Heeft Amber James Franco echt horen steken in een ongeplande Pineapple Express-scène?

Inhoudsopgave:

Heeft Amber James Franco echt horen steken in een ongeplande Pineapple Express-scène?
Heeft Amber James Franco echt horen steken in een ongeplande Pineapple Express-scène?
Anonim

Sinds ze verloor in het proces tegen Johnny Depp, heeft de reputatie van Amber Heard een deuk opgelopen. Mensen hebben haar ervan beschuldigd alles te zijn, van narcistisch tot oneerlijk. De actrice is het doelwit geweest van talloze memes en het internet heeft haar een aandachtzoeker genoemd.

Recente beschuldigingen dat de actrice een geschiedenis van agressief gedrag heeft en dat ze haar medester en zogenaamd 'goede vriend' James Franco heeft gestoken tijdens de opnames van Pineapple Express, hebben haar reputatie verder beschadigd. Heeft Amber hem echt gestoken?

Amber Heard zou James Franco op de set hebben gestoken

Terwijl alles is gezegd en gedaan in de smaadzaak waarbij Amber Heard en Johnny Depp betrokken waren, zijn er nog steeds mensen die beweren dat Amber een gewelddadig verleden heeft. Sommigen beweren zelfs dat ze James Franco, een acteur en zogenaamd 'goede vriend', met een vork heeft gestoken in de stonerfilm Pineapple Express tijdens een ongeplande scène.

In de Judd Apatow-film speelt Amber Angie Anderson, Dale's (Seth Rogen) ex-vriendin en liefdesbelang. In de meest chaotische scène van de film waar Saul (James Franco) binnenkomt, raakt ze in paniek en steekt ze Saul met een vork rond de schouder. Geruchten suggereren dat de scène niet gescript was.

Het script van de film onthulde echter dat het volledig gescript was en de beschuldigingen die anders suggereren, zijn niet waar. Amber werd gevraagd te doen alsof ze James met een vork stak. Helaas gaat die scène uit de film nu viraal – sommigen beschuldigen de actrice er nog steeds van een gewelddadig persoon te zijn.

Amber Heard spreekt zich uit tegen internetpesten

Hoewel het waar is dat ze haar ex-vriend James Franco niet met een vork heeft gestoken, en het maakte allemaal deel uit van de film, zijn fans haar meedogenloos online aan het trollen. Terwijl ze de kant van Johnny Depp kiest, hebben netizens haar aangeklaagd voor misbruik in haar huwelijk met de acteur.

We kunnen ons herinneren dat Amber Johnny beschuldigde van huiselijk geweld in haar opiniestuk van The Washington Post uit 2018. Desalniettemin geloofden verschillende fans dat zij de misbruiker in de relatie was na bewijs dat voor de rechtbank was gebracht waaruit bleek dat ze haar hand opstak tegen Johnny.

Sindsdien vroegen velen zich af of Amber ook op haar werkplek misbruik maakte. Dat is de reden waarom die bepaalde scène in Pineapple Express viraal ging. Netizens hebben de actrice op sociale media verguisd. Sprekend over online pesten en haat, vertelde ze Savannah Guthrie haar gedachten in een exclusief interview met NBC.

Ze legde uit: Het kan me niet schelen wat men van me denkt of welke oordelen je wilt vellen over wat er is gebeurd in de privacy van mijn eigen huis, in mijn huwelijk, achter gesloten deuren. Ik neem niet aan dat de gemiddelde persoon die dingen zou moeten weten. En dus vat ik het niet persoonlijk op.”

“Maar zelfs iemand die zeker weet dat ik al deze haat en vitriool verdien, zelfs als je denkt dat ik lieg, zou je me nog steeds niet kunnen vertellen - kijk me in de ogen en vertel me - dat je denkt dat er op sociale media een eerlijke vertegenwoordiging is geweest. Je kunt me niet vertellen dat je denkt dat dit eerlijk is geweest', voegde ze eraan toe.

Sprekend over de motivatie van Amber Heard om in het interview te verschijnen, zei een woordvoerder van de actrice: Het juridische team van Johnny Depp bedekte de media dagenlang na het vonnis met talloze verklaringen en interviews op televisie, en Depp zelf deed hetzelfde op sociale media. Mevrouw Heard was gewoon van plan te reageren op wat ze vorige week agressief deden; ze deed dit door haar gedachten en gevoelens te uiten, waarvan ze veel niet mocht doen in de getuigenbank.”

Amber Heard wordt beschuldigd van narcisme

Nadat ze haar kant van het verhaal had gedeeld, toonden netizens geen sympathie voor de actrice. Velen vonden het niet leuk dat ze naar voren kwam voor een interview na haar juridische verlies. Ze geloven dat Amber gewoon in de show verscheen om aandacht voor zichzelf te vragen. Ze waren zelfs ontevreden toen ze haar hoorden praten over de haat die ze online kreeg.

Verschillende mensen verklaarden dat internet haar niet schuldig achtte in het proces wegens laster, maar de jury stemde in het voordeel van Johnny Depp. Een gebruiker van sociale media legde op Twitter uit: Sociale media beslissen niet over het vonnis. Mensen begonnen Johnny te steunen voordat je zelfs maar op de tribune kwam en nog meer daarna. Kom over jezelf heen.”

Ondertussen schreef een Twitter-gebruiker: "Ze vindt het gewoon leuk om ons te vertellen wat we moeten denken. Daarom is ze niet geliefd. Ze wil alles onder controle hebben. Als je niet geliefd bent, vraag jezelf dan misschien af WAAROM. Voortdurend jezelf voor de schijnwerpers duwen en proberen iedereen gas te geven, zal niet helpen."

Een ander merkte op: “Amber Heard: ‘Ik wilde gewoon dat Johnny me alleen zou laten.’ Ook Amber: ‘Kijk naar mij!! Ik moet nog wat liegen omdat ik een gewelddadige narcist ben die mijn slachtoffer niet met rust kan laten!!'', terwijl iemand deelde: 'Het Depp-team bewees dat ze loog. Ze zien dat de media haar desondanks blijven steunen. Degene die niet eerlijk wordt behandeld, is Johnny.”

Het is onwaarschijnlijk dat Amber Heard op korte termijn een positieve reactie van het publiek zal krijgen, vooral nadat ze in het NBC-interview beweerde dat Johnny Depp alleen won vanwege zijn bekendheid. Maar er zijn er die denken dat ze de waarheid spreekt omdat ze er ‘niets bij te winnen’ heeft. Alleen de tijd zal leren hoe het met de actrice zal gaan, maar het is duidelijk dat het in de toekomst nooit meer hetzelfde zal zijn.

Aanbevolen: