Heeft Ronan Farrow een relatie gehad met zijn naar verluidt geheime vader Frank Sinatra?

Inhoudsopgave:

Heeft Ronan Farrow een relatie gehad met zijn naar verluidt geheime vader Frank Sinatra?
Heeft Ronan Farrow een relatie gehad met zijn naar verluidt geheime vader Frank Sinatra?
Anonim

De afgelopen jaren is Ronan Farrow een van de meest gevreesde namen geworden voor iedereen die in de media aan de macht is geweest en misbruik heeft gemaakt van hun gezagspositie. Als journalist die verhalen heeft gebroken over verschillende rijke en beroemde mensen die mensen hebben misbruikt, heeft Ronan naam gemaakt als iemand die de verborgen waarheden kan vinden. Lang voordat hij zijn eigen reputatie opbouwde, stond Ronan bekend om iets heel anders, namelijk de zoon van Mia Farrow en Woody Allen.

Naast het spelen van een grote rol bij het ontmaskeren van verschillende misbruikers van beroemdheden, heeft Ronan Farrow zijn zus Dylan Farrow geholpen in haar strijd om de wereld te informeren dat hun vader Woody Allen haar heeft misbruikt. Natuurlijk heeft Allen ontkend Dylan te hebben misbruikt en Javier Bardem schreef de beschuldigingen ooit af als "gewoon roddels". Veel beroemdheden die met Allen hebben gewerkt, hebben echter hun spijt betuigd. Met dat alles in het achterhoofd lijkt het zeker leuk voor Ronan als de geruchten dat Frank Sinatra zijn echte vader is waar zijn. Hoewel dat verre van bevestigd is, roept het wel een voor de hand liggende vraag op: had Ronan een relatie met Frank?

Waarom mensen geloven dat Frank Sinatra de vader van Ronan Farrow kan zijn

Van 1966 tot 1968 was Mia Farrow getrouwd met Frank Sinatra en daarna, van 1980 tot 1992, had ze een toegewijde relatie met Woody Allen. Toen Mia in 1987 beviel van haar zoon Ronan Farrow, ging iedereen ervan uit dat Woody de vader van de jongen was. In de jaren daarna zijn echter veel mensen dat gaan betwijfelen en er zijn een aantal redenen waarom dat het geval is.

Ten eerste is er een buitengewoon voor de hand liggende reden waarom veel waarnemers zich afvragen wie de biologische vader van Ronan Farrow is. Als je naar een foto van Ronan kijkt, v alt niet te ontkennen dat hij echt niet op Woody lijkt en dat hij een opvallende gelijkenis vertoont met Frank. Het kan natuurlijk toeval zijn dat Ronan op Frank lijkt en niet op Woody, aangezien hij zijn uiterlijk van zijn moeder, Mia Farrow, zou kunnen krijgen.

Afgezien van de manier waarop Ronan Farrow eruitziet, is er nog een andere reden om te denken dat hij de zoon van Frank Sinatra is, zijn moeder Mia Farrow staat open voor het idee. Toen Mia Farrow werd geïnterviewd voor een Vanity Fair-profiel uit 2013 dat later in dit artikel wordt besproken, werd haar gevraagd of Frank de vader van Ronan kon zijn. Als reactie antwoordde Mia eenvoudig "mogelijk".

Van zijn kant heeft Ronan Farrow duidelijk gemaakt dat Woody Allen, ondanks dat hij van hem vervreemd was, zijn vader was die opgroeide. "Woody Allen, juridisch, ethisch, persoonlijk was absoluut een vader in onze familie." Toen de beroemde regisseur echter in 2018 werd geïnterviewd door het tijdschrift New York, stond Woody open voor het idee dat Frank Sinatra de biologische vader van Ronan zou kunnen zijn."Naar mijn mening is hij mijn kind… ik denk van wel, maar ik zou er mijn leven niet op verwedden. Ik heb voor zijn hele jeugd kinderbijslag voor hem betaald, en ik denk niet dat dat heel eerlijk is als hij niet van mij is.

Ronan Farrow's relatie met zijn geruchtmakende vader, Frank Sinatra

Gedurende de carrière van Ronan Farrow heeft de gevierde journalist veel tijd besteed aan wat er achter de gesloten deuren van andere mensen is gebeurd. Bovendien heeft Ronan ook een rol gespeeld bij het in de schijnwerpers zetten van de beschuldigingen die zijn eigen familie omringen. Ondanks dat alles leek Ronan, net als veel andere journalisten, nooit overdreven geïnteresseerd in het praten over zijn eigen persoonlijke leven.

Sinds Ronan Farrow in het openbaar is geweest, is hij in veel situaties geweest waarin mensen om hem heen vroegen of Frank Sinatra zijn echte vader is. Toen Ronan bijvoorbeeld op Real Time verscheen met Bill Maher, eindigde de gastheer het interview door te verwijzen naar de geruchten over wie zijn vader is. Ondanks de constante vragen leek Ronan nooit enthousiast over Frank te praten.

Dankzij een Vanity Fair-profiel van Mia Farrow uit 2013 is de relatie van Ronan Farrow met Frank Sinatra geen mysterie. In dat profiel werd bijvoorbeeld onthuld dat toen Frank stierf, Mia zijn begrafenis bijwoonde met Ronan aan haar zijde. Bovendien onthulde het profiel dat Franks eerste vrouw Nancy Sinatra Sr. en zijn oudste dochter, Nancy Sinatra Jr., ophef maken en koken voor Ronan "als een grootmoeder".

Hoewel het interessant is om op te merken dat de eerste vrouw van Frank Sinatra en zijn oudste dochter dol zijn op Ronan Farrow, betekent dat niet per se dat de zanger een relatie had met de zoon van Mia Farrow. Het bleek dat de persoon die het eerder genoemde Mia Farrow-profiel schreef aan Nancy Sinatra Jr. vroeg over Mia's zoon en Frank's dochter, maakte duidelijk dat Ronan een lid van de Sinatra-familie was. “Hij is een groot deel van ons, en we zijn gezegend met hem in ons leven.”

Nogmaals, dat citaat gaat niet rechtstreeks over Ronan Farrow die een relatie heeft met zijn geruchten vader Frank Sinatra. Als Nancy Sinatra Jr. de zoon van Mia Farrow echter als een lid van haar familie beschouwt, lijkt dat heel onthullend. Bovendien vertelde Franks beste vriend ooit aan de Los Angeles Times dat de overleden zangeres en Mia tot aan zijn overlijden dicht bij elkaar bleven. Gezien alle beschikbare informatie, inclusief het feit dat Ronan naar de begrafenis van Frank ging, lijkt het vrijwel zeker dat Ronan een hechte relatie had met de zanger. Toch is het belangrijk op te merken dat dit niet volledig is bevestigd.

Aanbevolen: