RHOA's Drew Sidora's datinggeschiedenis, uitgelegd

Inhoudsopgave:

RHOA's Drew Sidora's datinggeschiedenis, uitgelegd
RHOA's Drew Sidora's datinggeschiedenis, uitgelegd
Anonim

Sinds Drew Sidora in 2020 deelnam aan de Bravo-realityshow The Real Housewives of Atlanta, is haar datingleven onder de loep genomen. Nu in zijn 14e seizoen, The Real Housewives of Atlanta sterren Kandi Burruss, Marlo Hampton, Kenya Moore, Shereé Whitfield, Sanya Richards-Ross naast Sidora terwijl ze liefde, vriendschap en moederschap doorkruisen in ATL.

Drew Sidora is een Amerikaanse acteur en zangeres, die beroemd werd met haar terugkerende rol van Chantel in de Disney Channel Original-serie That's So Raven. De in Chicago geboren actrice speelde ook Lucy Avila in Step Up uit 2006 en Tionne Watkins in de biografische film CrazySexyCool: The TLC Story. Ze verscheen ook in de comedy-drama tv-serie The Game op BET.

Ondanks haar carrière staat ze meer bekend om haar dramatische romantische leven, met affaires, een beladen huwelijk en vetes met medehuisvrouwen. Dus waarom staat deze mooie zangeres en actrice meer bekend om haar datingverleden dan om haar carrière of tijd als reality-tv-ster?

8 Drew Sidora deelt graag het huwelijk op tv

Sinds ze haar ambtstermijn als reality-tv-huisvrouw begon, hebben de camera's zich gericht op Sidora's relatie met zijn man, Ralph Pittman. Hun huwelijksproblemen speelden zich af voor de camera, waarbij de show Pittman vaak afbeeldde als een gasaansteker.

Sidora en Pittman zijn sinds 2014 getrouwd en verloven zich na drie maanden daten. Ze brengen samen drie kinderen groot.

“Ik denk niet dat een huwelijk perfect is, maar het houdt ons verantwoordelijk om te zeggen, weet je, we willen niet zo blijven verschijnen, dus we doen het werk. We blijven allebei toegewijd. Nu zijn we op een andere plek , zei ze in een interview met Today. Veel fans hebben hun bezorgdheid geuit over het gedrag van haar man.

7 Drew Sidora ging naar huwelijkscounseling

In seizoen 14 van RHOA wonen Drew Sidora en Ralph Pittman huwelijkstherapie bij. Sidora was trots om die kant van het huwelijk te laten zien, met veel fans die haar berichten om te vertellen hoe ze hen heeft geïnspireerd. Ze legt uit dat sommige fans zelfs om de contactgegevens van haar therapeut hebben gevraagd.

De therapeut van Sidora en Pittman, Dr. Ken, is een bekend gezicht op Bravo nadat ze door de jaren heen andere huisvrouwen (NeNe Leakes on en Candiace Dillard Bassett) heeft geadviseerd.

6 Drew Sidora's mysterieuze NBA-spelerromantiek

Drew Sidora onthult haar vroegere romance met een mysterieuze basketballer in een recente aflevering van The Real Housewives of Atlanta.

"Ik was op Melrose en we waren in een restaurant en een zekere koning van de NBA stuurde me een drankje", zegt Sidora, 37, tijdens een groepsma altijd, terwijl haar castmates en echtgenoot, Ralph Pittman, luisteren aandachtig.

De actrice vertelt het verhaal nadat Kenya Moore de vrouwen heeft gevraagd om de 'beroemdste persoon die ze ooit heeft aangevallen' te onthullen. Op een bepaald moment in de show noemt Sidora de atleet schijnbaar bij naam, maar het wordt gecensureerd voor kijkers thuis. "Was dit voordat hij getrouwd was?" vraagt Marlo Hampton, waarop Sidora verzekert: "Dit was voordat hij trouwde."

“We gingen op een paar dates, hij vloog me naar zijn wedstrijden. Hij zou naar mijn muziek luisteren voor zijn games. Al die wedstrijden die hij won, het was van mijn muziek af!” roept ze uit. "Ik zeg alleen maar."

5 Drew Sidora's mogelijke verleden met LeBron James

Kenya Moore vervolgde het gesprek met een hint die veel mensen deed geloven dat de NBA-ster LeBrown James was. "Kind, Drew heeft het over LaQuan," vertelde ze de camera, waardoor sommige kijkers dachten dat ze een berijmde naam koos om de affaire discreet te houden. "Jullie hebben het gewoon verkeerd gehoord."

LeBron James' vrouw, Savannah Brinson en Lebron waren jeugdliefdes en trouwden in 2013. Ze delen drie kinderen: Bronny, 17, Bryce, 14, en Zhuri, 7.

Fans waren ook sceptisch, met een Twitter-gebruiker die vroeg of Drew met LeBron naar de middelbare school ging; "Drew probeerde te zeggen dat ze LBJ kende sinds hij naar de NBA ging, ging je met hem naar de middelbare school?" Een ander twitterde: "Hoe kende Drew Lebron voordat hij bij de NBA kwam als hij 17-18 was? Was ze niet 17 en woonde ze in Chicago?'

4 LeBron James stopte Drew Sidora Rumors

Fans denken dat LeBron James de geruchten dat hij ooit een romantische relatie met Drew Sidora had, de wereld uit heeft geholpen door een bericht te delen dat is opgedragen aan zijn oude vrouw Savannah.

"Je gewoon laten weten dat ik je meer waardeer dan deze wereld te bieden heeft!! Ik ben mijn [rots] geweest om deze klootzak vast te houden vanaf de allereerste springbal! Met alle BS die binnenkomt ons leven door de jaren heen en op het dagelijkse leven heb je nooit gezwaaid, gefladderd of jezelf toegestaan om gewoon niet sterk te zijn voor mij, ons maar vooral JOU!!" hij gutste rond dezelfde tijd als de aflevering die onthulde dat Drew's affaire werd uitgezonden.

3 Drew Sidora's baby papa

Er is onthuld dat de vader van de 10-jarige zoon van Drew Sidora, Josiah, Ricky Brascom is. Volgens berichten is hij een hiphopproducent die samenwerkt met onder meer Justin Timberlake en Sean Diddy.

In een interview met PEOPLE onthulde Sidora hoe hun relatie stukliep ondanks hun sprookjesachtige romance.

Ze onthulde dat ze Ricky in 2009 ontmoette via een van haar mede-sterren van The Game. Ze legde uit dat ze aanvankelijk niet eens in hem geïnteresseerd was, maar door zijn volharding nam ze nota van hem. "Ik was niet echt geïnteresseerd toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, maar hij was echt volhardend. En toen ik hem en zijn achtergrond leerde kennen en zijn familie ontmoette, zag ik dat er iets was."

Terwijl ze opgewonden plannen maakte voor hun huwelijk, zwanger van hun eerste kind, verbrak hij abrupt hun verloving in 2011.

"Ik wist niet wat er aan de hand was. Op een dag zei hij gewoon: 'Ik wil vrijgezel zijn.' Ik had zoiets van: 'Wat? We hebben een kind op komst.' Hoe gênant. Wat kwetsend. Op dat moment had ik zoiets van: 'Als je me niet wilt, ga ik me niet in iets met jou opdringen'", legde ze uit. Na hun breuk verhuisde ze met haar ouders terug naar Chicago.

In 2012 werd Ricky gearresteerd voor het smokkelen van cocaïne ter waarde van $ 4 miljoen in een privéjet door de VS

2 Drew Sidora's verleden met Rapper Trey Songz

Drew Sidora had in 2009 een kortstondige relatie met Trey Songz. Drew Sidora's vertegenwoordigers bij ASA Public Relations bevestigden dat ze met de rapper aan het daten was, maar er is weinig bekend over hun tijd samen.

Ze speelde de minnaar van Trey Songz in de video voor Last Time van het album Trey Day.

1 Drew Sidora's reis als geliefden naar vrienden met Hosea Chanchez

Acteur Hosea Chanchez en Drew Sidora dateerden naar verluidt van februari tot april 2007. Ze heeft hem recentelijk haar postvriend genoemd. In 2010 waren ze samen aan het feesten en hij gaf zelfs een verjaardagsfeestje voor haar!

Ze heeft gezegd dat het werken met Chanchez een hoogtepunt is van haar tijd in het tv-programma The Game.

"Dus toen ik uiteindelijk in de show kwam, werkte ik samen met mijn beste vriend. Dat was geweldig. Het was geweldig omdat het in LA zo moeilijk is als acteur. Je hoort duizend 'nee's'. Als je die 'ja' krijgt, is dat best verbazingwekkend."

Aanbevolen: