Heeft Sarah Jessica Parker ruzie met co-ster Kathy Najimy?

Inhoudsopgave:

Heeft Sarah Jessica Parker ruzie met co-ster Kathy Najimy?
Heeft Sarah Jessica Parker ruzie met co-ster Kathy Najimy?
Anonim

Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall's vete gaat door terwijl de eerste onlangs haar stilzwijgen verbrak over de geruchten rond hun relatie sinds 2017. In mei 2022 sprak Cattrall ook over het reageren met een "hard nee" op And Just Like That. Maanden daarvoor zei SJP dat ze de Samantha Jones-actrice niet wil in seizoen 2 van het vervolg op Sex and the City.

Fans zijn altijd verdeeld geweest over hun breuk. Maar onlangs lijkt het erop dat Parker's Hocus Pocus co-ster officieel de kant van Cattrall heeft gekozen…

Alles wat Kim Cattrall heeft gezegd over Sarah Jessica Parker

In 2007 pakte Cattrall de salariskloof tussen haar en Parker aan, wat de reden was dat ze geen seizoen 7 van Sex and the City wilde doen."Na zes jaar voelde ik dat het tijd was voor ons allemaal om deel te nemen aan de financiële meevaller van Sex And The City", zei ze destijds. "Toen ze daar niet enthousiast over leken, vond ik dat het tijd was om verder te gaan." De Mannequin-ster verdiende blijkbaar $ 350.000 per aflevering terwijl SJP $ 1 miljoen verdiende. Maar wat de vete echt begon, was het interview van Cattrall met Piers Morgan in 2017. Daar morste ze de thee over de echte reden dat ze geen SATC-sequels meer maakt.

"Het is heel bijzonder om enige vorm van negatieve pers te krijgen over iets dat ik al bijna een jaar 'nee' zeg dat ik eis of een diva, 'legde ze uit, eraan toevoegend dat Parker' t zo aardig tegen haar erover. "En dit is echt waar ik de mensen van Sex And The City en in het bijzonder Sarah Jessica Parker de opdracht geef, omdat ik denk dat ze aardiger had kunnen zijn. Ik denk echt dat ze aardiger had kunnen zijn. Ik weet niet wat haar probleem is. Ik heb nooit." Het jaar daarop betuigden SJP en andere SATC-sterren Cynthia Nixon en Kristin Davis hun condoleances aan Cattrall na het overlijden van haar broer.

De Porky-ster kon het gebaar van Parker echter niet waarderen. "Ik heb je liefde of steun niet nodig in deze tragische tijd, @sarahjessicaparker. Mijn moeder vroeg me vandaag: 'Wanneer zal die @sarahjessicaparker, die hypocriet, je met rust laten?'", schreef Cattrall op Instagram. "Je voortdurende contact is een pijnlijke herinnering aan hoe wreed je toen en nu echt was. Laat me dit HEEL duidelijk maken. (Als ik dat nog niet heb gedaan) Je bent mijn familie niet. Je bent niet mijn vriend. Dus ik ben schrijven om je nog een laatste keer te vertellen dat je moet stoppen met het uitbuiten van onze tragedie om je 'aardige meid'-personage te herstellen."

Wat Sarah Jessica Parker onlangs zei over Kim Cattrall

In een recent interview met The Hollywood Reporter's Awards Chatter-podcast, sprak Parker eindelijk over haar "pijnlijke" breuk met Cattrall na jarenlang haar stilzwijgen te hebben gehouden. "Ze voelden zich niet op hun gemak bij het ontmoeten van de plek waar ze wilde afspreken, en dus hebben we de film niet gemaakt omdat we het niet zonder Kim wilden doen", zei de Broadway-ster over de contractproblemen van haar voormalige co-ster.

Ze voegde eraan toe dat de eerdere uitspraken van Cattrall over hun relatie niet "onze ervaring" [de hare, Nixon's, Davis'] weerspiegelden, omdat volgens haar: "Ik heb heel wat jaren heel hard gewerkt om altijd fatsoenlijk te zijn aan iedereen op de set, om voor mensen te zorgen, om verantwoordelijk te zijn voor en voor mensen, zowel mijn werkgevers als de mensen voor wie ik voel dat ik verantwoordelijk ben als producent van de show. En er is gewoon niemand anders die heeft ooit zo over mij gepraat." Toch prees ze Cattrall omdat ze "een enorme bijdrage levert aan het succes" van de Sex and the City-franchise.

Ze merkte ook op dat ze haar niet hebben gevraagd om deel uit te maken van AJLT omdat ze duidelijk te kennen heeft gegeven dat ze zich heeft teruggetrokken uit de rol van Samantha Jones. "We hebben haar niet gevraagd om hier deel van uit te maken [En Just Like That] omdat ze duidelijk maakte dat ze dat niet wilde nastreven, en het voelde niet langer comfortabel voor ons, en dus kwam het niet bij ons op. ons. Dat is haar niet 'slammen', het is gewoon aan het leren', legde SJP uit. 'Je moet naar iemand luisteren, en als ze in het openbaar over iets praten en het suggereert niet dat ze ergens willen zijn, of een persoon ze willen spelen, of een omgeving waarin ze willen zijn, je komt op een leeftijd waarop je denkt: 'Nou, dat horen we.'"

Kathy Najimy stuurde haar liefde naar Kim Cattrall na het interview van SJP

Parker's Hocus Pocus-collega, Kathy Najimi, ging naar Twitter om steun voor Cattrall te uiten kort nadat het THR-interview uit was. "@KimCattrall Ik stuur je alle liefde en steun van de WERELD vandaag!! schreef de actrice. Najimy is eigenlijk bevriend met Cattrall in het echte leven. In april 2022 plaatste de laatste een selfie van hen samen met het onderschrift: "Alle roddels inhalen met mijn vriend @kathynajimy … [lips emoji]."

Aanbevolen: