Waar kun je de cast van 'Good Sam' zien nu de show is stopgezet?

Inhoudsopgave:

Waar kun je de cast van 'Good Sam' zien nu de show is stopgezet?
Waar kun je de cast van 'Good Sam' zien nu de show is stopgezet?
Anonim

Fans van medische drama's waren niet zo blij om te horen dat de CBS-show 'Good Sam' na slechts één seizoen de bijl kreeg.

De serie bevat 'One Tree Hill'-ster Sophia Bush in de titulaire rol: Dr. Sam Griffith, een begaafde hartchirurg die de topchirurg wordt in het fictieve Lakeshore Sentinel Hospital na haar baas en vader, Dr. Rob Griffith ('Harry Potter'-acteur Jason Isaacs), raakt in coma. Als hij wakker wordt en weer aan het werk wil, wordt het een beetje ingewikkeld omdat zijn dochter nu zijn baas is.

Eerder dit jaar werd de show geannuleerd na een run van 13 afleveringen, wat betekent dat we Bush en haar mede-collega's niet snel zullen zien die scrubs aantrekken. Wat is de cast van 'Good Sam' nu aan het doen?

7 'Good Sam'-ster Sophia Bush speelt in regiedebuut 'One Tree Hill' co-star

Hoewel we Bush niet meer zullen zien als Dr. Sam Griffith, heeft de actrice een aantal andere projecten in uitvoering.

De actrice keert terug in de rol van Veronica voor het derde seizoen van Hulu's LGBTQ+-serie 'Love, Victor', dat zich afspeelt in hetzelfde universum als de film 'Love, Simon'.

Bush zal dan te zien zijn als Katie in het regiedebuut van haar 'One Tree Hill' co-ster Bryan Greenberg.

De film, met in de hoofdrollen 'Once Upon a Time'-ster Jamie Chung en Greenberg, volgt de CEO van een farmaceutisch bedrijf, een arts en een patiënt terwijl ze de oorzaken van de moderne opioïdencrisis in Amerika onderzoeken vanuit hun perspectief.

De cast wordt aangevuld met 'How I Met Your Father'-acteur Josh Peck, 'Orange Is The New Black'-ster Dascha Polanco en 'Revenge'-actrice Ashley Madekwe.

6 Na 'Good Sam' zal Jason Isaacs in een tv-show zijn met Tom Holland

De 'Harry Potter'-ster zal zijn handen behoorlijk vol hebben na zijn periode als Dr. Rob Griffith.

Isaacs zal acht films draaien (ja, je leest het goed), waaronder de heerlijke komedie 'Mrs. Harris Goes to Paris' en biopic 'Spinning Gold'.

De Lucius Malfidus-acteur zal de hoofdrol spelen tegenover Tom Holland van MCU in de aankomende serie 'The Crowded Room' van Apple TV+, geïnspireerd door verhalen van mensen die hebben leren leven met psychische aandoeningen. De show - ook met Emmy Rossum, Sasha Lane en Amanda Seyfried - heeft nog geen officiële releasedatum, maar zal naar verwachting in 2023 in première gaan.

5 'CAOS' en 'Good Sam'-actrice Skye P. Marshall zullen schitteren in een psychologische thriller

Skye P. Marshall, bekend van zijn rol in 'Chilling Adventures of Sabrina' en van het spelen van Dr. Lex Trulie in 'Good Sam', zal de volgende ster zijn in de film 'Daft State', tegenover Christopher Backus en Paulo Costanzo.

De film is geregisseerd door Chad Bishoff en heeft momenteel geen releasedatum. De officiële synopsis luidt: "De mysterieuze psychologische vernietiging van Easton, die tot de rand van gezond verstand en mogelijke zelfbeschadiging wordt gedreven door degenen die het meest van hem houden: zijn vrouw (Marshall) en dochter."

4 'Better Call Saul' en 'Good Sam' Sar Omar Maskati spelen een identieke tweeling in nieuw drama

Omar Maskati, die Dr. Isan M. Shah speelt in 'Good Sam', zal een dubbelrol vertolken als de identieke tweeling Zayn en Aydin in 'Love or First Glance'.

Volgens de officiële synopsis neemt de "wanhopige truc van Zayn en Aydin om hun stervende moeder te redden een onvoorziene wending, waarbij ze hun relatie op de proef stellen op manieren die ze zich nooit hadden kunnen voorstellen."

Hij zal ook te zien zijn in 'Dreamworld', een sciencefictionfilm die momenteel in ontwikkeling is.

3 'The Tomorrow War' en 'Good Sam'-acteur Edwin Hodge is gecast in de Amerikaanse remake van 'Parallel Forest'

Edwin Hodge, die Director of Finance Malcolm Kinglsey speelt in 'Good Sam', is gecast in de Amerikaanse remake van het Chinese drama 'Parallel Forest'.

De Engelstalige remake wordt geregisseerd door regisseur Kourosh Ahari, die een script regisseert door Jonathan Keasey.

Volgens IMDb volgt de film "de reis van Vanessa, een rouwende vrouw die op mysterieuze wijze merkt dat ze tussen parallelle ruimtes navigeert."

Hij schittert ook als Ulysses in de pilot van de mysterieuze tv-show 'Triangle', over een gezin op vakantie waarvan de boot kapseist door een storm, waardoor ze gedwongen worden onderdak te zoeken in een potentieel gevaarlijk land.

2 Travis Van Winkle zal te zien zijn in Arnold Schwarzenegger's Netflix Show

Travis Van Winkle, ook bekend als Dr. Eric Kace op 'Good Sam', maakt deel uit van het ensemble van Netflix' aankomende vader-dochter spionageserie 'Utap'.

De show schittert Arnold Schwarzenegger en Monica Barbaro in de hoofdrollen, terwijl komiek Fortune Feimster en 'How To Train Your Dragon'-ster Jay Baruchel deel uitmaken van de ondersteunende cast.

1 'HTGAWM' en 'Good Sam'-ster Gerardo Celasco verschijnen in nieuwe Supernatural-serie

Fans van 'How To Get Away With Murder'-ster Gerardo Celasco zullen hem herinneren als Xavier Castillo in de show.

Op 'Good Sam' speelt de acteur Dr. Nick Vega in drie afleveringen. Na de annulering van de show zal Celasco te zien zijn als rechercheur Lopez in de horrorserie 'Devil in Ohio', met ook in de hoofdrol Emily Deschanel van 'Bones'.

De serie volgt een ziekenhuispsychiater wiens wereld op zijn kop staat als ze een sektevluchte onderdak biedt, met het risico haar eigen familie uit elkaar te scheuren.

Aanbevolen: