Love After Lockup: stellen die de kansen verslaan

Inhoudsopgave:

Love After Lockup: stellen die de kansen verslaan
Love After Lockup: stellen die de kansen verslaan
Anonim

Love After Lockup volgt de levens van stellen die elkaar ontmoetten terwijl een van hen of beiden in de gevangenis zaten, terwijl ze hun relatie in de wereld buiten een gevangeniscel verkennen. De verhalen beginnen bij de vrijlating van de veroordeelde, terwijl ze navigeren door samen te leven en te werken in de vrije wereld waar niets meer tussen hen in staat. Er zijn echter maar weinig liefdes die standhouden als ze worden blootgesteld aan de echte wereld en ze de realiteit onder ogen moeten zien om hun leven samen door te brengen. Het liefdesleven van Shane Whitlow is hier een perfect voorbeeld van, aangezien zijn warme en koude relatie met Lacey een wilde rit was voor hun fans.

Dus dat laat één vraag voor fans: waar zijn de koppels nu? Velen zijn sindsdien uit elkaar gegaan, terwijl anderen het lange tijd hebben laten werken voordat ze er uiteindelijk mee ophielden. Sommigen gingen zelfs uit elkaar voordat ze werden vrijgelaten om later weer bij elkaar te komen, zoals John Slater (niet te verwarren met John Slater, de tv-ster uit Groot-Brittannië). Een paar zijn nog steeds samen, leven gelukkig en krijgen een nieuwe start na opsluiting door gezinnen te stichten en liefde te vinden. Hier zijn enkele van de koppels die een liefde hebben gevonden die voortduurde nadat hun verhalen waren uitgezonden, van wie velen vandaag nog steeds samen zijn.

8 Bretagne en Marcelino Santiago

Misschien een van de meest succesvolle koppels van de show, Bretagne en Marcelino werden heel snel een favoriet bij de fans. Ze hadden een moeizame start na haar vrijlating, maar het lukte om aan het einde van seizoen 2 in Las Vegas te trouwen. Sindsdien hebben ze twee prachtige kinderen gekregen en kon Bretagne de voogdij over haar zoon uit een eerdere relatie terugkrijgen.. Het gezin van vijf leeft gelukkig en Bretagne lijkt haar criminele leven voorgoed achter zich te hebben gelaten.

7 Lacey en Shane Whitlow

Lacey was oorspronkelijk met haar verloofde John Slater, maar begon een relatie met Shane tijdens zijn lock-up. Gelukkig voor Shane werd hij eerder vrijgelaten dan John, en Lacey en John beëindigden officieel hun relatie zodat ze bij Shane kon zijn. Hun relatie is sindsdien warm en koud geweest, van scheidingen over ontrouw tot het vreugdevol verwelkomen van een nieuwe baby, en ze kwam zelfs voor een korte tijd weer samen met John. Lacey en Shane gingen in december 2021 weer uit elkaar en alleen de tijd zal uitwijzen of ze weer bij elkaar komen of dat ze weer bij elkaar komen.

6 Kristianna en John Miller

Kristianna en John hebben samen veel meegemaakt voordat ze hun nog lang en gelukkig leven vonden. John vroeg haar ten huwelijk bij haar vrijlating, voor de gevangenis. Ze trouwden een uur later, voordat ze haar naar het opvanghuis haastten, zodat ze de voorwaardelijke vrijlating niet zou breken. Ze rende weg van het opvanghuis en werd high, overtrad haar voorwaardelijke vrijlating en liet haar voor bijna een jaar terugsturen naar de gevangenis. Gedurende die tijd trokken haar moeder en zus in bij John, die de avances van zus Terra moest ontwijken tot zijn vrouw vrijkwam. Sindsdien hebben ze Terra eruit gegooid en leven ze gelukkig samen als man en vrouw.

5 Angela en Tony Wood

Als er grote leeftijdsverschillen zijn, zullen er zeker een paar moeilijke tijden zijn, vooral wanneer een van de betrokken personen in de gevangenis heeft gezeten. Dit is hoe het was voor Angela en Tony, die in seizoen 1 werden geïntroduceerd, maar Tony werd pas in seizoen 2 vrijgelaten. Eenmaal vrijgelaten beschuldigde de oudere Angela hem constant van vals spelen, maar ze trouwden toch. Ze schopte hem er uiteindelijk uit, maar nam hem onder verschillende voorwaarden terug. Hij lijkt het te hebben geaccepteerd en doorgezet, en sindsdien zijn ze gelukkig samen.

4 Andrea en Lamar Jackson

De vrome mormoon Andrea stond erop dat Lamar, toen hij eenmaal was vrijgelaten, met haar trouwde en van haar een eerlijke vrouw maakte. Hij kon niet naar haar huis in Utah verhuizen, waar ze met haar drie kinderen woonde, dus verhuisde ze naar L. A., en hij trouwde daar met haar. Sindsdien hebben ze een grote rol gespeeld in de spin-off van de show Life After Lockup, en onthulden dat Andrea's jongste dochter eigenlijk van Lamar is, verwekt tijdens een geheim geflirt terwijl Lamar nog in de gevangenis zat. Het gezin is voor het laatst gezien op weg naar Ghana, zodat haar oudste zoon een mormoonse overgangsrite kon voltooien.

3 Jessica en Maurice Gipson

Jessica en Maurice leken een bijna sprookjesachtige relatie te hebben, als de prins een gevangene was. Ze trouwden terwijl Maurice in de gevangenis zat, maar na zijn vrijlating kon hij niet naar Las Vegas verhuizen om bij haar te wonen totdat zijn voorwaardelijke vrijlating eindigde. Toen hij eenmaal in staat was, verhuisde hij om bij haar te zijn en gaf hij haar de bruiloft die ze verdiende. Ze verwelkomden ook een babyjongen in 2020, waarmee ze hun gelukkige gezin begonnen. Sindsdien hebben velen echter gespeculeerd dat het paar uit elkaar is gegaan, maar dit is niet bevestigd.

2 Mary en Dominic Nora

Dit is een van de weinige koppels die aan het daten waren voordat Dominic zes jaar de gevangenis in ging wegens aanranding. Ze bleven echter de hele tijd samen, terwijl Mary ervan overtuigd was dat ze soulmates waren. Hun relatie was slecht na zijn vrijlating, omdat de tijd achter de tralies traumatiserend voor hem was geweest, maar ze waren in staat om het uit te werken. Ze zijn aan het einde van hun seizoen getrouwd en sindsdien zijn ze gaan samenwonen en hebben ze een nieuwe baby in hun gezin verwelkomd.

1 Sara en Shawn Osborne

Shawn was oorspronkelijk in de show in een relatie met Destinie Folsom, maar na een lange en gruwelijke relatie na haar vrijlating, gingen ze eindelijk hun eigen weg. Hij ontmoette Sara tijdens Life After Lockup, een gevangene die hij eindelijk persoonlijk ontmoette toen ze werd vrijgelaten. Ze hadden een moeilijke start, maar het groeide uiteindelijk uit tot een prachtige relatie. Sara en Shawn zijn inmiddels getrouwd en hebben nu samen een kind. Destinie, aan de andere kant, is getrouwd met een man die ze ontmoette voordat ze met Shawn begon te daten.

Aanbevolen: