Jersey Shore' Star Sammi 'Sweetheart' Giancola's datinggeschiedenis, uitgelegd

Inhoudsopgave:

Jersey Shore' Star Sammi 'Sweetheart' Giancola's datinggeschiedenis, uitgelegd
Jersey Shore' Star Sammi 'Sweetheart' Giancola's datinggeschiedenis, uitgelegd
Anonim

Ze zeggen dat liefde iets moois is en in de meeste gevallen niet gemakkelijk te vinden is; maar voor Sammi 'Sweetheart' Giancola, een favoriete ster uit Jersey Shore, was het een beetje ingewikkeld.

De ster werd voor het eerst beroemd na haar première op MTV's hitshow Jersey Shore en hoewel ze tijdens haar tijd in de show meestal in een moeilijke positie werd gebracht, slaagde ze erin om vind liefde terwijl je daar bent en opnieuw na de show. In de loop der jaren heeft de ster een behoorlijk intrigerende datinggeschiedenis opgebouwd, hier zijn de details.

6 Het begon allemaal op 'Jersey Shore'

Toen Jersey Shore in 2019 in première ging, had Sammi Giancola waarschijnlijk geen idee wat haar te wachten stond. Terwijl ze op Jersey Shore was, had ze een behoorlijk geweldige run, want het hielp haar niet alleen om roem en fortuin te krijgen, ze vond ook liefde met Ronnie Ortiz-Magro, althans dat dachten we. Vanaf seizoen één begonnen fans al tekenen te zien van een groeiende romance tussen het paar, maar wat fans niet hadden verwacht, was dat het tumultueus zou worden.

5 Sammi Giancola en Ronnie Ortiz-Magro's achtbaanrelatieshp

Volgens Ortiz-Magro bleek het overtreden van zijn belangrijkste regel van "Never fall in love at the Jersey Shore" spijtig. Terwijl hun relatie aan de gang was, begonnen de dingen uit elkaar te vallen. Als het geen valse beschuldigingen waren die van beide kanten werden gesmeten, waren het dronken argumenten, en op dezelfde manier slaagden de dingen erin om uit te putten tot het punt van fysieke woordenwisselingen.

Door de jaren heen zijn Ortiz-Magro en Giancola bij verschillende gelegenheden uit elkaar gegaan, om vervolgens weer bij elkaar te komen. In 2014 besloot het paar er echter voorgoed mee te stoppen. Volgens inside-informatie van een producer die in hun tijd aan Jersey Shore werkte, werkte het paar niet omdat ze andere dingen uit het leven wilden. In hun woorden: "Het is echt verontrustend omdat Ronnie een ambitieuze jongeman was die alleen maar wilde drinken, feesten en contact maken met meisjes", zeiden ze. "Helaas raakte hij verwikkeld in alles met Sam, de productie, de roem, het fortuin."

4 De 'Jersey Shore'-reünie

Jersey Shore was erg leuk zolang het duurde, maar het filmen voor de show werd in 2012 afgerond, een tijd toen Ronnie Ortiz-Magro en Sammi Giancola nog samen waren. Vijf jaar en een uitgebreide breuk later, is de Jersey Shore-bende weer bij elkaar voor een herhaling in de vorm van een docu-serie die strikt gebaseerd is op hun reünie en het heette Reunion Road Trip. De show werd uitgezonden in augustus 2017 met de originele castleden, maar één ding dat fans niet zagen aankomen, is dat Giancola de show twee maanden later verliet.

Volgens de ster verklaarde ze dat haar reden om te vertrekken was om zich te concentreren op haar bedrijf en haar relaties. Het bleek echter dat veel mensen verschillende meningen hadden. Volgens Us Weekly legde een insider dicht bij de ster uit dat ze uit de show stapte om elke vorm van interactie met haar ex, Ortiz-Magro, te vermijden, die ook een origineel castlid was.

3 Christian Biscardi kwam in beeld

Kort nadat hij Jersey Shore voorgoed had verlaten, leek het voor iedereen dat Sammi Giancola de liefde weer had gevonden. De ster en zakenman uit Jersey Shore, Christian Biscardi, begon officieel met daten in 2017. Later, toen de zaken serieuzer werden, leek de relatie tussen Sammi en Christian een sprookje, omdat hij haar ridder in glanzend harnas leek te zijn. Het ging nog beter met het paar en later in 2019 stelde Biscardi de grote vraag en verloofden ze zich.

Giancola was volledig overrompeld door het voorstel en zei: "Ik ben helemaal overweldigd door geluk", ging ze verder met het onderschrift van een Instagram-bericht waarin Biscardi op één knie werd gezien.“Gisteren was de beste dag van mijn leven! Ik mag trouwen met mijn wederhelft, beste vriend en zielsverwant. verloofde MrsBiscardi.” De bruiloft zou oorspronkelijk in 2020 plaatsvinden, maar de wereldwijde pandemie dwong hen om de datum uit te stellen. Ze wisten echter niet dat het leven andere plannen voor hen had. Een paar maanden na het voorstel kwam er abrupt een einde aan hun relatie. In het begin kwamen de geruchten over hun splitsing als een lopend vuurtje in het nieuws, en het brak allemaal uit toen ze elkaar ontvolgden op sociale media en fans herhaaldelijk zeiden dat ze Giancola hadden gezien zonder haar verlovingsring. Later in juli bevestigde de Jersey Shore-ster de splitsing via een vraag-en-antwoordvideo op TikTok.

2 Sammi Giancola pakte haar zakelijke kant op

In het verleden heeft reality-tv-ster Sammi Giancola zich verdiept in de zakenwereld toen ze in januari 2011 haar eerste geur lanceerde, genaamd 'Dangerous'. Later in 2012 kwam de ster terug met een verbeterde versie van de geur die ze "Dangerous Desire" noemde." Er is bevestigd dat de ster terug was in de business game. In juni 2021 lanceerde Giancola Sweetheart Coast, een boetiek in Ocean City, New Jersey.

1 Is Justin May ‘The One’?

Het lijkt erop dat een nieuwe ridder het hart van de mooie Sammi Giancola heeft gestolen. Gezien het feit dat Giancola een behoorlijk groot jaar heeft gehad met het uiteenvallen en het starten van een bedrijf, zagen fans dit niet aankomen. De ster ging naar Twitter om haar nieuwe romance met Justin May aan te kondigen. De post toonde het paar hand in hand terwijl ze glimlachten met het eenvoudige bijschrift "Happy Thanksgiving". De Jersey Shore-aluin leek gelukkig, en we kunnen alleen maar hopen dat het goed met haar gaat.

Aanbevolen: