Waarom Amber Heard werd gecast in 'Pineapple Express

Inhoudsopgave:

Waarom Amber Heard werd gecast in 'Pineapple Express
Waarom Amber Heard werd gecast in 'Pineapple Express
Anonim

Amber Heard is een actrice en model die is geboren en getogen in Austin, Texas. Haar huiselijke problemen met Johnny Deep waren het belangrijkste onderwerp van Hollywood. Er is een tijdmachine nodig om terug te gaan naar haar goede dagen toen ze een opkomende actrice was.

Pineapple Express wordt beschouwd als een van Seth Rogen's beste komedies en wordt een van zijn meest beruchte films. In de film speelt hij de hoofdpersoon, Dale Denton, een processerver in combinatie met zijn drugsdealer, James Franco.

Ze waren getuige van de moord op de dealerbaas van James Franco en raken verstrikt in de chaos waarbij ze achtervolgd worden door corrupte politieagenten en huurmoordenaars.

James Franco was geweldig in het spelen van goofy en lowlife-personages, wat zijn personage in Pineapple Express volledig omarmt. Hij en Seth Rogen verheffen veel van het materiaal in deze film.

Er zijn veel geweldige komische acteurs in Pineapple Express, en gelukkig krijgen ze behoorlijk grappige dingen te doen. Er zijn veel scènes met sterke humor in het spel. De eerste scène tussen Seth Rogen en James Franco's karakters waar hij gewoon wiet van hen koopt, en ze praten over het leven, het is hilarisch en precies wat je zou verwachten van een Seth Rogen-film.

Waarom 'Pineapple Express'-producenten Amber Heard casten?

Amber Heard speelt de vriendin van Seth Rogen, Angie Anderson. Aanvankelijk werd Olivia Thirlby gecast voor de rol, maar werd na de repetities vervangen door Amber Heard. De belangrijkste reden is dat Olivia niet het conventionele uiterlijk van Amber had.

Volgens de wetenschappelijke theorie is Amber Heard de mooiste vrouwelijke beroemdheid ter wereld. Een studie in 2016 gebruikte de gulden snede om de kenmerken van een groot aantal bekende beroemdheden te analyseren om te bepalen wie het mooiste gezicht heeft.

Amber was de mooiste met het hoogste percentage perfecte gelaatstrekken met 91,85%, en er werd ook vastgesteld dat ze de beste kin en neus had van alle geanalyseerde beroemdheden.

Amber Heard's acteercarrière

Op 17-jarige leeftijd verhuisde ze in haar eentje naar Los Angeles om te proberen haar acteercarrière te beginnen. Haar eerste filmrol was in de film Friday Night Lights uit 2004. Haar eerste hoofdrol in een film kwam echter in 2006, maar haar doorbraakjaar was 2008 toen ze substantiële Pineapple Express- en Never Back Down-rollen had.

Ze ontmoette Johnny Depp toen ze in 2011 samen de film The Rum Diary maakten en ze trouwden in 2015. Minder dan twee jaar later gingen ze naar een zeer spraakmakende echtscheiding waar ze Depp beschuldigde van misbruik, en dit gaf haar ook meer erkenning.

In 2017 trad Heard toe tot het DC Universe als Mera in de film Justice League en speelt ze een prominentere rol als Mera in de film Aquaman uit 2018.

Amber heeft haar sporen verdiend in Hollywood sinds ze er als tiener naartoe verhuisde. Ze stopte met de middelbare school om model te worden. Hoewel Heard ook geïnteresseerd was in acteren, was haar grootste passie modellenwerk. Toen ze niet veel succes had in de modellenindustrie, verhuisde ze naar Los Angeles om meer acteermogelijkheden te zoeken.

Haar eerste opmerkelijke rol was in de muziekvideo voor Kenny Chesney's nummer There Goes My Life uit 2003 toen ze 17 was. Uiteindelijk behaalde ze haar middelbareschooldiploma via een thuisstudieprogramma.

Dankzij haar rol in Pineapple Express heeft Amber zich tijdens haar carrière bij veel succesvolle projecten aangesloten. Vanwege de polemische relatie van de actrice met Johnny Deep is haar naam zelfs nog bekender geworden. Fans verwachten een eerlijk resultaat voor dit verhaal.

Aanbevolen: