De echte reden waarom Sandra Bullock een pauze neemt van acteren

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Sandra Bullock een pauze neemt van acteren
De echte reden waarom Sandra Bullock een pauze neemt van acteren
Anonim

Onlangs kondigde Sandra Bullock aan dat ze een pauze neemt van acteren. De ster van Miss Congeniality heeft blijkbaar de beslissing genomen om zich op haar familie te concentreren. Ze heeft twee geadopteerde kinderen, Louis, 12, en Laila, 10 - die ze samen met haar oude partner, Bryan Randall, co-ouders heeft. In december 2021 onthulde de actrice dat het een uitdaging was voor haar en haar partner… Dit is de waarheid over haar door het gezin geïnspireerde pensionering.

Hoe is de relatie tussen Sandra Bullock en Bryan Randall?

The Bird Box-ster ontmoette haar partner Randall in 2015 toen hij haar eerste kind, Louis, fotografeerde op zijn verjaardagsfeestje. De twee hebben hun relatie altijd privé gehouden totdat de actrice opende over hun co-ouderschapsproblemen in Jada Pinkett Smith's Red Table Talk."Ik ben iemand die door het echtscheidingsproces is gegaan. Ik heb de liefde van mijn leven gevonden", zei ze over Randall ontmoeten na de scheiding van Jesse James na zijn openbare vreemdgaanschandaal. "We delen twee prachtige kinderen - drie kinderen, hij heeft zijn oudste dochter. Het is het beste wat er is. Ik wil niet zeggen hoe ik het doe, maar ik heb geen krant nodig om een toegewijde partner te zijn en een toegewijde moeder."

Bullock onthulde dat er geen vonken waren toen ze Randall voor het eerst ontmoette. "Toen ik hem ontmoette, had ik zoiets van… [ha alt mijn schouders op]," zei ze. "We waren nog niet zo lang samen en ik zei: 'Hé, weet je nog die NDA die je ondertekende toen je mijn zoon fotografeerde?'" De fotograaf antwoordde ja, en ze vertelde hem dat de NDA nog steeds standhield omdat ze adopteerde een ander kind. Bullock zei dat zijn leven "door mij ontrafeld werd".

"Hij was zo blij, maar hij was zo bang", herinnert ze zich van die tijd. "Ik ben een bulldozer. Mijn leven was al op de rails en hier is deze mooie mens die niets met mijn leven te maken wil hebben, maar de juiste mens om daar te zijn - om mij te helpen … en hij is het voorbeeld - het voorbeeld dat ik zou wil dat mijn kinderen krijgen." De 57-jarige voegde eraan toe dat zij en haar partner het niet altijd eens zijn over het ouderschap. Ze blijven echter werken aan het respecteren van elkaars mening.

Waarom neemt Sandra Bullock een pauze van acteren?

Bullock sluit blijkbaar haar carrière af met haar laatste film, The Lost City. In een interview met Entertainment Tonight in 2022 zei ze dat ze een pauze neemt van acteren om zich op haar kinderen te concentreren. "Ik neem mijn werk heel serieus als ik aan het werk ben", legt ze uit. "[Maar nu] moet ik op de plek zijn die me het gelukkigst maakt. Ik wil gewoon 24/7 bij mijn baby's en mijn familie zijn. Daar zal ik een tijdje zijn." Haar plannen zijn onder meer "Het voorzien in elke behoefte van [haar kinderen]" en het organiseren van "hun sociale agenda."

Tijdens haar optreden op Red Table Talk, besprak ze ook hoe belangrijk het is om "het te maken als een paar" voordat ze "geweldige ouders" worden. Dat is waarschijnlijk de reden waarom ze besloot zich op hun gezin te concentreren nadat ze in talloze films had gespeeld, waaronder 10 kaskrakers die meer dan $ 150 miljoen verdienden. "Er zijn twee verschillende manieren om naar dingen te kijken", zei ze over de verschillende opvoedingsstijlen van haar en Randall. "Als [mijn kinderen] daar afstand van kunnen nemen en als dat is waar ze zich toe aangetrokken voelen, dan is hij precies de juiste ouder om in deze positie te verkeren."

Toen een beller vroeg of ze moest trouwen voordat ze kinderen kreeg, is hier het duidelijke advies van Bullock: "Denk na over wat voor soort ouder hij zou zijn. Denk na over wat voor soort ouder je zou zijn. En wat als iets is er gebeurd? Zouden jullie allebei geweldige ouders zijn voor die kinderen, zelfs als jullie het niet als koppel hebben gehaald? Denk eerst aan de kinderen."

Wie zijn de kinderen van Sandra Bullock, Louis & Laila?

The Blind Side-ster adopteerde haar eerste kind, Louis Bardo Bullock in 2010. Sindsdien heeft ze hem uit de schijnwerpers gehouden, maar heeft ze een paar keer in het openbaar over hem gepraat. In een interview in 2018 met InStyle verwees ze naar Louis als zijn '78-jarige zoon' en beschreef hem als 'overgevoelig', evenals 'wijs en vriendelijk'. Hij heeft de actrice ook wat carrière-advies gegeven toen hij nog maar zes was. Hij vertelde haar een "ongelukkige" filmrol niet te accepteren. "Ik werd door iets benaderd… maar mijn zoon zei het niet te doen", vertelde Bullock in november 2021 aan Jimmy Kimmel Live. "Ik was een beetje niet op de plek waar Louis vond dat ik moest zijn … en hij had eigenlijk gelijk!"

In mei 2020 verscheen Bullocks tweede kind, Laila Bullock, virtueel op Red Table Talk. Daar prees The Heat-ster haar dochter en zei dat zij "degene is die de wereld gaat redden" in de familie. "Ze is de superheld van onze wereld", voegde de actrice eraan toe."Ze is klaar om zich bij [de verpleegsters] daar te voegen… over een paar jaar!" In een interview met People in 2021 zei Bullock dat ze gelooft dat haar dochter "op een dag president van de Verenigde Staten zal worden".

Een insider zei ooit dat Louis en Laila zich niet bewust zijn van de beroemdheidsstatus van de filmster. "Ze kennen haar gewoon als mama", vertelde de bron aan Closer. "Louis en Laila zijn twee van de meest beleefde en braafste kinderen die ik ken. Er is geen greintje brattiness, wat je zou verwachten van Hollywood-kinderen, en dat komt omdat Sandra niets anders is dan een moeder voor hen." Nu lijkt het erop dat Bullock van plan is dat zo te houden.

Aanbevolen: