De emotionele reden dat Mandy Moore een pauze neemt van acteren

Inhoudsopgave:

De emotionele reden dat Mandy Moore een pauze neemt van acteren
De emotionele reden dat Mandy Moore een pauze neemt van acteren
Anonim

De afgelopen zes jaar is Mandy Moore synoniem geworden met het personage Rebecca Pearson in de populaire familiedramaserie van NBC, This Is Us. De actrice was een nietje in de show, in elk van de 106 afleveringen, in de loop van zes seizoenen.

Het zou niet erg oneerlijk zijn om te zeggen dat het spelen van Rebecca de grootste rol is geweest in Moore's, niettemin behoorlijk geslaagde carrière. Afgezien van de tijd die ze aan het programma heeft besteed, heeft ze er ook een fortuin aan verdiend.

Na het einde van This Is Us zal Moore echter stoppen met acteren. We kijken naar de oorzaak van deze onderbreking en wanneer ze waarschijnlijk weer op het scherm zal optreden.

9 Mandy Moore's acteercarrière

Mandy Moore acteert sinds 2001, toen ze het personage Lana Thomas speelde in The Princess Diaries, naast Ann Hathaway en Julie Andrews. In hetzelfde jaar had ze ook een stemrol in de fantasiekomediefilm Dr. Dolittle 2.

Naast This Is Us, omvatten Moore's andere grootste carrièrerollen A Walk to Remember, Chasing Liberty en Tangled, onder andere.

8 Welke onderscheidingen heeft Mandy Moore gewonnen als acteur?

De grootste erkenningen van de carrière van Mandy Moore als actrice zijn te danken aan haar werk aan This Is Us. Haar enige Golden Globe- en Primetime Emmy Awards-nominaties zijn beide gekomen voor haar betrokkenheid bij de show.

Hetzelfde geldt voor haar twee Screen Guild Actors Awards, voor uitstekende uitvoering door een ensemble in een dramaserie.

7 Mandy Moore is ook een muzikant

Afgezien van haar werk op zowel het grote als het kleine scherm, is Mandy Moore een artiest en zangeres/songschrijver, die in feite meer dan 2,5 miljoen albums heeft verkocht, alleen in de Verenigde Staten.

Moore begon als klein meisje te zingen in Longwood, Florida. Ze heeft in totaal zeven studioalbums uitgebracht, waaronder haar laatste - getiteld In Real Life - op 13 mei van dit jaar.

6 Mandy Moore stopte bijna met acteren voor 'This Is Us'

Hoewel Mandy Moore op dit moment alleen overweegt om een pauze te nemen van acteren, was er niet zo lang geleden een tijd dat ze bereid was om helemaal weg te lopen van het vak. Dit was na een braakliggende periode waarin ze worstelde om banen te vinden, totdat This Is Us langskwam en letterlijk haar carrière redde.

Fans van de 38-jarige actrice zullen blij zijn - niet alleen dat ze de afgelopen zes jaar hun schermen sierde met haar voorbeeldige vertolking van Rebecca Pearson, maar ook dat ze hoogstwaarschijnlijk ergens anders terug zal zijn langs de lijn.

5 Hoe Mandy Moore zich voelt over het einde van 'Dit zijn wij'

Elk lid van de cast van This Is Us heeft op de een of andere manier het verdriet geuit dat hun reis samen in de show ten einde loopt. Van haar kant zou Mandy Moore een zeer negatieve reactie hebben gehad toen het eindelijk tot haar doordrong dat de serie snel voorbij zou zijn.

Tijdens een panel voor PaleyFest in april bevestigde Moore dat ze letterlijk moest overgeven toen ze de voorlaatste aflevering van This Is Us las.

4 Waarom neemt Mandy More een pauze van acteren?

Toen Mandy Moore overwoog te stoppen met acteren voordat ze het optreden op This Is Us plaatste, was dat uit wanhoop en een gebrek aan kansen. Gelukkig voor de in New Hampshire geboren ster, is haar beslissing om deze keer een adempauze te nemen om een meer positieve en sentimentele reden.

Moore werd in februari 2021 voor het eerst moeder. Ze stopt een tijdje met haar werk om zich te concentreren op een meer aanwezige moeder voor haar 15 maanden oude zoon.

3 Mandy Moore's relatie en familiegeschiedenis

Hoewel het gezinsleven van Mandy Moore er momenteel uitziet als een toonbeeld van perfectie, is dit niet altijd het geval geweest voor de actrice. Ze was oorspronkelijk getrouwd met collega-muzikant, voormalig Whiskeytown-frontman Ryan Adams tussen 2009 en 2015. Hoewel ze hun uiteindelijke echtscheiding aanvankelijk als minnelijk beschreven, zou ze later beweren dat hij haar emotioneel beledigde.

Moore liep door het gangpad met de huidige echtgenoot Taylor Goldsmith - ook een muzikant - in hetzelfde jaar dat ze van Adams scheidde. Met Goldsmith kreeg ze haar zoon, die ze Gus noemden.

2 Neemt Mandy Moore ook een pauze van zingen?

Fans zijn Mandy Moore vooral gaan herkennen voor haar werk als actrice, maar ze heeft officieel erkend dat muziek in feite haar eerste liefde is. Toen haar acteercarrière van de grond kwam, nam ze in 2009 een lange pauze met zingen.

Ze heeft uiteindelijk haar stem herontdekt met haar album uit 2020, Silver Landings. Na de release van haar album uit 2022 en uit verschillende van haar posts op sociale media, zou Moore deze keer haar pauze van acteren misschien kunnen gebruiken om wat meer tijd in haar muziek te investeren.

1 Wanneer keert Mandy Moore terug naar acteren?

Mandy Moore heeft geen concrete tijdlijn gegeven van wanneer ze eindelijk zou kunnen terugkeren naar acteren, na haar pauze om zich te concentreren op het opvoeden van Gus.

De tien jaar pauze die ze nam met zingen, zou erop wijzen dat ze bereid is om zoveel tijd te nemen als ze nodig heeft. Het zou echter voor de meesten een verrassing zijn als ze zo lang zou wachten om uiteindelijk haar scherm terug te laten keren.

Aanbevolen: