Waarom 'This Is Us' zijn laatste hoofdstuk afsluit

Inhoudsopgave:

Waarom 'This Is Us' zijn laatste hoofdstuk afsluit
Waarom 'This Is Us' zijn laatste hoofdstuk afsluit
Anonim

Het familiedrama This Is Us, dat zes seizoenen lang op NBC staat, was een van de meest succesvolle shows van de afgelopen jaren. Naast een groot aantal onderscheidingen die aan de cast en crew zijn toegekend voor hun uitstekende verhaalvertelling, heeft de serie ook op zeer significante manieren de levens van degenen die eraan hebben deelgenomen, beïnvloed. Chrissy Metz was bijvoorbeeld een van de sterren in het illustere ensemble dat in de show werd gegoten. Toen ze voor het eerst werd gecast in de rol van Kate Pearson in This Is Us, had ze naar verluidt slechts 81 cent op haar bankrekening. Tegenwoordig steekt ze gunstig af in de ranglijst van degenen onder haar collega's met het hoogste vermogen.

Sterling K. Brown speelt nog een hoofdrol, als Kate's broer, Randall. De Black Panther-acteur is erg gepassioneerd over diversiteit op televisie, iets wat de producenten van This Is Us zeer serieus hebben genomen.

Met soortgelijke verhalen gedeeld door de rest van de cast en de fans, is er een gevoel van verlies sinds NBC aankondigde dat het huidige zesde seizoen het laatste van de show zou zijn. In werkelijkheid is dit slechts de vervulling van een plan dat vanaf het allereerste begin werd uitgebroed.

7 Wat is het uitgangspunt van 'Dit zijn wij'?

Een plotsamenvatting voor This Is Us op IMDb beschrijft de show als 'de ontvouwing van het generatieverhaal van de familie Pearson. Onthullingen komen voort uit het verleden van ouders Jack en Rebecca, terwijl [hun] drieling Kate, Randall en Kevin een diepere betekenis ontdekken in hun huidige leven.'

Met Chrissy Metz en Sterling K. Brown die de rollen van Kate en Randall Pearson op zich nemen, voegt Justin Hartley zich bij hen om de line-up van de Pearson-drieling compleet te maken. This Is Us wordt ook afgebeeld in verschillende tijdsperioden, waarbij verschillende acteurs de rollen spelen van de jongere Pearson-broers en zussen. Milo Ventimiglia en Mandy Moore spelen respectievelijk Jack en Rebecca Pearson.

6 Wanneer wordt de finale van 'This Is Us' uitgezonden op NBC?

This Is U's verscheen voor het eerst op onze schermen in 2016, met de allereerste aflevering van de show die op 20 september werd uitgezonden. Fans waren meteen enthousiast over de show en het is nog een tijdje in de lucht indrukwekkende zes seizoenen en 103 afleveringen. Vanwege de effecten van de wereldwijde COVID-pandemie bestond seizoen 5 uit 16 afleveringen, een afwijking van elk ander seizoen dat er eigenlijk 18 heeft gehad.

Na deze ongelooflijke run is het einde eindelijk nabij voor This Is Us, met de seriefinale gepland voor de nacht van 24 mei 2022. De opwinding neemt al toe voor de grote afsluiting, hoewel fans nog steeds nog niet helemaal voorbereid om afscheid te nemen van de show.

5 Waarom eindigt 'This Is Us' na seizoen 6?

Hoewel het voor liefhebbers van This Is Us moeilijk is om afscheid te nemen van de show, was het plan van maker Dan Fogelman altijd om het verhaal aan het einde van het zesde seizoen af te ronden. Hij heeft dit misschien niet publiekelijk onthuld aan het begin van de reis, maar de cast werd naar verluidt op de hoogte gebracht dat dit de bedoeling was.

Het was Sterling K. Brown die dit voor het eerst onthulde, toen hij ging zitten met Good Housekeeping om de finale van seizoen 6 te bespreken. "We hebben vanaf het begin naar iets toegewerkt en nu hebben we de kans om de artistieke visie die Fogelman had af te ronden," zei Brown. "We wisten het, en hij wist dat hij zes seizoenen van een verhaal had dat hij vanaf het begin wilde vertellen."

4 Wat zeggen fans over het einde van 'This Is Us'?

Er is een uitstorting van verdriet van fans over het einde van wat een zeer plezierige ervaring was met This Is Us. Tegelijkertijd vieren liefhebbers van de show ook de momenten die ze hebben mogen genieten met een aantal van hun favoriete personages.

'Zo opgewonden dat het seizoen begint… zo verdrietig om het einde van het seizoen te zien… ik ben er nog niet klaar voor', schreef een fan in een reactie op YouTube. 'Ik hou van Jack en Rebecca, hun verhaal is buitengewoon. Wetende dat dit de laatste seizoenen zijn, doodt me,' zei een ander.

3 Wat de cast van 'This Is Us' heeft gezegd

Net als de fans was de realiteit van This Is Us dat ten einde loopt een gemengde pot voor de castleden van de show. Sterling K. Brown heeft nogmaals zijn tevredenheid versterkt bij het zien van Afro-Amerikaanse vertegenwoordiging op de show. "Om twee mensen te zien die diep toegewijd zijn aan elkaar, die Afro-Amerikanen zijn, gaat een lange weg in termen van representatie", zei hij tijdens een aflevering van TODAY op NBC.

Chris Sullivan, Chrissy Metz en Mandy Moore behoren tot degenen die het moeilijk hebben om het einde van de show te accepteren. "Ik wil niet dat het voorbij is", zegt Sullivan. "Ik zou nog een seizoen doen."

2 Kritische recensies van 'Dit zijn wij'

Net zoals fans hun mening heel duidelijk hebben gemaakt over hun liefde voor This Is Us, waren critici ook behoorlijk uitbundig over de show. Op Rotten Tomatoes krijgt het Dan Fogelman-drama een gemiddelde publieksscore van 75 procent, met een tomatenmeterscore van 94 procent.

De kritische consensus voor de serie op de website luidt: 'Dit zijn wij trekt ons hart aan met een emotionele verkenning van familie die ervoor zorgt dat kijkers de weefsels dichtbij willen houden - en hun dierbaren dichterbij.'

1 Zullen er in de toekomst spin-offs van 'This Is Us' komen?

Wanneer een show die zo populair is als This Is Us ten einde loopt, kijken fans altijd naar de toekomst en hopen ze op een uitloper van het verhaal om hen hun wekelijkse fix te blijven geven. Dan Fogelman lijkt echter koud water te hebben gegoten over zulke vroege suggesties.

"Zodra je de voltooiing van seizoen 6 hebt gezien, worden de verhalen van deze personages verteld", vertelde hij eerder dit jaar aan Variety. "Dus er is geen echte spin-off omdat je eigenlijk alles weet."

Aanbevolen: