Zal John Wick: Hoofdstuk 4 de laatste zijn in de filmreeks?

Inhoudsopgave:

Zal John Wick: Hoofdstuk 4 de laatste zijn in de filmreeks?
Zal John Wick: Hoofdstuk 4 de laatste zijn in de filmreeks?
Anonim

Wie houdt er niet van een goede Keanu Reeves film? En natuurlijk is zijn beroemdste speelfilm de John Wick-serie, die tot op de dag van vandaag op de een of andere manier nog steeds een populaire filmserie is. De actievolle film John Wick volgt een man met die naam en zijn weg naar wraak. Trainen voor John Wick was niet gemakkelijk voor Keanu Reeves, aangezien de film zich richt op een zeer emotionele man die wordt verteerd door zijn behoefte aan wraak en gerechtigheid.

In de eerste film handelde Wick over de dood van zijn vrouw, Helen (Bridget Moynahan), en de overval gepleegd door de jonge gangster Iosef Tarasov (Alfie Allen) en zijn team van bruten, John Wick keert terug naar zijn leven als de beruchte, schijnbaar onsterfelijke huurmoordenaar. Tarasov maakt de ernstige fout door John voor een "niemand" aan te merken, vermoordt vervolgens zijn hond, wat een laatste geschenk van zijn vrouw was, en steelt zijn auto. De rest van de film concentreert zich zowel op John Wicks meedogenloze en gewelddadige poging om wraak te nemen op Iosef en zijn groeiende ruzie met de misdaadbaas en vader van Iosef, Viggo Tarasov (Michael Nyqvist).

Sindsdien volgen er nog twee andere films in de serie. Zal John Wick 4 echter de laatste zijn?

Wat kunnen kijkers verwachten in John Wick: Chapter 4?

Fans kunnen niet wachten tot de release van deze langverwachte film in theaters in de buurt en onderzoeken in de tussentijd alles wat ze moeten weten over John Wick 4. Producenten kunnen zich echter zeker vinden in het ongeduld van fans en als gevolg daarvan hebben ze deze samenvatting achtergelaten:

"John Wick (Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in de komende vierde aflevering van de serie. Met de prijs op zijn hoofd steeds hoger, neemt Wick zijn strijd tegen de High Table wereldwijd zoals hij zoekt de machtigste spelers in de onderwereld, van New York tot Parijs tot Osaka tot Berlijn."

Hoewel dit misschien niet al te veel lijkt om mee te werken, zal dit in de tussentijd voldoende moeten zijn tot de release op 24 maart 2023. Fans kunnen zeker een film vol avontuur verwachten.

Wie komt er in de serie vierde aflevering

John Wick: Chapter 4 wordt wederom geregisseerd door Chad Stahelski, die tot nu toe alle films in de franchise heeft begeleid. John Wick 4 is niet alleen de vierde film in een al geweldige franchise, maar heeft ook een absoluut gestapelde cast! Bij Reeves horen Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins en Ian McShane. De voortdurende werkrelatie van Fishburne en Reeves is er een die leuk zou zijn geweest om te zien als Fishburne ook was teruggekeerd voor The Matrix Resurrections, maar toch is het even geweldig om hem in de John Wick-franchise te hebben!

Fans hoeven zich geen zorgen te maken, want producer Stahelski heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat hij alle favorieten van de fans in de vierde aflevering krijgt. Wil je zien hoe John Wick het opneemt tegen de machtigste spelers in de onderwereld? Met Yen in de film?! Het wordt er een die fans van Reeves en John Wick niet willen missen, en ze kunnen niet wachten om te zien wat de vierde film voor hen in petto heeft!

Is hoofdstuk 4 het einde voor John Wick?

Alle vier de John Wick-films zijn geopend/worden geopend in wild verschillende delen van de kalender. John Wick debuteerde eind oktober 2014 met een verrassend sterk debuut van $ 14 miljoen voordat hij $ 43 miljoen in eigen land en $ 88 miljoen wereldwijd verdiende met een budget van $ 30 miljoen. John Wick: Chapter 2 was een klassiek doorbraakvervolg, dat op een drukke februari 2017 (in hetzelfde weekend als The LEGO Batman Movie en Fifty Shades Darker) werd geopend met $ 30 miljoen voordat het uitkwam op $ 92 miljoen in eigen land en $ 172 miljoen wereldwijd op een $ 40 miljoen budget. John Wick: Chapter 3 werd midden in de zomer gegooid en werd geopend in een pre-Memorial Day weekendslot met een waanzinnige $ 56 miljoen. Het bleef ook sjokken naar $ 171 miljoen in het binnenland en $ 323 miljoen wereldwijd met een budget van $ 75 miljoen. Het opwaartse traject van deze franchise was ronduit wonderbaarlijk.

Hoewel de serie het financieel erg goed lijkt te doen, gaan er echter geruchten dat John Wick 4 mogelijk het laatste deel in de serie is.

Aanbevolen: