Welke actrice hoorde Amber vervangen in 'Pineapple Express'?

Inhoudsopgave:

Welke actrice hoorde Amber vervangen in 'Pineapple Express'?
Welke actrice hoorde Amber vervangen in 'Pineapple Express'?
Anonim

Hoewel de lasterzaak tegen Amber Heard door haar ex-man Johnny Depp onopgelost blijft, staat het lot van haar carrière op het spel. De meeste mensen lijken aan de kant van Depp te zijn gevallen en geloven zijn beweringen over de hare.

Daarom zijn er oproepen geweest om de actrice te ontheven van haar taken in aankomende projecten waar ze in zit. Heard speelde het personage Mera in DCEU's Aquaman en Justice League-films.

Ze zou de rol opnieuw opnemen in Aquaman and the Lost Kingdom, dat volgend jaar uitkomt. Zoals de zaken er nu voorstaan, zijn er geen plannen van DC om de scènes van Heard helemaal te schrappen, hoewel er wordt gezegd dat haar schermtijd tot een minimum zal worden beperkt.

De 36-jarige hoopt dat dit niet het einde is van de indrukwekkende carrière die ze tot nu toe heeft genoten, te beginnen in de jaren 2000. In die beginjaren was ze te zien in de stoner-komedie Pineapple Express, mede-geschreven en met Seth Rogen in de hoofdrol, en geregisseerd door David Gordon Green.

Het bleek dat Heard niet de eerste keus was voor de rol die ze speelde; ze verving in feite Juno-ster Olivia Thirlby, die aanvankelijk de rol had gekregen.

Welk personage hoorde Amber spelen in 'Pineapple Express'?

Op Rotten Tomatoes luidt de synopsis van Pineapple Express: 'Stoner Dale Dentons genot van een zeldzame soort marihuana kan fataal zijn als hij in paniek zijn kakkerlak laat vallen nadat hij getuige was van een moord. Wanneer Dale en zijn dealer vernemen dat de fancy wiet naar hen terug te voeren is, gaan ze op de vlucht, met een gevaarlijke drugsbaron en een corrupte agent op hun hielen.'

Regelmatige medewerkers Seth Rogen en James Franco speelden de twee hoofdrollen, respectievelijk als Dale Denton en zijn wietdealer, Saul Silver. Danny McBride beeldde het personage Red uit, die op zijn beurt Sauls leverancier was.

Boven hen in de voedselketen stond Ted Jones, beschreven als 'een meedogenloze [en] losgeslagen drugsbaron.' Die rol ging naar Gary Cole, ster uit de West Wing, terwijl Rosie Perez (White Men Can't Jump, Fearless) Carol Brazier speelde, de corrupte agent die achter Dale en Saul aan komt.

Amber Heard werd gecast in de rol van Angie Anderson, Dale's tienervriendin, die nog op de middelbare school zit. De actrice was toen 21.

Waarom werd Olivia Thirlby vervangen door Amber gehoord in 'Pineapple Express'?

Er zijn verschillende kanten aan het verhaal van hoe Amber Heard uiteindelijk werd gecast in Pineapple Express, ten koste van Olivia Thirlby. De eerste is van de Thirlby zelf, die in de maanden na de snub in het ongewisse bleef over de reden waarom ze aan de kant was gezet.

"Ik werd gecast als de vriendin van Seth en ik had een tijdje met ze gerepeteerd. [Toen] belden ze me op en zeiden: 'Eigenlijk gaan we je rol herschikken.,'" zei ze destijds in een interview. "Ik heb nog steeds geen idee waarom, en ik weet niet zeker of iemand wist waarom. Het is gewoon een beslissing die van boven komt."

De beslisser lijkt Seth Rogen te zijn geweest, die zijn eigen uitleg van de situatie gaf. "We waren niet duidelijk over wat het personage had moeten zijn op het moment dat we het casten", vertelde hij aan OK! Tijdschrift.

"We realiseerden ons dat we er niet goed genoeg over hadden nagedacht en als we een andere richting waren ingeslagen, had het een sterkere komische keuze kunnen zijn", hield Rogen vol.

Wat heeft Olivia Thirlby gezegd over haar vervanging door Amber in 'Pineapple Express'?

Seth Rogen wilde graag benadrukken dat hij niets tegen Olivia Thirlby had, en sprak zelfs de wens uit om ooit met haar samen te werken. "[Olivia] is geweldig", zei hij in het interview met OK!. "Ik zou graag weer met haar samenwerken. Ze is geweldig."

Thirlby zei van haar kant dat ze zich nogal teleurgesteld voelde door de beslissing, aangezien ze een grote fan was van Rogen, evenals Judd Apatow, die de film produceerde.

"Ik was echt teleurgesteld omdat ik van Judd Apatow en van Seth Rogen hou en ik ben een grote fan van hun komedie", vertelde de actrice in 2008 aan verslaggevers. Het was onderdeel van een leercurve voor Thirlby, die net als Heard, begin twintig was.

"Ik was super enthousiast om deel uit te maken van een [van de projecten van Rogen en Apatow]. Het was teleurstellend, maar ik denk dat ik een deel van het vak heb geleerd", vervolgde Thirlby. "Soms heb je bij het casten totaal geen controle over. Je moet de dingen niet te persoonlijk opvatten."

Aanbevolen: