RHOA' Sterren Shereé Whitfield en Drew Sidora Feud wordt echt

Inhoudsopgave:

RHOA' Sterren Shereé Whitfield en Drew Sidora Feud wordt echt
RHOA' Sterren Shereé Whitfield en Drew Sidora Feud wordt echt
Anonim

Het veertiende seizoen van de Real Housewives van de reality-tv-show van Atlanta staat voor de deur, en zoals verwacht zit het boordevol drama. Sinds de première in 2008 heeft de realityshow fans laten wroeten voor hun favorieten en partij kiezen bij hun favoriete huisvrouw. De botsingen tussen de sterren van de show zijn een van de vele hoogtepunten, aangezien fans bepaalde hebben getagd als de beste vetes in de show.

Hoewel net in de vierde aflevering, is er een drama aan het brouwen tussen de terugkerende huisvrouw Drew en OG Sheree. Drew, de tweede keer terugkerende huisvrouw, had een verbale woordenwisseling met Sheree op het verjaardagsfeestje van Kenia's dochter. Het vrolijke thee-themafeest kreeg een lelijke wending toen Kenya een spel introduceerde waarbij de dames geruchten deelden dat ze over elkaar hadden gehoord. Wat werd beschouwd als slechts een woordenwisseling tussen RHOA-sterren Sheree Whitfield en Drew Sidora is uitgegroeid tot een echte vete.

8 Sheree Whitfield is naar verluidt haar voormalige assistent schuldig

Het was allemaal leuk en spelen totdat Drew de groep vertelde over het gerucht dat ze had gehoord over co-ster Sheree. De kindacteur legde uit dat haar assistent, die voorheen in dienst was van Sheree, haar dit vertelde. Ze zei: "Anthony zei dat hij je assistent was, maar dat hij de banden moest verbreken omdat je hem nooit betaald had," Ze legde verder uit dat ze niet zeker was van het gerucht omdat ze Sheree niet kende.

7 Sheree vuurde terug op Drew

Sheree Whitfield nam het vermeende gerucht niet licht op dat ze haar voormalige assistent $ 20k schuldig is. De modeontwerper sprak haar afschuw uit over het feit dat Drew Sidora verkeerde informatie over haar verspreidde naar medesterren terwijl ze niets wist over haar persoonlijke leven. "Heb je het Kandi niet verteld? En toen vertelde Kandi het aan Marlo. Kun je me alsjeblieft vertellen waar je het over hebt?" zei ze, terugkaatsend naar Drew.

6 Sheree Whitfield's vriend maakte het nog slordiger

De verbale woordenwisseling werd rommelig toen beide vrouwen losgeslagen woorden over de tafel gooiden. Terwijl de woordenstrijd voortduurde, deelde Sheree Whitfields vriendin een gerucht dat iedereen aan tafel met grote ogen van ongeloof achterliet: 'Is dat niet dezelfde man die zei dat haar man homo is?' flapte ze eruit. Sheree's vriend onthulde dat in tegenstelling tot wat Drew Sidora was verteld, het Anthony was die achter Sheree aan rende om voor haar te werken. Volgens haar weigerde Sheree Anthony in dienst te nemen omdat hij geruchten verspreidde over Drew en haar man.

5 Anthony was de geruchtenhandelaar

In het centrum van deze ruziënde vrouw staat Anthony, een kletspraatje, die op de hoogte was van hun persoonlijke leven. Leunende geruchten lijken iets voor Anthony te zijn. Hij vertelde de ene partij dat hij niet werd gecompenseerd voor zijn diensten, terwijl hij tegen de andere zei dat de partner van zijn baas, Ralph Pittman, een homo in de kast was. Het lijkt erop dat Anthony's baan aan een zijden draadje hangt, aangezien hij een proeftijd heeft gekregen van de theaterminnende tv-ster Drew. Aan de andere kant beweert Sheree dat ze Anthony nooit in dienst heeft genomen en dat hij nooit haar assistent was.

4 Shereé Whitfield en Drew Sidora's gevecht gaat door op Twitter

De reality-tv-sterren namen het gevecht van de camera's en gingen de straten van Twitter op in een tweetgevecht. Bij de première van de derde aflevering van de show gooide Drew de eerste schaduw naar haar tegenspeler. "Als je lente, zomer of september niet kunt onderscheiden, kun je je loonlijsten waarschijnlijk niet recht houden", tweette ze. Sheree ving haar schaduw op en verspilde geen tijd door te antwoorden: 'Net zoals je je huwelijk niet recht kunt houden.' De vrouwen gingen elkaar in een nieuwe ronde van tweets aan voordat ze zich aan hun vrede hielden.

3 De 'RHOA'-vete is nog lang niet voorbij

Het zich ontvouwende drama tussen Drew en Sheree is nog lang niet voorbij. Een dag nadat de derde aflevering was uitgezonden, was Drew te gast bij Dish Nation, en ze had nog wat woorden voor haar tegenspeler, Sheree. De 'Set It Up'-actrice adviseerde Sheree om zich te concentreren op haar modellijn in plaats van tijd te besteden aan het praten over de huwelijken van mensen. Drew stopte daar niet; ze nam de schaduw een tandje hoger door haar co-ster te vragen zich zorgen te maken over het terugkeren naar de show voor het volgende seizoen. Sheree sloeg terug naar haar tegenspeler en beweerde dat ze alleen maar meer tijd op het scherm genoot omdat haar verhaallijnen nep waren.

2 Kandi Burruss biedt haar twee cent aan voor het ruziemakende duo

Co-ster op de RHOA-show, Kandi Burruss, was te gast op Andy Cohen's Watch What Happens Live!. Daar deelde ze haar gedachten over het gevecht tussen Drew en Sheree. De alumnus van Masked Singer erkende de woede van de strijdende partijen, vooral jegens Drew omdat haar man erbij betrokken was. Kandi gelooft dat haar ruziënde medesterren hun woede de verkeerde kant op sturen. Ze vindt dat de persoonlijke assistent met de staart, Anthony, het grootste deel van de hitte zou moeten krijgen voor het delen van schijnbaar valse verhalen over beide vrouwen.

1 Drew Sidora's huwelijk met Ralph Pittman is intact

Het huwelijk tussen Drew Sidora en haar man, Ralph Pittman, is niet zonder beproevingen en beproevingen geweest. De meest recente daarvan is het gerucht over Ralph's seksuele voorkeuren. Ralph lijkt zich niet te storen aan de verhalen die de ronde doen. Volgens hem waren de beschuldigingen louter verhaallijnen verzonnen door mensen die iets te zeggen hadden. Ondanks de bewering van Drew's assistent, Anthony, is het stel gefocust op het laten slagen van hun huwelijk.

Aanbevolen: