongemakkelijk was." Zoals hij uitlegde: "Als we een kusscène hadden, zou ze er een punt van maken knoflook of tonijn te eten of iets dat walgelijk was." Hij voegde er ook aan toe dat Lawrence haar tanden niet poetste voor de opnames.

Desondanks heeft Lawrence onthuld dat zij en Hemsworth daadwerkelijk hebben gekust bij de camera's, dus misschien vond hij haar gewoonten toch niet zo walgelijk.

2 Tony Curtis en Marilyn Monroe - 'Some Like It Hot'

Some Like It Hot is misschien wel een van de beste komische films aller tijden, maar Tony Curtis wilde Marilyn Monroe echt niet kussen. De actrice was de mooiste ster van die tijd, maar Curtis zei berucht dat het kussen van Monroe "zoals het kussen van Hitler" was. We kunnen dit niet begrijpen, maar het is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat het paar vaak botst op de set, waarbij Curtis steeds meer woedend wordt door het slechte tijdbeheer van Monroe.

1 Kate Hudson en Dane Cook - Het meisje van mijn beste vriend'

De vriendin van mijn beste vriend
De vriendin van mijn beste vriend

Tijdens het filmen van de romcom My Best Friend's Girl uit de late jaren 2000 was komiek Dane Cook echt niet dol op het kussen van co-ster Kate Hudson. Hij zei zelfs dat het kussen van Hudson zijn ergste kus op het scherm ooit was.

"Ik denk dat ze met opzet heeft gegeten als een feest van uien voor onze scène", zei hij in een optreden op Watch What Happens Live.

Aanbevolen: