RHOA' Star, Kandi Burruss en Todd Tucker's huwelijk ups en downs, uitgelegd

Inhoudsopgave:

RHOA' Star, Kandi Burruss en Todd Tucker's huwelijk ups en downs, uitgelegd
RHOA' Star, Kandi Burruss en Todd Tucker's huwelijk ups en downs, uitgelegd
Anonim

De Real Housewives-serie heeft altijd een hoge amusementswaarde gehad met de weergave van een verscheidenheid aan dramatische relaties, en toen Kandi Burruss en Todd Tucker hun leven openden terwijl de camera's draaiden op The Real Housewives of Atlanta werden de zaken echt op een grote manier opgewarmd. Ze waren het meest nietsvermoedende stel dat zich bij de serie had aangesloten, vooral gezien het feit dat Todd deel uitmaakte van het productieteam en in de eerste plaats niet echt verondersteld werd om op persoonlijk niveau met Kandi om te gaan.

Fans stemden graag af om te zien hoe hun relatie veranderde van daten, verloven en uiteindelijk trouwen en al hun huwelijksdetails delen met kijkers die erop afstemden. Sommige van hun huwelijksverhalen waren behoorlijk sappig…

10 Todd Tucker was vanaf dag één bereid alles te riskeren voor Kandi Burruss

Het was liefde op het eerste gezicht voor Todd Tucker, die meteen bereid was alles op het spel te zetten voor Kandi's genegenheid. Hun relatie kon niet bestaan terwijl hij deel uitmaakte van het RHOA-productieteam, en in een ongelooflijke sprong in het diepe, gaf hij zijn baan op om een kans te krijgen om met haar te daten. Het bedrijf verlaten was een enorme beslissing voor Todd en was een echt bewijs van zijn oprechte gevoelens voor Kandi. Uiteindelijk heeft het bedrijf hem ingehuurd om aan een andere show te werken, en hij was in staat om zijn baan te behouden terwijl hij bleef bouwen aan zijn relatie.

9 De huwelijksdetails van Kandi Burruss en Todd Tucker zijn onthuld voor het publiek

Kandi en Todd hebben te maken gehad met het feit dat alle details over hun tijd samen door de media zijn gedocumenteerd en op grote schaal zijn gedeeld op televisie en online. Hun persoonlijke leven is vanaf het begin met kijkers gedeeld en ze hebben echt geen privacy kunnen behouden. Kandi en Todd kozen ervoor om dit in hun voordeel te gebruiken en zijn open geweest over het delen van hun huwelijksgegevens en zijn zelfs verder gegaan om te schitteren in een spin-offshow genaamd "Kandi's Wedding", die verder inging op de details rond hun relatie.

8 Hun betrokkenheid was een langdurige ervaring

Kandi en Todd hebben het publiek veel gegeven om over te praten, vooral omdat ze genoten van zo'n lang, langdurig engagementproces. Todd stelde de vraag begin 2013 en fans waren opgetogen met het nieuws dat ze binnenkort een RHOA-bruiloft zouden zien. Het paar wachtte echter een volle 15 maanden voordat ze zelfs maar begonnen met het samenstellen van hun huwelijksdetails. Deze langdurige ervaring droeg bij aan het drama, omdat ze op het laatste moment haast hadden om hun bruiloft samen te stellen.

7 Kandi Burruss en Todd Tucker's Prenup

Er is een aanzienlijk verschil tussen het vermogen van Kandi Burruss en Todd Tucker, en dat was de bron van enkele intense gesprekken voordat ze in het huwelijksbootje stapten. De camera's rolden terwijl Kandi, Todd en hun wettelijke vertegenwoordigers werkten om huwelijkse voorwaarden te creëren waar iedereen zich prettig bij voelde. Kandi's nettowaarde van $ 30 miljoen was aanzienlijk hoger dan Todd's $ 400.000 waardering, en ze hielden zich niet in tijdens het bespreken van het proces om tot een overeenkomst te komen.

Uiteindelijk kwamen ze overeen om elk hun eigen financiën te behouden en het verdiende geld onderling te verdelen. Kandi maakte ook duidelijk dat ze geen partneralimentatie zou betalen als ze uiteindelijk hun huwelijk zouden ontbinden.

6 Todd Tucker houdt het huwelijk levend door 'The Chase' voort te zetten

Todd Tucker heeft een schattige manier om Kandi tijdens hun huwelijk betrokken te houden, en hij laat fans zijn geheime vaardigheden ontdekken. In een poging om zijn relatie sterk te houden, blijft hij zijn vrouw 'achtervolgen' en haar laten weten dat ze gewenst is. Hij is niet verlegen om haar bloemen te brengen zonder enige reden. In één geval kwamen zijn bloemen met een kaart waarop stond: "Jaag haar achterna. Zelfs als ze al van jou is." Kandi antwoordde door te zeggen: "De achtervolging is nog steeds bezig en ik vind het geweldig! Ik hou van je."

5 Todd heeft Kandi uitgescholden omdat hij er niet altijd op haar best uitzag

Ondanks hun beste inspanningen is niet alles eenvoudig en gemakkelijk geweest voor Todd Tucker en Kandi Burruss. Ze hebben behoorlijk wat moeilijke momenten gehad, waaronder Todd die Kandi sloeg omdat hij niet voor haar uiterlijk zorgde. Todd gaf toe dat hij geen fan was van de haarmuts die Kandi draagt om haar lokken te beschermen. Hij liet doorschemeren dat de pet niet bevorderlijk was voor de romantiek in de slaapkamer, en fans keken toe tijdens deze ongemakkelijke uitwisseling.

4 De huwelijksstrijd van Todd Tucker en Kandi Burruss

Kandi en Todd ondervonden een verbroken relatie in hun huwelijk nadat ze korte tijd uit elkaar waren gedreven. Er was een aflevering tijdens seizoen 12 waarin het feit werd besproken dat ze afstandelijk werden nadat de eisen van hun carrière hun prioriteiten door elkaar gooiden en hun tijd samen beïnvloedden. Todd sprak voor het contract en zei: "Ik denk dat we zo gefocust zijn op succes dat we geweldige zakenpartners zijn geworden. We houden van elkaar tot de dood, maar we hebben de laatste tijd gewoon geen tijd gehad om samen gelukkig te zijn.,"

3 Hun intieme leven heeft enkele dieptepunten gekend

Het normaal zo stomende intieme leven van Kandi en Todd leek een tijdje af te koelen, en het paar uitte hun frustraties in het bijzijn van hun fans. Ze gaven toe dat ze een droge periode in de slaapkamer hadden, en de frequentie van hun tijd samen achter gesloten deuren leek behoorlijk af te nemen. Hun interacties met elkaar werden door Kandi beschreven als "niet zo goed als vroeger." Het paar zocht begeleiding bij een hulpverlener en kreeg zichzelf weer op het goede spoor.

2 Kandi Burruss en Todd Tucker's gemengde familie

Het samenvoegen van gezinnen is niet altijd een snel en eenvoudig proces, maar Kandi en Todd hebben de wereld laten zien dat als het erom gaat hun dierbaren bij elkaar te brengen, ze echt hebben wat nodig is. Ze hadden elk een kind uit een eerdere relatie. Kandi is de moeder van een dochter genaamd Riley, en Todd heeft een dochter genaamd Kaela. Hun dochters werden aan elkaar voorgesteld en zijn nu perfect geïntegreerd in hun gemengde woning. Dit succesverhaal is een waar bewijs van hun toewijding aan elkaar op een dieper niveau, en het paar kreeg vervolgens samen twee kinderen.

1 Todd Tucker en Kandi Burruss' surrogaat miskraam

De première-aflevering van seizoen 12 onthulde dat Kandi Burruss en Todd Tucker een tweeling verwachtten door middel van een surrogaat, maar hun goede nieuws werd al snel tragisch toen ze terugkeerden om hun fans te informeren dat een van de baby's dat niet had gedaan Maak het. Kandi verklaarde dat "een van hen niet doorging", en verklaarde toen; "In het begin was ik verdrietig, maar toen moest ik gewoon dankbaar zijn dat die het heeft gehaald." Na enkele van de meest ongelooflijke hoogtepunten en meest uitdagende dieptepunten van het leven te hebben doorgemaakt, hebben Todd en Kandi keer op keer bewezen dat ze echt hebben wat nodig is om hun huwelijk in stand te houden en elkaar te ondersteunen.

Aanbevolen: